salatalık olmak isterdim. yoğurdu çok seviyorum da :) ömür böyü bi cacıkta kocardık :))
2 Ekim 2007 17:38
(_sheitann_)™
ich komm wieder :
>şimdiden ağzım sulandı<
dimi ama :p
2 Ekim 2007 18:13
aslan67
ya oruç adama bu kötülüğü yapmasaydın ne güzel olurdu:)
cizgili defter demis ki:
canım çok fena mantı çekti :(( şöyle bol sarımsaklı yoğurtlu üstüne kızgın pulbiberle kavrulmuş yaaaağğğğ :D aaaah ( ama hemen şişiriyi yaa ekmeklen de güzel yeniyo he 8)
2 Ekim 2007 18:24
aslan67
zaten haber değeri de orada:D
linke tıklayıp okuyabilirsin bir önceki sayfada:D
cizgili defter demis ki:
mantı sebze değil meyve değil, o çok başka bişe :O
2 Ekim 2007 18:24
vitruvian
böğürtlen olmak ısterdım,elde etmesı zor yemesı keyıf verıcı...
kuzu kulağı, herkes bilmez ama bilen de vazgecemez:)
2 Ekim 2007 18:48
züreyy-fa
ben bilirim,vazgeçememde gerçekten .D
*taner can* demis ki:
kuzu kulağı, herkes bilmez ama bilen de vazgecemez:)
2 Ekim 2007 19:08
hepimiz mehmetçiğiz!
ortaokuldayken saklambaç diye yarışma programı vardı 3 erkek bir bayanın sorularını yanıtlar ve bayan içlerinden yanıtlarını beğendiği erkeği seçerdi yada 3 bayan bir erkeğin sorularını yanıtlar ve erkek içlerinden birini seçerdi. aramızda bir sözcü seçerek oynadığımız oyunda (zira seslerden birbirimizi tanırız=) seçici taraf olarak bu soruyu sormuştum hangi meyve olmak isterdin ?? 3 numaralı arkadaşın cevabı muzdu.. tekrar sordum neden muz kolay soyulabildiği için mi =DD
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14840
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.