ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > hangi meyve ya da sebze olmak isterdin?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

saman
saman
mantı olmak isterdim
2 Ekim 2007 14:06   mesajın adresini al  

gokkche
gokkche
nedir anam bu mantı davası? *-)

saman demis ki:

mantı olmak isterdim

2 Ekim 2007 14:14   mesajın adresini al  

gokkche
gokkche
e o zamn geleneği bozmayım:p ben de mantı olmak isterdim:Pp
ehuüehueheaöauu
2 Ekim 2007 14:26   mesajın adresini al  

mutedil dalgalı
mutedil  dalgalı
can eriği
ekşi ekşi
2 Ekim 2007 14:39   mesajın adresini al  

tebessümüklü-t & t
tebessümüklü-t & t
öğrenciye yemek tarifi

iki tane kendini öğrenci sanan patlıcanı alıyoruz, bunlara sanki insanmışlar gibi ''hıyar olmasaydın ne olmak isterdin'' diye soruyoruz bu soru karşısında bayılan patlıcanları az yağlanmış teflon tavada kızartıyoruz..

afiyet olsun..

öğrenciye meyve salatası

kendini nimetten sanan iki ekşi eriği alıyoruz ve yine kendini nimetten sayan iki hatunu alıyoruz eriklere sulugöz sakız esansı aşılıyoruz kızlara gerek yok zaten 7/24 ağlama potansiyeline sağip oldukları için pek tasvip etmiyoruz gerisini kafanıza göre ayarlayın kasamıcam şimdi postaneye gitmem gerekiyo.. meyve sebze almak için anladınız siz..
2 Ekim 2007 15:34   mesajın adresini al  

_pia_
_pia_
hawuç turuncu turuncu =)
2 Ekim 2007 15:39   mesajın adresini al  

zodiac
zodiac
başlık gırgır için açılmış :)))) alın size o zaman :P bazen uydu yayınlarında farklı kanallara girdğimizde yanımdaki sapık kişilerin ''OFF elindeki hıyar olsaydım keşke'' dediklerini hatırlıyorum. Bende düşünüyorum Acaba hıyar mı olsam :P
2 Ekim 2007 15:49   mesajın adresini al  

zodiac
zodiac
yada mantıklı olarak cevap verrirsek Mantar olmak istiyorum hemde kültür Mantarı :) her bursu aldığımızda özel yemeğimiz olur kendisi... hep onun bizi sevindirdiği gibi bende sevindirirdim öğrencileri :D Eveett Ben mantarım :P patlıcan hıyar erikk vişne değil :D
2 Ekim 2007 15:56   mesajın adresini al  

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu

ya aşk olsuuun.. ben yazmalıydım bunu.. hatta mantı yazmak için girdim başlığa.. hala çok gülüyorum ya =)))

aslan67 demis ki:

mantı:P

yanlış anlaşılmasın bu,mantıyla ilgili kantinde bir anı var onu yaşatmak istiyorum:D

2 Ekim 2007 16:09   mesajın adresini al  

zodiac
zodiac
ee iyide niye mantı bari paylaşın bakın merak ettim kantindeki mantı meselesini..
2 Ekim 2007 16:14   mesajın adresini al  

tutaste
tutaste
kivi olurdum..

bir çok meyve tadını bünyesinde barındırdığı için:))

misal gökkuşağı olmak isterdim..7 renk:))
2 Ekim 2007 17:05   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
ya aşk olsuuun.. ben yazmalıydım bunu.. hatta mantı yazmak için girdim başlığa.. hala çok gülüyorum ya =)))

:D sen gelene kadar illa ki biri yazar diye yazma gereği duydum canım:)
2 Ekim 2007 17:17   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008