iki tane kendini öğrenci sanan patlıcanı alıyoruz, bunlara sanki insanmışlar gibi ''hıyar olmasaydın ne olmak isterdin'' diye soruyoruz bu soru karşısında bayılan patlıcanları az yağlanmış teflon tavada kızartıyoruz..
kendini nimetten sanan iki ekşi eriği alıyoruz ve yine kendini nimetten sayan iki hatunu alıyoruz eriklere sulugöz sakız esansı aşılıyoruz kızlara gerek yok zaten 7/24 ağlama potansiyeline sağip oldukları için pek tasvip etmiyoruz gerisini kafanıza göre ayarlayın kasamıcam şimdi postaneye gitmem gerekiyo.. meyve sebze almak için anladınız siz..
2 Ekim 2007 15:34
_pia_
hawuç turuncu turuncu =)
2 Ekim 2007 15:39
zodiac
başlık gırgır için açılmış :)))) alın size o zaman :P bazen uydu yayınlarında farklı kanallara girdğimizde yanımdaki sapık kişilerin ''OFF elindeki hıyar olsaydım keşke'' dediklerini hatırlıyorum. Bende düşünüyorum Acaba hıyar mı olsam :P
2 Ekim 2007 15:49
zodiac
yada mantıklı olarak cevap verrirsek Mantar olmak istiyorum hemde kültür Mantarı :) her bursu aldığımızda özel yemeğimiz olur kendisi... hep onun bizi sevindirdiği gibi bende sevindirirdim öğrencileri :D Eveett Ben mantarım :P patlıcan hıyar erikk vişne değil :D
2 Ekim 2007 15:56
küçük bir kız çocuğu
ya aşk olsuuun.. ben yazmalıydım bunu.. hatta mantı yazmak için girdim başlığa.. hala çok gülüyorum ya =)))
aslan67 demis ki:
mantı:P
yanlış anlaşılmasın bu,mantıyla ilgili kantinde bir anı var onu yaşatmak istiyorum:D
2 Ekim 2007 16:09
zodiac
ee iyide niye mantı bari paylaşın bakın merak ettim kantindeki mantı meselesini..
2 Ekim 2007 16:14
tutaste
kivi olurdum..
bir çok meyve tadını bünyesinde barındırdığı için:))
misal gökkuşağı olmak isterdim..7 renk:))
2 Ekim 2007 17:05
aslan67
ya aşk olsuuun.. ben yazmalıydım bunu.. hatta mantı yazmak için girdim başlığa.. hala çok gülüyorum ya =)))
:D sen gelene kadar illa ki biri yazar diye yazma gereği duydum canım:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14840
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.