ben yakalandım bi sefer ama hiç konuşmadı sadece baktı,uzun uzun baktı.O bana baktı ben ona baktım.Allahım o ne bakıştı bağırıp çağırsaydı hatta öldürseydi bile daha iyiydi.İnanın o bakışları aklımdan halen çıkmıyor.
~ 341 gün
at@kner
benim en çok hoşuma giden laf boyun devrilsin sapı içinde kalsın :D:D:D
~ 341 gün
rmznbg
onun ki daha mı güzeldi derdim herhalde...
~ 340 gün
eti.cin
sieeee allahn şerosu....
~ 336 gün
cadii
başıma gelmedi ama gelsede hiçbişi demem. öle bi bakarım son kez onbakışı hiç unutamaz...ömrü boyunca yutkunamadığı yumruk olurum bugazında uleeeeeeeeeyn!
~ 336 gün
sevilay.
birgün ortada hiçbişi yokken gece telefonda sevgilimle konuşurken ona sordum beni hiç aldattın mı dedim oda evet dedim 3 gün önce kız sana çok benziyodu napıyım dedi:( o an ölece susmuştum hiçbişi söleyememiştim...yinede tsk ederim ex aşkım bana karşı dürüst olduğun için:)
~ 335 gün
eskici_
gider ekime gitmezse .ikime
~ 335 gün
***perihel
hiçbişey söylemem
belki helal olsun bravo yazık sana derim içimden
~ 335 gün
yagmurcini
iyi soru ama cevab i zor ... aklimdan ilk olarak galiba özgurum artik gelirdi sanirim, sonra serefsiz niye aldattin, sevgilim de elimden gitti yalnizim depresyon a girerdim, alçak bunu bana niye yaptin, uzulmemem gerekio isin pozitif yönlerine bakmaliyim, hayir yapamiyorum ... iste boyle surer kafamda baya bi sure !!!
~ 335 gün
yagmurcini
ortada soru yokmus ... :D varmis sayalim :))
~ 335 gün
damlasu
Allah belanı versin!ne halin varsa gör!defol git geri dönmeye kalkma arama beni sakın!nokta. :)
~ 335 gün
carmenta
walla ole çok bişi yapmam söle ölümcül bi bakış we adından saygısı we sewgisi içinde bi teşekkür.Daa ne olsun yeterde artar bile.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14835
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!