| |
yüce ins@n
|
evet cümlelerin devrik olduğunun ben de farkındayım. Zaten değiştirmeden yazdığımı belirtmiştim.
|
|
~ 325 gün
|
|
| |
eti.cin
|
süper olmş ellerine sağlıkkk....
|
|
~ 324 gün
|
|
| |
klausnomi~do u nomi?
|
|
|
~ 324 gün
|
|
| |
buz mavisi-lilith
|
hissettiklerini cok ii aktarmıssın.direk yazıp ekledıgınde belli hatalar var bazı cumlelerde ama samimi bi hava vermıs bence bu.
yazı guzelde guzel olmasına anlatılanlar hıssettıklerın hıcte guzel diil.bu kadar kendınden bıseler vermek cok gereksız.karsındakıne deger vericeksin tabı hatta bazen kendınden bıle onemli olcak o kişi ama kendi fikirlerin kendi duygularnda olcak.
gerci bole deniyor ama uygulamak ne kadar da zordur bilirim.bilmiş bilmiş konusur ınsan ama aşka dusunce hersey ucar gıder bi bakmısın ipler falan kalmamıs elınde.
yazıyı okurken sebnem ferah sigara calıyodu.tamda uymus sarkı yazıya sımdı farkettım:))
|
|
~ 324 gün
|
|
| |
yüce ins@n
|
aynı şarkıdaki gibi... tılsımını kaybetti.. artık geç.. kurtaracağın şeyleri toprağa gömmüştün hatırlıyor musun... istediğin kadar eşele.. eskisi gibi çıkmayacak ki o toprağın altından.. üstü çizik.. belki büyük bi parçası kırık.. yapıştırsana hadii.. geç kaldığının farkına varmadın mı hala...
geç.. ne desem ne yapsam boş.. çünkü sözlerinin anlamı kalmadı ki.. duymak bile işkence.. içimdeki yarayı daha da kanatıyor.. konuşma! susma da...
git artık.. git... bıraktığın gibi... önceden olduğu gibi git hadi...
gördün mü hiçbir şey bıraktığın gibi değil.. o kadar çok şeyi yıktın, yaktın ve gittin ki.. anlamsız yaptığın herşey .. küçülme yeter.. git artık...
|
|
~ 300 gün
|
|
| |
fresya
|
üstümdeki ağırlıkları atamadım
.kelimeler kulaklarımı ve beynimi ağrıttı.
yolumu değiştirdim.
ben artık konuşmak istemiyorum...
sessiz çığlık bende.
ben artık gitmek istiyorum.
|
|
~ 292 gün
|
|
| |
yüce ins@n
|
Farkındayım içimde tükenenlerin.. elimden gelmeyen, gelse de geri teptiğim herşeyi topladım bir köşeye.. gözümden uzak olsunlar istiyorum.. gördükçe daha dikenli geliyor yaprakları.. neden yapmadım.. neden yapmadı sorgusu karıştırıyor zihnimi..
Neden sorusunun cevabını da biliyorum aslında... Yüzleşmek tembelliğinden yine.. belkide korkumdan.. umrumda da değil... içimdeki yara kanıyor, bunu hissediyorum ya yetmez mi.. fazlasıyla..
Bazen dar geliyor çimde dinmek bilmeyen acı taşıyor yüzüme bulaşıyor ordan gözlerime.. farklı bakıyorum sanki ışık yok.. kısılıyor gözlerim git gide ufalıyor.. gözlerimden dışarı akmıyor çoğunlukla yaşlar içime akıtıyor sanki bana düşmanmış gibi... bedenim zarar görmeye başlıyor... içten içe çürüyor muyum ne?
Hissediyorum çürüdüğümü.. elimde kalan bir tek bırakıp gittiği gündeki bakışlar ve kaybedişim kendimi...
|
|
~ 279 gün
|
|
| |
osge
|
süper olmuş yaa tebrik ediorum çok iyi anlatmışsın kendini kendin gibi olan beni:) bide bisim gibi birileri daha warmış burda bunuda anlamış olduk :):):)yalnıs diilmişim yaa:P
|
|
~ 277 gün
|
|
| |
@li
|
gözünü bensizlik bürümüş tuttum bu lafı ellerine sağlık cok güzel olmus gercekten
|
|
~ 277 gün
|
|
| |
yüce ins@n
|
Olduramamak şimdiki gündemim... ya da dolduramamak mı bu boşluğu hiç kimseyle değil de belki hiçbir şeyle..
elimden geliyor bazen nefret etmek de insanlığımdan mıdır bilinmez itiyorum bu duyguyu her ağzıma geldiğinde... dillendirirsem daha kötü olucak gibi...
saçmalamak en büyük işim şu ara.. ota boka laf atmak.. ota boka takmak...
|
|
~ 276 gün
|
|
| |
ewrimim
|
vazgecışlerin öyküsü hep acıtır.. henüz başlık açamadığım için bugece bi vageçişe tanıklık etmeni istedim sadece...
kabul ettiğim kadar varsın.. biliyorum sorgulamadığım kadar mutluyum.
tartışamadığımız gercekler nasıl şekillenecek?nasıl gidilir nasıl dindirilirbilmiyorum..ama artık hüzünlü bakışlar yerleşmeye başlamıssavazgeçme zamanıdır..bağışla yetinemiyormaşkıma söz dinletemiyorum.seni yasadıktan sonra sensızşlıge tahammülüm yok.böyle bi yanım tarifsiz bi boşluktayken ne seni ne kendimi kandıramam. ait olmadıgım bi yasantıda nefes almaya daha fazla direnemem.sana susuyorum aşkına doyumsuzluğum artıyor .algılayabileceğindendaha fazla özlüyorum seni. yanında olmamaya öfkem artıyor. anlamaktan uzaklaşıp hırçınlaşıyorum.çıkmak istiyorum bu çemberdeb .tek başıma başaramıyorumm ve şimdi ana her zaman oldugundan çok daha fazla ihtiyaç duyuyorum. gözlerine bakarak söyleyemem bunları .direnenmem sana.. aklımda bunca bilinmezlikle sana dokunamam..ihanet edemem bu aşka..yenik düşüyorum aşkının tarifsiz tadına .
hergün aynı sancıyla açamam gözlerimi sana doyamadığım zamanları lanetleyerek yaşayamam ..beni anlayacağını ummaktan başka çarem yok kelimelerin ne kadar yetersiz kaldığını gördüğünü biliyorum..seni yaşamak bunu göze almaktı böyle bi bitişe hazır olmaktı..
yanında olma ihtimalini sevdim buna sahip çıktım ama artık ban verebıleceklerınden daha fazlasını ıstemeye başladıysam gıtme zaömnım gelmıstır ..
senden vazgeçmek düşündüğümden daha zor sesini duymayacak olmak ,sana bi daha dokunamayacak kadar uzagına gıtmek tarifsiz bi acı. aşkın kadar guçlu bi duygu bu.karar verebılmek,yola koyulmak omuzlarımda ağır bir yük..
seni dokunuşlarımla uğurlamak o son kez denılen zamn dılımını yasamak yakısırdı bu aşkaçç bağışla bu kadar güçlü değilim ben..
HOŞÇAKAL
|
|
1 ~ 268 gün
|
|
| |
yüce ins@n
|
budur.. eline sağlık
ewrimim demis ki:
vazgecışlerin öyküsü hep acıtır.. henüz başlık açamadığım için bugece bi vageçişe tanıklık etmeni istedim sadece...
kabul ettiğim kadar varsın.. biliyorum sorgulamadığım kadar mutluyum.
tartışamadığımız gercekler nasıl şekillenecek?nasıl gidilir nasıl dindirilirbilmiyorum..ama artık hüzünlü bakışlar yerleşmeye başlamıssavazgeçme zamanıdır..bağışla yetinemiyormaşkıma söz dinletemiyorum.seni yasadıktan sonra sensızşlıge tahammülüm yok.böyle bi yanım tarifsiz bi boşluktayken ne seni ne kendimi kandıramam. ait olmadıgım bi yasantıda nefes almaya daha fazla direnemem.sana susuyorum aşkına doyumsuzluğum artıyor .algılayabileceğindendaha fazla özlüyorum seni. yanında olmamaya öfkem artıyor. anlamaktan uzaklaşıp hırçınlaşıyorum.çıkmak istiyorum bu çemberdeb .tek başıma başaramıyorumm ve şimdi ana her zaman oldugundan çok daha fazla ihtiyaç duyuyorum. gözlerine bakarak söyleyemem bunları .direnenmem sana.. aklımda bunca bilinmezlikle sana dokunamam..ihanet edemem bu aşka..yenik düşüyorum aşkının tarifsiz tadına .
hergün aynı sancıyla açamam gözlerimi sana doyamadığım zamanları lanetleyerek yaşayamam ..beni anlayacağını ummaktan başka çarem yok kelimelerin ne kadar yetersiz kaldığını gördüğünü biliyorum..seni yaşamak bunu göze almaktı böyle bi bitişe hazır olmaktı..
yanında olma ihtimalini sevdim buna sahip çıktım ama artık ban verebıleceklerınden daha fazlasını ıstemeye başladıysam gıtme zaömnım gelmıstır ..
senden vazgeçmek düşündüğümden daha zor sesini duymayacak olmak ,sana bi daha dokunamayacak kadar uzagına gıtmek tarifsiz bi acı. aşkın kadar guçlu bi duygu bu.karar verebılmek,yola koyulmak omuzlarımda ağır bir yük..
seni dokunuşlarımla uğurlamak o son kez denılen zamn dılımını yasamak yakısırdı bu aşkaçç bağışla bu kadar güçlü değilim ben..
HOŞÇAKAL
|
|
|
~ 267 gün
|
|
| |
ewrimim
|
beğendiğine sevindimm asıl senın elıne sağlıkk..
|
|
~ 266 gün
|
|
| |
yüce ins@n
|
tanrı unutmuş olsa da vur durma yüreğim vur! ne güzel bi şarkıdır... ben de unutmuşum kendimi.. küllerimden doğdum derler ya.. öyle oldu şimdi.. yaktığın herşeyi bir bir topladım... yapıştırdım.. eskisi gibi olmadı belki ama şimdilik iş görür gibi..
|
|
~ 264 gün
|
|
| |
yüce ins@n
|
Eksikliklerimle baş edemiyorum artık... olmayan bir şeyi var gibi göstermek, güçlenmek isterken daha çok kırıyor gücümü.. yalandı hepsi.. güçlü değildim.. güçlü değilim.. koymaya çalıştım yerine birşeyleri... olmadı.. ya fazla geldi ya da kısaydı... o elbise tam olmadı kimseye.. bende de terzilik yoktu.. belki de içimden gelmedi paçalarını kesmek ya da alttaki payı çıkarıp uzatmak..
dediğim şudur ki unutmadım.. unutamıyorum.. hayatımı tamamen değiştirmem gerekiyor belki de.. yaşadığım yeri, ülkemi terketmek.. her nefes aldığımda ciğerime batmayacağını bilsem gidicem.. gidince ya sen de gidersen içimden.. bundan daha mı çok korkuyorum ne..
öyle alışmışım ki acınla yaşamaya.. birlikte olmasak da senin içimde kanayan acın beni ayakta hem tutuyor hem de tüm gücümü alıp gülümsememe dahi engel oluyor...
aslında yokluğunu da seviyorum ben... içimdesin, bendesin,bendensin...
unutursam yokluğun olmadan da yaşamımın anlamı olmayacak gibi.. çıkmaz bu olsa gerek.. sokak yok.. iz yok.. umutsa hiç...
hiçliğimle kapındayım.. hani son kez aradığında konuşmak istemediğimi bağıra bağıra söyledim ya sana... bunu hangi güçle yaptığımın farkında bile değilim inan.. biliyorum ki artık bizden eski biz çıkmayacak.. korkum buydu.. tekrar teninin kokusunu duyup vazgeçmek istemekten, vazgeçmenden korktum...
dedim ya hiçliğimle kapındayım.. benden artık bi şey olmaz bunu biliyorum da sen kendine iyi bak..
|
|
~ 241 gün
|
|
| |