ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > edebiyat > vazgeçiş öyküsü
veda oyku hikaye
Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

japon harikası
japon harikası
ikilem üzerin kurulu bir dünyada yaşıyoruz hepimiz... kendimizle çelişyoruz ve hatta kavga ediyoruz çoğu zaman... kendim hep en kıymetsiz oldum kendime... oysaki asıl önemli olan ben olmalıydım sen değil... çünkü ben olmadan senin varlığının bir önemi olmayacaktı bende.. ne seni tanıyacaktım.. ne de tüm olanları yaşayacaktım... giderken ardına bile bakmadın ya.. anladım o zaman nasıl bir yola gittiğini.. gözlerinin nasıl bensizlik bürüdüğünü... yine sendin önemli olan hem benim için hem de senin... ikimiz bi tek bunda hemfikirdik zaten.. sen önemliydin.. bense senin öneminle yaşıyordum(!)... yaşıyor muydum(!)...

işte bunu hiç merak etmedin sen.. hep karar verdin.. uyguladım.. hep düşündün.. düşünmüş oldum.. hep söyledin söylemiş oldum.. hep istedin istemiş oldum....

benim düşündüğüm, söylediğim değersizdi... çünkü sendin sahip bense belki de köpek....

içimdeki fırtınalara sebep olan sendin... fırtınayı başlatan da sen... hakim olamayıp .. neyse... bu bende kalsın.. çünkü sen unutmuşsundur ... sen beni unuttun bile.. ettiğin tüm yeminler söylediğin tüm sözler hala sıra sıra aklımda.. ama değmezmiş inanmaya... değmiyor belki de akılda tutmaya...

yine de acı benim acım sanane!...

senin nasılsa acın yok...

dokunduğun eller senin olsun... sen de ellerin...

umarım ben el olunca için yanmaz..

döndüğün her sokakta bi tokat gibi çarpıcaksa rüzgar çarpsın bırak silkelen bi...

ve ben yokum hayatında.. benden bişey de bırakmadın ya zaten... toplaycağım darmadağın olmuş çok kırık var...

yaklaşma, dokunma sakın bi daha!
 12   1 Ekim 2007 22:04   mesajın adresini al  

suigeneris
suigeneris
iyiki zamirler var...çok güzel olmuş...SEN mi yazdın?
1 Ekim 2007 22:20   mesajın adresini al  

ver pacıno
ver pacıno
kim yazdıysa eline sağlık...
1 Ekim 2007 22:23   mesajın adresini al  

japon harikası
japon harikası
evet ben yazdım.. teşekkür ederim
1 Ekim 2007 22:31   mesajın adresini al  

...aisha...
...aisha...
çook güzel olmş tebrikler
1 Ekim 2007 23:00   mesajın adresini al  

japon harikası
japon harikası
düzeltmeden yazdım devrik olabilir... kusura bakmayın artık
1 Ekim 2007 23:02   mesajın adresini al  

kafamagöre
kafamagöre
tebrıkler cok gzeldi cidden
2 Ekim 2007 00:53   mesajın adresini al  

nesli
nesli
Yazı çok güzel. Kim üzdü seni bu kadar? Cezasını verelim hemen
2 Ekim 2007 02:16   mesajın adresini al  

şıracı
şıracı
eline sağlık..
2 Ekim 2007 02:30   mesajın adresini al  

a_s_1402
a_s_1402
yazı çok güzel olmuş eline sağlık valla...ama kim üzdü kim bu kadar canını yaktı senin??sölede alalım ifadesini hemen!...
2 Ekim 2007 02:53   mesajın adresini al  

rüzgarınkızı
rüzgarınkızı
O kadar içten yazmışsın ki..insan bişeyler yazmadan geçemiyor... o kadar güzel tercüme etmişsin ki..benimle aynı hisleri paylaşan birileri varmış dedim..Biz belki onlara insanlık voltası atmayı öğretemedik ama onlar bize vefasızlık turları atmayı, acıyı, hüznü, tuzu ta içimizi yakan gözyaşlarını,bitmek bilmeyen geceleri ve herşeyden önce büyümeyi öğrettiler.Belkide tek istemediğimiz hemen büyümekti, seni bilemem ama ben en çokta bunun için kızıyorum o insanlıktan, aşktan, dünyadaki güzel olan hiçbir değerden nasibini alamamış insanlara içimizdeki çocuğu öldürdürdükleri için....
 1   2 Ekim 2007 10:04   mesajın adresini al  

japon harikası
japon harikası
teşekkür ederim arkadaşlar.. en azından uzun bi süredir ara verdiğim yazılarıma geri döndüm...
2 Ekim 2007 10:14   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008