ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > soner yalçından türüte
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

doğangörünümlüşahin
doğangörünümlüşahin

Soner Yalçın ın Kurtlar Vadisine konsept danışmanı olduğu Kurtlar Vadisinin son bölümünde geçen bu sahne Hem Hrant Dink suikastı hem Cumhuriyet gazetesine atılan bomba hakkında bazı fikirler veriyor.
 1   2 Ekim 2007 04:09   mesajın adresini al  

væringjar
væringjar
Milletin şu kıytırık dizileri izleyip derin devlet uzmanı kesilmesinden sıkıldım açıkçası.
 1   2 Ekim 2007 13:52   mesajın adresini al  

pfelconte
pfelconte
ismail türüt saat 12'den sonra konuşmasın dicem de

bu sefer de kantindeki karadenizli arkadaşlar ayaklanacak
2 Ekim 2007 22:18   mesajın adresini al  

doğangörünümlüşahin
doğangörünümlüşahin
Bende önüne gelenin dizi-sinema eleştirmeni olmasından sıkıldım...

væringjar demis ki:

Milletin şu kıytırık dizileri izleyip derin devlet uzmanı kesilmesinden sıkıldım açıkçası.

2   3 Ekim 2007 16:47   mesajın adresini al  

comandante
comandante

væringjar demis ki:

Soner yalçın'ı sadece dizi yazarı olarak tanıyorsanız o da sizin eksiğinizdir sevgili dostum. Geçmişindeki her şeyi geçiyorum ve sadece şunu hatırlatıyorum. Mehmet Eymür M.İ.T Müsteşarlığından ayrılırken yerine Soner Yalçın'ın getirilmesini önermiştir.
3 Ekim 2007 18:29   mesajın adresini al  

væringjar
væringjar
Soner Yalçın'ı kastetmedim. İnsanların bir diziyi bu denli ciddiye almasından bahsediyordum.
3 Ekim 2007 18:35   mesajın adresini al  

mavera..
mavera..
soner yalçın doğru şeyler yazsada teşhis tam olarak doğru değildir,

zira ismail türütgillerin ideolojisi türk-islam sentezidir, şarkıda da türk-İslam birliği türü sözler geçiyor,
yani ismail türütgiller ırkçı faşist değil islamofaşistlerdir..

Türk-islam sentezi bu anlamda iyi irdelenmelidir yoksa doğru teşhis konamaz.

not: 80 öncesinde ülkücü tetikçilerin çoğu kürttü...
3 Ekim 2007 18:39   mesajın adresini al  

comandante
comandante

væringjar demis ki:

Soner Yalçın'ı kastetmedim. İnsanların bir diziyi bu denli ciddiye almasından bahsediyordum.

O zaman ben yanlış anladım özür dilerim. bu düşüncene sonuna kadar da katılıyorum. Hiçbir devlet sırrı dizi senaryosu olmaz. Buna kimse izin vermez. Gerçeğe paralel olabilir ama Kurtlar vadisi Türkiye gerçeğini birebir yansıtıyor demek saçma olur. üstelik bugün bizler Ogün samastları Yasin hayalleri tartışıyorsak, bunlar aramızdaysa ve bu tür adamlara özeniliyorsa bunun en önemli sebeplerinden birisidir Kurtlar Vadisi ve Deli Yürek tarzı diziler.
3 Ekim 2007 18:41   mesajın adresini al  

hakkaniyet
hakkaniyet
evet karadenizliler öyle bir ayaklanırki bazıları bu ayakların altında kalır herkes haddini bilmeli kaç karadenizli tanıyosunki

pfelconte demis ki:

ismail türüt saat 12'den sonra konuşmasın dicem de

bu sefer de kantindeki karadenizli arkadaşlar ayaklanacak

4 Ekim 2007 01:12   mesajın adresini al  

asee über
asee über
işte bu memlekt bu hale gelmişse türt ve türüt gibler yüznden gelmiştir çok güzel bi yazı soner yalcına yakışan bi yazı omuş
5 Ekim 2007 12:52   mesajın adresini al  

kozmikyanılgı
kozmikyanılgı

osmanlı nın gerçek yüzü için ali kemal meram ın padişah anaları adlı kitabını öneririm... ülkemin insanı da kökeni ne olursa olsun ırkçılığı bırakabilse de birilerinin ekmeğine yağ sürmese...

doktor demis ki:

hmmm...

osmanlı padişahlarının hemen hemen hiçbirinin anneleri de türk değil. tarafsız bir makale vardı bununla ilgili ama bulamadım

5 Ekim 2007 14:33   mesajın adresini al  

pfelconte
pfelconte
evet karadenizliler öyle bir ayaklanırki bazıları bu ayakların altında kalır herkes haddini bilmeli kaç karadenizli tanıyosunki

yürrü be! kim tutar seni, aslan parçası
5 Ekim 2007 14:57   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009