bence bunu bayan yada erkek olarak kategoriye ayırmak daha mantıklı ben kendimden biliyorum sevgilimi aldatırken bunların hiçbirisini yapmamıştım bundan sonra da yapmam sanırım :D
15 Ekim 2007 14:37
*yvaine*
fena sinirlenmişimm :D
özelle alakası yokk, tamamiyle genel oolması gerekiyodu cümlelerin birden özelleşmişşş, puhahhaaaa :D
15 Ekim 2007 14:37
*yvaine*
itiraf kokar oldu burası, marifet gibi de yazıyosunuzz...
sinriim bozuluyoo, ben gidiyomm :D
15 Ekim 2007 14:39
pfelconte
evet insanalr arıtk aldatma konusundaa ehlileşmişler, biz farkına varamadan...
ayaküstü yalan dolannn, bu kadar yalnız mısın yaaa?
benim dikkat çekmek istediğim şey başlığın saçma olmasıydı ama.
söz senin, klavye senin, parmak senin, akıl da senin...
15 Ekim 2007 14:52
barış baykul
Çok genelleme olmuş maddeler.Bu 30 maddeden en azından 15-16 tanesi zaten benim normal hayatımda yaptığım şeyler.Ciddi anlamda insanları paranoyaya sürükleyen şeyler bunlar.Birde ben aldatma olayını pek anlayabilmiş değilimdir.Eğer hayatımda biri varsa kolay kolay başkasına bakmam,bakmaya başlamışsamda o ilişkimden birşey olamayacağını anlamışımdır demektir,en kısa zamanda good bye my love good bye derim.
15 Ekim 2007 14:54
trevanian
iyi ama buraya itiraf etme oraya etme kime edeceksin madem itiraf etmeyeceksin neden aldatacaksın, açmış birisi konu bizde yazalım dedik kötümü olduk yani tamam bir daha aldatmayım bari....
15 Ekim 2007 14:55
*yvaine*
benimm sinirlendiim nokta, aldatmayı ii bişey, çok olağan bişeymiş gibi göstermeleri erkeklerinnn...
15 Ekim 2007 14:56
pfelconte
hatun kısmının da bu saçmalıklara prim vermesi beni sinir ediyor yoksa sevgilimi ya da bir arkadaşımı aldattığımdan değil.
1. maddede bir erkeğin aşık olduğu izlenimi daha çok bence
buket :) demis ki:
benimm sinirlendiim nokta, aldatmayı ii bişey, çok olağan bişeymiş gibi göstermeleri erkeklerinnn...
15 Ekim 2007 15:02
*yvaine*
ben o maddelerin hiçbirini okumadımm, bu tip şeylere de inanmam, sadece karşımdakine bakarım, sözlerine davranışlarınaa, güveni sağlıcak olan odur...
15 Ekim 2007 15:08
pfelconte
güvenini sağlamak gibi bir niyetim yok.
demek ki, sen benim kafamdaki hatun genellemesine uymuyosun, ben de senin kafandaki erkek genellemesine.
sonuçta ilk alıntı yapan sensin, uzatmayılm bence
15 Ekim 2007 15:11
*yvaine*
ii de komik yanee yazdıkların, birbirimize yaranma gibi bi durum zaten olamaz :D
ben sadece aldattımm çok da rahattım cümlene tepki verdimm, o da bu cümleyi birçok erkekten duyduumm için, tekrar sölüyorum bi marifetmiş gibi göstermenizee kzııyorum...
pfelconte demis ki:
güvenini sağlamak gibi bir niyetim yok.
demek ki, sen benim kafamdaki hatun genellemesine uymuyosun, ben de senin kafandaki erkek genellemesine.
sonuçta ilk alıntı yapan sensin, uzatmayılm bence
15 Ekim 2007 15:13
pfelconte
hasbinallah
sen benim yzadığım bir cümleye takılmışsın. sonra ne yazdım? başlığın saçmalığına dikkat çekmek istedim, aslında öyle birşey yaptığımdan değil vesselam...
biçok erkekten duyduklarını beni niye ırgalasın ki, benim biçok kızdan duyduklarım seni ırgalıyor mu?
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14815
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.