insanlar bilinç altlarındaki eş modelini bulana kadar böyle aldatma sorunları olabilir bana kalırsa aldatmanın belirtileri yerine sebeplerine deginilmesi daha mantıklı.
12 Ekim 2007 03:39
elchina
aptal ve mutsuz insan aldatır..
2 Ekim 2007 04:04
karmakarisik
eksik insan aldatır...
elchina demis ki:
aptal ve mutsuz insan aldatır..
2 Ekim 2007 04:11
mr.mojorisin
kendini tanıyamamış insan aldatır çünkü ne istediğini bilemez
2 Ekim 2007 04:28
elchina
aldatan aldanır
2 Ekim 2007 04:37
marine
Bu maddeleri yazan arkadasim bunlari yasadigin icin yazmadin sanirim...
Hic geregi yok direk soyleyecen...
2 Ekim 2007 06:29
doğangörünümlüşahin
Aldatmam diyen aldatır
2 Ekim 2007 08:02
sniperwolf
Aman bırakınız yapsınlar, bırakınız geçsinler... Kişi kafaya koymuş ve bir eylemi gerçekleştiriyorsa isterseniz altına ispirto ocağı koyup ısıtın yine de yapmaya devam edecektir.O açıdan ne halleri varsa görsün diyorum aldatan insanları.Sadece sevgi ilişkilerini vs kastetmiyorum her tür beşeri ve toplumsal ilişkilerde aldatmacı insandan adam olmaz.Varsın kendini kandırsın.Ne demişler;
Balta döner sap döner, gün gelir hesap döner...
2 Ekim 2007 13:56
mr.mojorisin
trafik kazalarını anlatan kişi hepsini yasamıs mıdır gözlemiş midir olaya yüzeysel bakmayalım:)
marine demis ki:
Bu maddeleri yazan arkadasim bunlari yasadigin icin yazmadin sanirim...
Hic geregi yok direk soyleyecen...
2 Ekim 2007 14:34
mr ako
iyi de bu 30 maddeye ne gerek var, zaten sizin 6.hissiniz kuvvetli değil mi, zaten siz hissetmez misin ki ...
2 Ekim 2007 14:50
palenko
İnsanları boşuna paranoyaklaştırıp bi sürü ilişkiyi mahvetmeye yarar bu maddeler sadece..
2 Ekim 2007 14:55
mr.mojorisin
zaten ben de o yüzden sebeplerine deginmek daha iyi olur dedim:)
palenko demis ki:
İnsanları boşuna paranoyaklaştırıp bi sürü ilişkiyi mahvetmeye yarar bu maddeler sadece..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14815
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.