ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > ciddi konular hakkında konuşma başlığı
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

narrative
narrative
wala ben açtım..sonra demesinner way ben duymadım way ben görmedim deyii.. varsa ciddi konuşcakları şeyler buyursunlar... hizmet bizde :S ''durmak yok, saçmalamaya devam''
1 Ekim 2007 22:33   mesajın adresini al  

şıracı
şıracı
nolcak bu memleketin hali
2 Ekim 2007 02:24   mesajın adresini al  

decced
decced
ciddiyet biraz:S
3 Ekim 2007 23:24   mesajın adresini al  

chi sj
chi sj
geçenlerde pizza yerken aklıma geldi..bu daire şeklindeki zeytinler var ya,çekirdeği çıkartılmış,dilimlenmiş..onların çekirdeklerini zeytini parçalamadan nasıl çıkartıyorlar acaba? :/
17 Ocak 2008 02:42   mesajın adresini al  

kiss saranda okto :)
kiss saranda okto :)
harbi ben de merak ediyorum (:

9a 6 demis ki:

geçenlerde pizza yerken aklıma geldi..bu daire şeklindeki zeytinler var ya,çekirdeği çıkartılmış,dilimlenmiş..onların çekirdeklerini zeytini parçalamadan nasıl çıkartıyorlar acaba? :/

17 Ocak 2008 02:47   mesajın adresini al  

chi sj
chi sj
zeytinli pizza yemekten soğudum,o derece..
17 Ocak 2008 02:50   mesajın adresini al  

kertenkelebek
kertenkelebek

küçükkken ben de zeytinin içine özenle peynir koyardım kahvaltıya oturmadan önce.. ama her seferinde beceremez, bir kenarını yırtardım o zeytinin.. Sonra şu içi biberli yeşil zeytini keşfettim.. Aynı tadı vermedi ama zeytin çekirdeğini çıkarıp içine başka birşey koymak fikrinin mucidi gibi hissettim kendimi.. çocukluk işte

9a 6 demis ki:

17 Ocak 2008 02:50   mesajın adresini al  

freak
freak
ben evde pizza yaparken ağzımda çekirdeğini çıkartıp öyle koyuyorum zeytini hamurun üzerine :)

makinası bişeyi vardır yahu.
çekirdeği bile kabuğundan çıkartıp satıyolar :)
17 Ocak 2008 02:52   mesajın adresini al  

anisakis
anisakis
evet yeni gıda prosesleri görüyoruz..
17 Ocak 2008 02:53   mesajın adresini al  

chi sj
chi sj
hmm kertenkelebek in anlattığından yola çıkarsak,şu yeşil zeytin mesela,sanırım tüp formunda bi bıçakla alıyolar çekirdeği..sonrada dilimliyolar..

sanırım benim derdim yok:/

zeytin peynir fantazisi de başarılıymış(:
17 Ocak 2008 02:54   mesajın adresini al  

uysalhan
uysalhan
zeytini zaten dilimlere bölmeyecekler mi? önce ortadan bölünüyodur. sonrası kolaydır herhalde. makina işi zaten... ayrıca zeytinin cinsi de önemli. her zeytini öyle dilimlemiyorlardır. yanlış mıyım?
17 Ocak 2008 03:03   mesajın adresini al  

yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
küçükkken ben de zeytinin içine özenle peynir koyardım kahvaltıya oturmadan önce.. ama her seferinde beceremez, bir kenarını yırtardım o zeytinin.. Sonra şu içi biberli yeşil zeytini keşfettim.. Aynı tadı vermedi ama zeytin çekirdeğini çıkarıp içine başka birşey koymak fikrinin mucidi gibi hissettim kendimi.. çocukluk işte

acaba akşam yemeği için ne kadar emek harcıyodun çok merak ettim :D
17 Ocak 2008 03:05   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009