wala ben açtım..sonra demesinner way ben duymadım way ben görmedim deyii.. varsa ciddi konuşcakları şeyler buyursunlar... hizmet bizde :S ''durmak yok, saçmalamaya devam''
1 Ekim 2007 22:33
şıracı
nolcak bu memleketin hali
2 Ekim 2007 02:24
decced
ciddiyet biraz:S
3 Ekim 2007 23:24
chi sj
geçenlerde pizza yerken aklıma geldi..bu daire şeklindeki zeytinler var ya,çekirdeği çıkartılmış,dilimlenmiş..onların çekirdeklerini zeytini parçalamadan nasıl çıkartıyorlar acaba? :/
küçükkken ben de zeytinin içine özenle peynir koyardım kahvaltıya oturmadan önce.. ama her seferinde beceremez, bir kenarını yırtardım o zeytinin.. Sonra şu içi biberli yeşil zeytini keşfettim.. Aynı tadı vermedi ama zeytin çekirdeğini çıkarıp içine başka birşey koymak fikrinin mucidi gibi hissettim kendimi.. çocukluk işte
ben evde pizza yaparken ağzımda çekirdeğini çıkartıp öyle koyuyorum zeytini hamurun üzerine :)
makinası bişeyi vardır yahu.
çekirdeği bile kabuğundan çıkartıp satıyolar :)
17 Ocak 2008 02:52
anisakis
evet yeni gıda prosesleri görüyoruz..
17 Ocak 2008 02:53
chi sj
hmm kertenkelebek in anlattığından yola çıkarsak,şu yeşil zeytin mesela,sanırım tüp formunda bi bıçakla alıyolar çekirdeği..sonrada dilimliyolar..
sanırım benim derdim yok:/
zeytin peynir fantazisi de başarılıymış(:
17 Ocak 2008 02:54
uysalhan
zeytini zaten dilimlere bölmeyecekler mi? önce ortadan bölünüyodur. sonrası kolaydır herhalde. makina işi zaten... ayrıca zeytinin cinsi de önemli. her zeytini öyle dilimlemiyorlardır. yanlış mıyım?
17 Ocak 2008 03:03
yasin altunkaynak
küçükkken ben de zeytinin içine özenle peynir koyardım kahvaltıya oturmadan önce.. ama her seferinde beceremez, bir kenarını yırtardım o zeytinin.. Sonra şu içi biberli yeşil zeytini keşfettim.. Aynı tadı vermedi ama zeytin çekirdeğini çıkarıp içine başka birşey koymak fikrinin mucidi gibi hissettim kendimi.. çocukluk işte
acaba akşam yemeği için ne kadar emek harcıyodun çok merak ettim :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14804
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.