ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > ortakantin.com > Gruplara anket düzeneği

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 3

adriatic
adriatic
Merhabalar,

Bu gruplardan gelen ozellikle üst üste gelen mesajlar bazen sıkıcı olabiliyor.Ben de gruplar icin anket sistemi duzenlenebilir belki diye dusundum. Ornegin: X takımının gurubu icin:

Soru: X-Y maci kac kac biter?
a)0-0
b)1-0
c)0-5
d)hicbiri

ve grup uyelerinin isaretleyip, belli bir gunden sonra anketin kapanacagi bir sistem ve daha sonra da yuzdelik oranlarının gorulebilecegi bir kısım..

Ne dersinizz??:)) Bence boylece gruplar daha aktif kullanilmis olur hatta ve hattaa sizler icin de rahat olur, siteyle ilgili anket tarzi seyleri siz de ana sayfaya koyup,(bir foruma koymaktansa ki boylece uzun uzun forumları okumak gerekmez) sonuclari daha öz bir sekilde gorebilirsiniz...

Degerlendirmeye alırsanız sevinirim..

Kolay gelsin..
22 Aralık 2005 16:59   mesajın adresini al  

adriatic
adriatic
valla ben söle bir göz atmıstım forumlara ama gormedim o yuzden açtım bu basligi demek fark etmemişim..
22 Aralık 2005 17:05   mesajın adresini al  

adriatic
adriatic
hmm gordum ama ben daha spesifik baslik aramistim:)) bir de 96. mesajdan sonra gormek de zor olur yaa ne yazildigini:)) neyse geçti artık bunu daha rahat gorurler galiba:)
22 Aralık 2005 17:07   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 3

Bu başlığa mesaj ekleyemezsiniz. Başlık kilitlenip yeni bir adres verilmişse diğer başlıktan devam edebilirsiniz.

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008