hep derim ben, tuvaletlerdeki sanal reklam fırsatı kadar iyi bir fırsat olamaz, pisuarların karşısına konulacak bi lcd panel ile (duvarın içine gömülü tabii ki ) rahatlayan insanın beynine o ürün ile ilgili bilgileri çok rahat sokabilir insan... :))) ohhh rahatladım yaa, şurdan çıkınca da gidip şu reklamdaki icetea'den alayım bi...
30 Eylül 2007 14:08
sphinx®
onu yaptılar yaw :D
chillipepper demis ki:
hep derim ben, tuvaletlerdeki sanal reklam fırsatı kadar iyi bir fırsat olamaz, pisuarların karşısına konulacak bi lcd panel ile (duvarın içine gömülü tabii ki ) rahatlayan insanın beynine o ürün ile ilgili bilgileri çok rahat sokabilir insan... :)))
ohhh rahatladım yaa, şurdan çıkınca da gidip şu reklamdaki icetea'den alayım bi...
30 Eylül 2007 14:11
chillipepper
reinforced gattuso demis ki:
onu yaptılar yaw :D
hay allah geç kaldık desene :))
30 Eylül 2007 14:16
vi0let de mars
pisuar karşısı olur tabi, ama kabinlere asla!
Lakin yurdum insanı deliği tutturamiyor, güzelim lcd'ler ne hale gelir var sen düşün ;)
chillipepper demis ki:
hep derim ben, tuvaletlerdeki sanal reklam fırsatı kadar iyi bir fırsat olamaz, pisuarların karşısına konulacak bi lcd panel ile (duvarın içine gömülü tabii ki ) rahatlayan insanın beynine o ürün ile ilgili bilgileri çok rahat sokabilir insan... :)))
ohhh rahatladım yaa, şurdan çıkınca da gidip şu reklamdaki icetea'den alayım bi...
30 Eylül 2007 14:17
chillipepper
prussian_blue demis ki:
pisuar karşısı olur tabi, ama kabinlere asla!
Lakin yurdum insanı deliği tutturamiyor, güzelim lcd'ler ne hale gelir var sen düşün ;)
işte türk milleti ve pratik zekası :))) dörderli kabinlerde dörtlü pes turnuvası yapalım isterseniz??? :)) kazanana da yıllık tuvalet ihtiyacı bedava diye ödül veririz...
30 Eylül 2007 14:30
-sokarca-
condom makinası :)
ciğli kipada karsılastıgım bir diyalog
torun : dede buu makian ne para atılıyo içine .
dede : hmmm seyy seyy .. aa bak burda kopuk varmıs
torun : lafı degiştirme dede o makina
dede : seyy seyyy balon
torun : istiyoru istiyorum
heheheheheheheh
30 Eylül 2007 14:37
koko'n rock
kazanana kokulu tuvalet kağıdı.. puhahaha
30 Eylül 2007 14:37
vi0let de mars
bu performansı karadenizlilerden bekliyorum:))
30 Eylül 2007 14:40
koko'n rock
niyeki??
30 Eylül 2007 14:44
vi0let de mars
en sivri fikirli yurdum insanı karadenizlilerden çıkar, bunu bilirim ;)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14779
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.