ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > teknoloji > Win XP gerçekten kalkıyor mu?
isletim sistemi vista windows xp
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

karmakarisik
karmakarisik
Yaklaşık bir sene önce Windows XP`nin kaldırılacağını duymuştum... Hatta ilk bir sene XP üretimi durdurulacak, seninin sonunda da xp ile makinalar çalışmayacaktı. Vista Microsoft için tek geçerli işletim sistemi olcakmış güya... Peki ya vista yüklenemeyen PClerimiz ne olcak?:)

Yılbaşında Vista zorunluluğu geliyor! Peki ya biz buna hazır mıyız?
30 Eylül 2007 02:28   mesajın adresini al  

ufoozgur
ufoozgur
yanlış bir haber. Hatta geçtiğimiz günlerde Microsoft'un pek ses çıkarmadan yaptığı bir açıklamada bilgisayarları XP'ye downgrade etmeyi tavsiye ettiklerini hatta bazı Dell laptoplarda XP Downgradable gibi bir seçenek sunmayı planladıklarını söylediler. XP'nin üretimi durdurulabilir tabi ama çalışmaması saçma bir durum. Çünkü sonuçta Windows XP, Windows Vista'dan bağımsız bir işletim sistemi. Vista'ya yükseltmek zorunlu olsa birçok bilgisayar çöpe gider şu zamanda. Yani yanlış duymuşsun =)
30 Eylül 2007 02:33   mesajın adresini al  

karmakarisik
karmakarisik
ben de bunun kesinliğini almanyadan aldım, gazetelerde yılbaşı itibariyle, eski versiyonlar kalkıp Vista zorunlu hale gelecek yazıyormuş özet olarak.. Haberin kendisini tekrar bulursam burda vericem hemen..
30 Eylül 2007 02:40   mesajın adresini al  

fatiii
fatiii
olur mu öle şey ya.. windows 98 çalışıo xp mi çalışmıcak :S
 1   30 Eylül 2007 02:46   mesajın adresini al  

ufoozgur
ufoozgur
Sanırım duyduğun haber teknik destek ya da üretim bandından kaldırılması üzerine olsa gerek. Çünkü Vista ve XP birbirinden tamamen bağımsız iki işletim sistemi. Vista'nın zorunlu hale gelmesi demek piyasadaki birçok işlemci ve grafik kartının da piyasadan çekilmesi anlamına gelir ki bu gayet mantıksız. Hele de şimdi vereceğim linkteki gibi içinde halihazırda Vista yüklü olarak gelen laptoplar için XP'ye downgrade seçeneği sunulmasına başlandığı haberi verdiğin haberi yalanlıyor =)

http://www.news.com/The-XP-alternative-for-Vista-PCs/2100-1016_3-6209481.html
30 Eylül 2007 02:49   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
abi olmaz öyle bir şey..bilmiyorlar mı dünyadaki çoğu bilgisayarın vistaya uyumlu olmadığını..kullanıcılarını zor durumda kim bırakmak ister?
30 Eylül 2007 02:49   mesajın adresini al  

sphinx®
sphinx®
LINUX kullan,rahatla...
 1   30 Eylül 2007 02:56   mesajın adresini al  

karmakarisik
karmakarisik
evet haklısınız ben de 8-9 senedir PCyle yakından ilgiliyim, ben de ilk başta imkansız olsa bile kaçak olarak yine çalışmaya devam eder dedim diğer işletim sistemleri, belki şöyle birşey olabilir, sonuçta şuan birsürü yasak olan şeyi dikkate almıyoruz, Türkiyedeki kaç pcnin işletim sistemi orjinal sonuçta... ayrıca bugün Türkiye hazır olmayabilir Vistaya ama avrupa ülkelerinin çoğunda, düşük gelirli bir ailede bile vistaya hazır PCler var... Teknoloji bakımından ne kadar gerideyiz hepimiz biliyoruz..
30 Eylül 2007 02:56   mesajın adresini al  

karmakarisik
karmakarisik
:)Herkes Hacker yetişsin diyosun galiba:)

reinforced gattuso demis ki:

LINUX kullan,rahatla...

30 Eylül 2007 02:57   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
bugün seninle konuştuklarımızı düşünürsek eğer linux kullanmanın göt istediğini ikimizin de bilmesi lazım:D

oyunlara elveda diyip linux'e geçin,virüslerden kurtulun:)

reinforced gattuso demis ki:

LINUX kullan,rahatla...

30 Eylül 2007 02:58   mesajın adresini al  

sphinx®
sphinx®
:)Herkes Hacker yetişsin diyosun galiba:)

beleş mis gibi işletim sistemi...oyun oynamam diyosanız 10 numara...eski oyunları destekliyo yani 6 aylık falan olanları...sadece en yenileri oynayamazsın..onların kısa sürede yaması çıkıyo zaten....
30 Eylül 2007 02:59   mesajın adresini al  

timmy
timmy
parasını verdim köküne kadar kullanırım xpyi.
kaldırabiliyosa kaldırsın microsoft :)
30 Eylül 2007 03:01   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009