sizin dedeye allah uzun ömürler versin:D
bastonuyla gezip,torunlarını pışpışlasın ilerleyen senelerde inşallah:D
biz dinamik kadromuzla gümbür gümbür geliriz:)
comandante demis ki:
geliyorum merak etme comandante:D
hatta kadıköye şanlı 2000 küsür galatasaray taraftarının içinde izlemeye geliyorum her sene:D
klavyeden hava basmıyorum:)
Yahu önemli olan gelmek değil ki :) Siz Kadıköy'de en son maç kazandığınız da Trabzonsporun şampiyonluk ümitleri vardı, Beşiktaş 3 bgüyüklerden biri sayılıyordu hatta ve hatta Serhat Ulueren'in saçları vardı. Düşün artık ne kadar çok zaman geçtiğini. Her neyse konu Roberto Carlos ;) Dede dediğiniz hani.
30 Eylül 2007 00:05
smirnoff
adam ne yaptı abııı yok bole bıse gormusmuydunuz turkıyede bole depar yapabilen sol kanat
30 Eylül 2007 00:10
comandante
Genç kadroya bak. Sizin Hakan Şükür kaç yaşında pardon?? Hoş onun gençliğini de biliriz, onun gençliğinde 10 maçta attığı deparı Carlos bu haliyle 1 maçta atıyo.
30 Eylül 2007 00:14
aslan67
abi stres yaptıkça hata yapma oranın da artıyor:D
genç demedim dinamik dedim:D
biz takım halinde oynarız,sizin gibi böyle ufak ayrıntılara takılmayız,yok onun yaşı kaç bunun ayakkabı numarası kaç demeyiz,11 yürek tek yürek oynar bizde:)
comandante demis ki:
Genç kadroya bak. Sizin Hakan Şükür kaç yaşında pardon?? Hoş onun gençliğini de biliriz, onun gençliğinde 10 maçta attığı deparı Carlos bu haliyle 1 maçta atıyo.
130 Eylül 2007 00:23
comandante
Neyse görecez o yürek!!leri 15. haftada ;)
30 Eylül 2007 00:32
barış baykul
aslan67 demis ki:
siz bir futbolcuya bakarsınız biz genel olarak takımlara bakarız:)işte büyüklük budur:)
Abi Hagi Hagi diye siz mi ağlıyordunuz zamanında ben mi yanlış hatırlıyorum,hatta yüzyıllardır yeni hagi lazım yeni hagi lazım diye neden vızıldıyordunuz genele bakıyorsanız?Genele bakacaksak türkiye liginde en fazla şampiyon olan takım olduğumuza göre bir oturup düşünmekte lazım gelir tabi.
30 Eylül 2007 00:41
aslan67
Abi Hagi Hagi diye siz mi ağlıyordunuz zamanında ben mi yanlış hatırlıyorum,hatta yüzyıllardır yeni hagi lazım yeni hagi lazım diye neden vızıldıyordunuz genele bakıyorsanız?Genele bakacaksak türkiye liginde en fazla şampiyon olan takım olduğumuza göre bir oturup düşünmekte lazım gelir tabi.
biz hayatta bir futbolcuya bel bağlamayız..sizinle en büyük farkımız bu barış:)
biz tek maç skoruna da bakmayız,yıl sonundaki kupalarımıza bakarız:)
30 Eylül 2007 00:43
comandante
Geçen seneki gibi anca arkasından bakarsınız o kupaların bu sene de ;)
30 Eylül 2007 00:47
aslan67
oyy çok üzüldüm:D
bizim müzedekileri size bağışlayacağız artık bea koyacak yer kalmadı:Dmuhaha
comandante demis ki:
230 Eylül 2007 00:50
berdush®
Yahu önemli olan gelmek değil ki :) Siz Kadıköy'de en son maç kazandığınız da Trabzonsporun şampiyonluk ümitleri vardı, Beşiktaş 3 bgüyüklerden biri sayılıyordu hatta ve hatta Serhat Ulueren'in saçları vardı. Düşün artık ne kadar çok zaman geçtiğini. Her neyse konu Roberto Carlos ;) Dede dediğiniz hani.
Yine kim kemik attı buna?
230 Eylül 2007 02:18
witchontheroof
sene sonunda göriciiz kim almış kupaları fasulyeden konuşmak kolay.
o zaman da cartlosumuz vardı dersiniz artık :D
bu arada ömercim ellerine sağlık (:
130 Eylül 2007 02:55
aslan67
rica ederim cadım:)
witchontheroof demis ki:
sene sonunda göriciiz kim almış kupaları fasulyeden konuşmak kolay.
o zaman da cartlosumuz vardı dersiniz artık :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14761
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.