ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > War of The Worlds(Dünyalar Savaşı)
steven spielberg tim robbins tom cruise dunyalar savasi war of the worlds
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

aslan67
aslan67
Ray Ferrier, eşinden yeni boşanmış liman işçisidir. Eski karısından olan iki çocuğuyla iletişimi iyi olmadığı için mükemmel bir baba olduğu söylenemez. Eski karısının yeni eşiyle birlikte kısa bir tatile gitmesi üzerine oğlu Robbie ve küçük kızı Rachel'i hafta sonu için yanına almak zorunda kalır.

İki çocuğuyla beraber hafta sonunu geçirirken gökyüzü aniden kararır ve şimşekler eşliğinde çok şiddetli bir fırtına patlak verir. Gökyüzünde tuhaf şeyler olmaktadır. Aradan kısa bir süre geçtikten sonra evinin yakınındaki kavşakta sıradışı bir olaya tanık olur. Toprağın aniden yarılmasıyla yeryüzünün derinliklerinden üç bacaklı çok büyük bir savaş makinesi ortaya çıkar ve görünürdeki herşeyi yakıp yıkmaya başlar.

Ölüm makineleri ilerlerken önlerine çıkan her şeyi yok etmeye başlar... Metal tuzaklara hapsettikleri az sayıda insan hariç. Bu, insanlık için kopkoyu çaresizliğin hüküm sürdüğü bir dünya olacaktır.

Artık bu gezegeni, insanlık için etrafı çitlerle çevrili ve korunaklı bir yuva olarak görmeye devam edemeyeceğimizi öğrenmiş durumdayız. Uzaydan birdenbire üstümüze gelebilecek, bizim için şu anda görünmez olan iyilik ya da kötülükleri asla tahmin edemeyiz. Marslıların istilasının insanlığa sonsuz derecede yarar sağladığını da düşünebiliriz; bizi dekadansın en verimli kaynağı olan, geleceğe dair o sükünet içindeki güvenimizden kurtarmıştır ve insanlığın hep birlikte yaşaması gerektiği düşüncesine büyük bir destek sağlamıştır.

Yapım Yılı: 2005
Süre: 117 dk
Oyuncular:Tom Cruise,Tim Robbins,David Alan Basche,Dakota Fanning,Yul Vazquez
Yönetmen:Steven Spielberg
Senarist:David Koepp
Yapımcı:Tom Cruise,Kathleen Kennedy,Paula Wagner
Müzik:John Williams
Görüntü Yönetmeni:Janusz Kaminski
Kurgu:Michael Kahn
Yapım Tasarım:Rick Carter
Sanat Yönetmeni:Tony Fanning
Roman:H.G. Wells
Executive Producer:Steven Spielberg

Tom Cruise'un en sevdiğim 2-3 filminden biridir..Kendisinden pek haz almam normalde..Bu film de mükemmel denecek bir film değildir;fakat efektler falan çok iyidir..imdb puanı 6.6/10'dur..Bir steven spielberg parmağı olduğunu unutmamak gerek..
28 Eylül 2007 19:02   mesajın adresini al  

sad lisa
sad lisa
güsel filmdi eve giderken otobüste izlemiştim
uzaylı filmleri pek tarzım degil ama biras daha farklı bu en azından üçgen yeşil kafalı tipler yoktu=)
28 Eylül 2007 19:04   mesajın adresini al  

ertu '
ertu '
Abi dun gece CNBCE'de izledim ilk defa. Ve hic begenmedim bn. Scary Movie 4'teki sahneleri daha gzeldi bence xD
28 Eylül 2007 19:04   mesajın adresini al  

mıshıl mıshıl
mıshıl mıshıl
Zamanında çok şey beklenerek izledik ama bu muydu dedirtti:S Uzaylılardan kurtulmak bu kdr basitken nie başta akıl edemediler ki:P Harbi scary movie da daaa iiydi:D
28 Eylül 2007 19:30   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
tabi canım her uzaylı filmindeki gibi sonuçlandı bu da:D

ama sokakta o devasa aygıtların insanları yok edişlerinin efektleri bana güzel gelen ayrıntılardandı sadece..scary movie'yi geçecek filmin aklına şaşarım!:D
28 Eylül 2007 19:33   mesajın adresini al  

mıshıl mıshıl
mıshıl mıshıl
Filmde ufaklık Dakota Fanning'e sırf çığlık attı die ödül bile vermişler.İİ oynadı ama bu kdr da deeeldi
28 Eylül 2007 19:38   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
hakikaten hea,o ne biçim cırlıyordu yahu,sesini kıstım filmin:P
28 Eylül 2007 20:39   mesajın adresini al  

mırıltı.jj
mırıltı.jj
ya boşu boşuna sinemada izledik bide bunu,saçma sapan tam bi hayalkırıklığıydı,zaten tom cruise i sevmiyorum artık ben dibe vurdu
28 Eylül 2007 21:04   mesajın adresini al  

hayda.bre
hayda.bre
Filmi biraz izledim ve kapattım :S

Baştan az çok belli oldu :)
28 Eylül 2007 21:57   mesajın adresini al  

blnt :)
blnt :)
izledigim en aptal filmlerden biriydi walla... bide The Sign!
kurgu cok sacmaydi ya...
28 Eylül 2007 23:43   mesajın adresini al  

vampirella
vampirella
saçma salak ama hoş bir filmdii... yine de sevdim. ama sinemada izlemeye değmez.
29 Eylül 2007 00:17   mesajın adresini al  

*lokum*
*lokum*
SCARY MOVIE de harika tiiye alınmıştır doğrusu...

İzlerken de yine gülmekten yarıldığımız filmlerdendir...

taşlaşmış küller içinde kalmış heykelin yanından yavrucaazıyla geçen kişiyi seslendiren arkdişim: ALLAH DAŞ İTMİŞ YAVRUM... deyince ip kopmuştu bizde...
29 Eylül 2007 01:40   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009