küçük bir kız çocuğu demis ki:
senin kalman benim için çok zor tennur..
seni yokluğumla terbiye etmek istemıorum:)
29 Eylül 2007 13:57
vitruvian
gitmen gerektıgını bıldıgın halde,gıdememek(kalmak)zor!!(kımse bu acıyı yasamasın)
12 Ekim 2007 16:46
skydiver
KALMAAAAAAAAK
2 Ekim 2007 17:09
yağmurdaki küçük kız
aynen katılıyorum..
karmakarisik demis ki:
Ben de gitmek daha zor diyorum... Onca yaşanmış şeyi bırakıp gitmek, tüm sorumluluğu üstüne almak, acaba o şimdi napıyor hala üzgün mü? diye düşünmek daha zor, yada onca gidişten sonra yine gidiyorum acaba bu sefer nereye varacağım demek... bunlar zor şeyler:) kalansa sadece beni terk etti der en fazla 1 hafta deli gibi bunalım yapar...
6 Ekim 2007 05:46
cadii
gitmek zor..aktifsin,beklemede diilsin..ve olayları sen belirliosun..gittin yerde mechul zaten...
7 Ekim 2007 20:14
bur@ck
tabiki kalmak daha zor olanı gidende bişi kalmamıştır zaten gittiğine göre
7 Ekim 2007 20:34
sevilay.
gitmek kolay olan zor olan kalıp mücadele etmek tabi mücadele etmeye değecek bi ilişkiniz varsa :)
10 Ekim 2007 16:19
p.escobar
gitmekmi kalmakmı güç olan
yıkılan yokalan hayaller ardından
bakarsın boş yere yanlızlık sana kalan
bir gece kapına gelsem seni cook seviyorum desem bırakırmısın gruru severmisin yeniden
sevmiyorsan söyle zaten kaderim hep böyle belki vurulurum ama düşmem senin adın neee .....yazdım gitti
kalmak daha kotudurr karsındakı belkı senı bırakmak olamdıgı halde zorynlu bı ayrılık yaparken bıle sırf karsısındakı onu daha cabuk untsun dıye yarayıla bıldıgı kadar yaralar ve arka kalan her zaman daha cok acı ceker:(
11 Ekim 2007 01:02
twilight_06
Son karesi gibi red kit'in
Batan güneşe doğru
Sürerken atımı
Gitme kal demeni bekliyorum
Ama yalnızca
Rüzgar çekiştiriyor atkımı
Sunay Akın
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14714
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.