Gidebiliosan zaten kalandan da ii durumdasındır , piç gibi ortada kalmak tabirini kullanırken kendini o durumda bulursan bi gün bilki çok kötü g.te gelmişsin demektir.
29 Eylül 2007 01:41
*lokum*
gidiyim derken kalakalmak nedir bilir misin... :P
29 Eylül 2007 01:43
_kundera_
... özgür olsan bir martı kadar, dönmekte kolay gitmekte, köklerimiz olmadan bu kadar baglanabilmek nasıl mümkünse kanatlanmadan uçmakta o kadar mümkün... tekrar tekrar düşünmek... gidip kalamamak... giderken götürmek istediklerini yanında götürememek... yalan olsa herşey tüm yaşanmışlar ne çıkar... ne baglar o zaman.. uçmaya ne engel... ne çıkar zülum olsa her yanının gidebildikten sonra istedigin yere... ama hangisi daha zor gitmek mi kalmak mı ? bir gün gelir herşeyin bedeli ödenir, hatta yaşanmamış olanların bile... yalan olsa ne çıkar, yemin olsa ne çıkar... sanmaki yaralı uçmaz bir daha ... gitmek mi zor kalmak mı zor ?
129 Eylül 2007 02:11
sweetdreams
gitmek zor zira üşengeç bir insanın olduğum yerde kalayım isterim,gitmek sevdiğim bi fiil değildir...:))
29 Eylül 2007 02:14
karmakarisik
Ben de gitmek daha zor diyorum... Onca yaşanmış şeyi bırakıp gitmek, tüm sorumluluğu üstüne almak, acaba o şimdi napıyor hala üzgün mü? diye düşünmek daha zor, yada onca gidişten sonra yine gidiyorum acaba bu sefer nereye varacağım demek... bunlar zor şeyler:) kalansa sadece beni terk etti der en fazla 1 hafta deli gibi bunalım yapar...
129 Eylül 2007 02:38
?!
en zoru gitmek istediğini söylemek
29 Eylül 2007 03:50
kenny
gitmek tabi ki
alışkanlıkların planların(ki yapmamalıydın aslında) arkadaşların evin...
bi sürü paylaştıın şeyden vazgeçmek bence en zoru
29 Eylül 2007 10:31
daiquiri
arkana bakarak gitmekzor aslında hiçbiryere gidememiş olmak zor başladığın yerde olmak ta zor olmamakta her gidişin büyüyen bir yanlızlık oluşu zor ait olamamak ta çok zor sevememek hep bilinenden bilinmeyene gitmek zor
ama en çok gittiğin hiçbir yere ait olamamak zor hiçbir ülkeye düşünceye ve hatta ailene bile
29 Eylül 2007 11:01
.mabel.
hükmen gitmek zordur.. büyük karardır çünkü...hayatta boşluklar oluşur fsso fisoo..
kimseler ayrılmasın en iyisi.... yanlızlar da yanlız kalsın :Doh mis...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14714
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.