ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
yalnız önceden açılmış olması haricinde, başlığın ismine bittim.
gitmek mi, kalmak mı zor olan? yazmak varken...
ha bi de 'alan'?
128 Eylül 2007 17:54
bilmemneden
ben de neye göre olduğunu anlayamadım. eğer mecburi bir ayrılık söz konusuysa ama hala sevgili olmaya devam ediliyorsa, kalmak zor. çünkü giden yeni uğraşlar bulur kendine, gittiği şeyle uğraşır en azından, kalansa sadece onu düşünür ve her an gelmesini bekler ya gelmezse düşüncesiyle;)
eğer gerçek bir ayrılık söz konusuysa kalmak zor, belki bu sefer olur düşüncesiyle her defasında kendini avutmak zor..
yani 2 durumda da kalana çoook zor.. kalanlar varsa Allah yardımcıları olsun:)
28 Eylül 2007 17:55
japon harikası
Her ikisinde de kalmak zor diyip karşılaştırmak ilginç olmuş :D
bilmemneden demis ki:
ben de neye göre olduğunu anlayamadım. eğer mecburi bir ayrılık söz konusuysa ama hala sevgili olmaya devam ediliyorsa, kalmak zor. çünkü giden yeni uğraşlar bulur kendine, gittiği şeyle uğraşır en azından, kalansa sadece onu düşünür ve her an gelmesini bekler ya gelmezse düşüncesiyle;)
eğer gerçek bir ayrılık söz konusuysa kalmak zor, belki bu sefer olur düşüncesiyle her defasında kendini avutmak zor..
yani 2 durumda da kalana çoook zor.. kalanlar varsa Allah yardımcıları olsun:)
28 Eylül 2007 18:00
witchontheroof
kimdi kalan kimdi giden,
aslında kalandır terkeden gidende bu yüzdengitmiştir zaten :Pp
diye başlar mışım :D
öyle ama :D
228 Eylül 2007 18:01
ertu '
Biri gider, biri gelir...
Hayat da nasil insanlar cikcak onune aklin hayalin durur, yasaya yasaya ogrenmek en iyisi ;)
28 Eylül 2007 18:05
chi sj
amuda kalkmak zor ya,ilkokulda düz-ters her türlü takla atıyodum da amuda kalkamadım bi..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14714
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.