ayrıca o sayko oyunu mu ne haltsa.
onu icat edene bir, oyunu başlatan mehmet arifçiğime de iki diyecem ama içim el vermiyor.
kafam bozuk arif bilesin :p
30 Eylül 2007 00:54
denizhan
bir de memnun oldum tanıştığıma bayan sevişki, ceren hanım.
kardeşim benim naber len =)
30 Eylül 2007 01:21
yuvayıkan24
güzel insanlar seviyorum hepinizi :)
30 Eylül 2007 01:43
ufoozgur
Ahanda fotoğraflardan bazıları. En son çekilen ve Mehmet Arif'in özel görüntülerinin yeraldığı fotoğraflar o6uz da olduğu ve kendisinin tembelliği nedeniyle sonra burada yeralıcak..yeralır heralde..inşallah..umuyoruz.
buluşmaya 3 saat geç gitmeyin. yoksa fotoğraflarda böyle yalnızları oynayabiliyorsunuz.
hadi hepsini geçtim, ben geldikten sonrakiler nerede ? tuvalete gittiğimde çekmişler galiba =)
30 Eylül 2007 02:19
başrahip ve şürekası
klaus hızma mı yapmış:))
30 Eylül 2007 05:02
başrahip ve şürekası
aslan67 demis ki:
çok ateşli sevişkiler yaşadım klausla itiraf ediyorum..
reca ederim ömer bey burası bir aile gazinosu......eee..aile şeyi....amaaaaan neyse.....
30 Eylül 2007 05:03
o6uz
Eee şöyleki : sen geldiğinde ortam çok karanlıktı, flashlı çekimlerde bi boka benzemiyodu o yüzden fotoğraf çekmedim pek. Ama isteseydin be DEnizHAn...
Ayrıca evet buluşmalara geç gelmeyin arkadaşım ! Alla allaaa =cP
SAYKOOOO ! =cP
denizhan demis ki:
buluşmaya 3 saat geç gitmeyin. yoksa fotoğraflarda böyle yalnızları oynayabiliyorsunuz.
hadi hepsini geçtim, ben geldikten sonrakiler nerede ? tuvalete gittiğimde çekmişler galiba =)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14713
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.