ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
dün açmayı düşündüm bu hiç konusunu, ama aynı fikirdeyimm bende ağır kaçıyor diye açmadım... gerçeklerin ağırlığını taşıyan üç tane harf.
neden,nasıl,ne zaman,ilişkiler,sevgiler,ibadetler,istekler,umutlar bu üç harfin altında öyle bir eziliyor ki.. neyse kasmayalım gerçeklerin kasveti ile...
aynen devam eller havaya...
son olarak da carpe diem diyelim sanırım yerinde olur...
28 Eylül 2007 14:14
*lokum*
s£®d@l demis ki:
hepsi bu işte..üstünüz örtülür
bu yüzden de gerçeklerin üstünü örtmek yakışmıo bize...
carpe diem yada eller havaya düşüncesi de bu hiçliği karşılayamıyo bi manada...
(4) 28 Eylül 2007 15:24
lazer
hiç bir şey mi?
8 Mayıs 2008 15:43
ßµ®ãk
agır degıl hayatın ıcınde olan ölüm olgusunu anlatan bır yazı,evet ölüm bize şah damarından daha yakın ne zaman nasıl olacagı bılınmese de son nefesı verırken bu dunyada iz bırakan işler yapmıs olmak keşke dememek bence herseyden daha onemli..
8 Mayıs 2008 15:52
ßµ®ãk
'er yada geç her canlı ölümü tadacaktır' bu soz uzerıne ıyı dusunmek gerekir..
8 Mayıs 2008 15:55
_monalisa_
hiç gelme gideceksen
8 Mayıs 2008 15:59
€gz@nt¡®¡k..
hiç olmadı ama bu yaptığın :/
9 Mayıs 2008 19:39
kaostanadam
Kalabalıklar Otasında Gölgenizin Kaldırımlara Yapayalnız Düştüğü Oldu mu Hiç?
sessiz zaman geçişimleri arasına sıkışıp kalmış akrabini arayan yelkovanlardan sorarlardı beni bir vakit... şimdilerde di'si geçmiş hayal kırıntıları biriktirir en ıssız sokaklarında boşluğun kendinden bihaber sevişlerim...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14709
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!