ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > Ev ahalisinin gözlemleri , vol 2.
ya bir siktir git ya denilecek anlar olurem kizlar naz eylemen boy ortalamasi kac bu kantinin bana bunu soyleyin ah kizlar icim sizlar sahbaz reju ortakantin ev ahalisi
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  24  25  26  27  28  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

$ahßaz mari.... =))
$ahßaz mari.... =))
reju gardaşım yine döktürecek..
28 Eylül 2007 01:47   mesajın adresini al  

reju
reju
Ortakantin Hakkında

Birkaç haftadır yazılan tüm başlıkları ipuçlarını takip etmekteyim, sitede vakit geçirmekteyim. Ve fark ettiğim üzere , sitede online olan kişi sayısı cidden çok fazla. Bununla birlikte topiclere yorum yazan , sitede aktif bir şekilde vakit geçiren üye sayısı 50den fazla degil.

Bunun sebebini cidden merak ediyordumki , ev ahalisinden Elif ortakantin üyeliğini açtı.. Ve sitede online kalıp , ne yaptıgını merak ettigim kullanıcıların ne iş yaptıgını örgendim. Elif kendisine akın eden yüzlerce mesajla karşı karşıyaydı =]

Bu durum bizi şaşırtmamıştı illaki. Her çöpçatan sitesinde oldugu gibi buradada karşı cinse bir ilgi olacaktı. Ve ortakantinin bir çöpçatan sitesinden daha fazla bir şey olup olmadıgını araştırmaya başladık.

Açtıgınız topicleri dikkatlice okuduk. Ve anladıkki , açtıgınız topiclerin;
Yüzde 60i geyik amaçlı açılmış .
Geri kalan yüzde 40ın yüzde 10u sonradan geyige çevrilmiş.
Yüzde 15i zaten daha önceden sitede açılmış topicler..
Yüzde 10 gibi bir kısmı Türkiye’yi ilgilendiriyor. Herkesin okuması gereken topicler.
Yüzde 20si müzikle alakalı.

Sıra bu istatistiklerin üzerine yorum yapmaya gelince.. Bu sitede online olup , kızlara “selam” , “merhaba” , “müzik tarzını begendim” tarzı mesaj atan “horny” arkadaşlara diyecek bir şeyim yok, olsada yazmazdım.. cünkü biliyorumki onlar bu yazıyı cok uzun bulup zaten okumayacak , değerli vaktini harcamayacak.

Açtıkları konu başlıklarına “Yahu ben nerden buluyorum bu topicleri , manyakmıyım neyim :D” tarzı başlayan arkadaşlar.. Manyaksınız sapıksınız, marjinalsiniz , farklısınız:D ortam adamısınız :D kızlar size hasta :D

Her önüne gelenle ciddi ciddi tartışan , sorun yaratmak için can atan, sadece “arkadaşım bu başlık açılmıştı” yazmak için, her açılan topici forumda saatlerce arayan insanlar, orta kantinin gardiyanları.. “Get a life”

Cidden oldugu gibi olan , buraya sadece vakit geçirmek için gelen , dinledigi müzigi kız tavlamak için kullanmayan arkadaşlar, sanal alemi - gerçek hayatı birbirinden ayrı tutabilenler, ve güzel kızlar. Sizi seviyorum ^^
 4   28 Eylül 2007 01:47   mesajın adresini al  

chi sj
chi sj
topik,babaannem yılbaşlarında yapar..rakı mezesidir
 6   28 Eylül 2007 01:49   mesajın adresini al  

mona roza
mona roza
herseyi karsi cinsle iliskilendirmemek lazim..ergenligini cogunuzun sorunsuz atlattigini dusunursek ortada problem yok..
 3   28 Eylül 2007 01:51   mesajın adresini al  

*layka*
*layka*
mizahi istatistiklerini ilgiyle takip ediyoruz!!!!!!!!!
28 Eylül 2007 01:53   mesajın adresini al  

gıro ®
gıro ®
28 Eylül 2007 01:54   mesajın adresini al  

reju
reju
yok bu mizahi degildi =/

madalyonun diger yüzü
28 Eylül 2007 01:55   mesajın adresini al  

peter pan
peter pan
sinema başlıklarını da katıver o istatistiklere. en azından bi %5'lik oranı hakediyor :)
28 Eylül 2007 01:57   mesajın adresini al  

başrahip ve şürekası
başrahip ve şürekası
bir yazıyla istemediğin kadar popüler oldun azizim....bizim oralarda bir laf var:

yema beni şimdi
 4   28 Eylül 2007 01:58   mesajın adresini al  

*lokum*
*lokum*
reju demis ki:

cünkü biliyorumki onlar bu yazıyı cok uzun bulup zaten okumayacak , değerli vaktini harcamayacak.

ne yalan sölim ben de uzun bulup okumııcaktım da direkten dönmüşüm Allah tan :) her ne kadar o güruha girmesem de :)

geri kalan yorumlar ise hoşça olmuş...

28 Eylül 2007 01:59   mesajın adresini al  

*layka*
*layka*
asıl oyunlar başlıklarına ayıp oldu ilk sıraya gelmeliydi:)))
28 Eylül 2007 01:59   mesajın adresini al  

chi sj
chi sj
ya aslına bakarsan başlık eğlence olmuş işte,şimdi burda atışmalar falan olur..

örneğin,

get a life demişsin ya millete,bunlara kafa yorana kadar kendine bir hayat edinsen mesela..

sana ilk söylencek şeylerden biridir(:

6   28 Eylül 2007 01:59   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  24  25  26  27  28  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009