ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
dün arkabahçe we çatıda tavuk eti yiyip zehirlenen arkadaşlarımız medikonun acil bölümündeydi..
haberinz war mı?
27 Eylül 2007 17:52
carnivor
:(
alisim yememiştir kesin...umarım...
o harikalar diyarında zaten ne işi var çatıda ...
ulan dur bi arıyımm ...
27 Eylül 2007 17:54
o şimdi plajdaa
gebersinn adamın biri...:/pislikk
27 Eylül 2007 18:37
william wallace
bende arkabahçede tavuk yedikten sonra hastalanmıştım. prof tan bir gün önce
psychooo demis ki:
dün arkabahçe we çatıda tavuk eti yiyip zehirlenen arkadaşlarımız medikonun acil bölümündeydi..
haberinz war mı?
27 Eylül 2007 18:47
at@kner
demekki bu aralar odtüde tavuk yenmemeli....
27 Eylül 2007 19:44
damageerror~assesbrb
keşke onlar deil de başkaları yeseydi!
27 Eylül 2007 19:49
joshua
a. sinem konu yeseydi de over toksisiteden enzimleri inhibe olsaydı görseydi ebesinin çorabını....
27 Eylül 2007 20:04
*lokum*
yaaa, piliçlere göz koyar mısınız ööle... aç aç piliçlere dalar mısınızzzz :P
28 Eylül 2007 02:24
zodiac
olabilir ya insanlar farkında olmadan haftada 2 kere besin zehirlenmesi geçiriolarmış. aamn pür dikkat arkadaşlar medikodaki arkadaşlarda Geçmiş olsunnn diyoooorr ve müziğimize başlıyorum....
Playing: R.E.M- fly
28 Eylül 2007 15:52
jellybon
arkadaşlar ben bizzat zehirlenmiş bulunmaktayımm.. amanın kendinisee dikkat edinn arka bahçe çatı bi daha yokk!!
piyatadan da zehirlenen olmuş, odtüde tavuk yemeyin her ihtimale karşı
29 Eylül 2007 01:20
_kundera_
ohaa dedim başlığı görünce.. yauw odtu çığrından çıkmış arkadaslar; yaklaşık 3 hafta kadar önce fiziğin kantininde yediğim hamburger yüzünden bende zehirlenmiştim bi haftamı yedi mahfetti resmen... aman dikkat diorum.. demek yalnızda diilmişim.. yauw bide yediğim hamburgerin parasını bi hafta sonra vermiştim hepsi bi yana en çok o koymuştu..:P zehirlenen arklara acil şifalar...://
29 Eylül 2007 01:47
kücükmoskovali
ODTU den hic bişey yemeyin arkadaslar =)) Yerseniz hemşerimden yiyin.. Susam piknikten =)
29 Eylül 2007 05:21
psychooo
dün okuldaki tüm tawuk etleri ortadan kaldrılmış...
sonuç:
olay bana patladı a.q.
tawuk dışında et yemem ki ben... ıyykkk!!!
29 Eylül 2007 12:27
kücükmoskovali
bol bol salata yiyecez =))
29 Eylül 2007 12:47
ufo gorn masum köylü
atın ölümü arpadan olsun
(1) 29 Eylül 2007 17:39
exenseranita
ya en iyisi biz toptan tavuk yemeyelim
nolur nolmaz
bugün odtüye yarın selçuğa:d
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14688
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!