ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > Otobüste Yanınıza Oturulmamasının Verdiği Üzüntü
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  14  15  16  17  18  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

züreyy-fa
züreyy-fa
otobüste bi benim yanım boş kalınca bakarım sağıma soluma sonra bi koklarım kendimi ama içten içe de hüzünlenirim,:)
27 Eylül 2007 17:07   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
harbi ha verdin gazı ama mantıklı verdin:D

saatler birbirine uyuyor:D

tutaste demis ki:

hayır ama birkaç koltuk daha boş olsa ben de mutlu oluyorum:D

ama her yer dolu bi yanım boş olunca bende bi sorun mu var falan diyorum kendime:Dpsikopatlık işte:D

şimdi sen otobüse ya sabah biniyorsun uykulu uykulu o yüzden bir alınganlık hakim oluyor üzerine..
sonra işin bitiyor yorgun argın evine dönerken yine biniyorsun otobüse yine bir memnuniyetsizlik hakim oluyor sende işte bu sebeplerden dolayıdır ki böyle şeyler geliyor aklına..ben biliyorum:))

yoksa yanın boşmuş doluymuş takacak biri olamazsın sen:))
ne gaz ama:PP

27 Eylül 2007 17:08   mesajın adresini al  

thuringwethil
thuringwethil
bir başka saçma korku olan süpermarketlerde dedektör tedirginliği grubumuz da açılmıştır! :D
27 Eylül 2007 17:08   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
hemen daldım zaten:D:D

thuringwethil demis ki:

bir başka saçma korku olan süpermarketlerde dedektör tedirginliği grubumuz da açılmıştır! :D

27 Eylül 2007 17:09   mesajın adresini al  

-suz
-suz
dım dım dım
27 Eylül 2007 17:14   mesajın adresini al  

nuisance
nuisance
bende etrafıma bakıp herkesin yanının dolu olup benimkinin boş oldugunu görünce ne kadar şanslıyım diyenlerdenim :)
27 Eylül 2007 17:15   mesajın adresini al  

tutaste
tutaste
harbi ha verdin gazı ama mantıklı verdin:D
saatler birbirine uyuyor:D

mantıklı adamım ben tabi:))

bende etrafıma bakıp herkesin yanının dolu olup benimkinin boş oldugunu görünce ne kadar şanslıyım diyenlerdenim :)

aynen ben de:))

27 Eylül 2007 17:17   mesajın adresini al  

kalahar
kalahar
yanımın boş olmasını geçtim de otobüsde yer verilmesi gerken bi,risi varsa kendimi yer vermek zorunda hissediyorum
bu huyum yüzünden yanımın boş olup olmaması gibi kaygım tasam olmuyo
çok rahat oluya yaa
27 Eylül 2007 17:24   mesajın adresini al  

mırıltı.jj
mırıltı.jj
ya öyle yanı çok boş kalamıoki insanın,yapışcak bi kro mutlaka çıkar...hüzünlenemedim bilemiyorum=)
27 Eylül 2007 17:25   mesajın adresini al  

başrahip ve şürekası
başrahip ve şürekası
azizim ömer bende bu tek bana oluyor sanıyordum yau.....meğersem herkeş aynı dertten muzdarip:)

bundan sonra hatunların yanına yanına oturmaca.....
27 Eylül 2007 17:28   mesajın adresini al  

tutaste
tutaste
ha bir de şu durum var..oturmaya fırsat kalmıyor ki..iki dakika sonra bir teyze ya da amca veya hamile abla mutlaka biniyor otobüse..sen de kalkmak zorunda kalıyorsun..e madem kalkacağım ne diye oturayım diyorum ben ve boş yer varsa da oturmuyorum..hasta veya yorgun değilsem tabi:)

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu
oturmasın kimse benim yanıma hele 400 kiloluk teyzeler hiç oturmasın kollarımızın sürtündüğü o andan tiksiniyorum..

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  14  15  16  17  18  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009