yahu neden hüzün kaplasın..gayet de mutlu oluyorum,olurum da:))
hayret bu konuda farklılık var aramızda brother:))
27 Eylül 2007 16:55
gokkche
aa ben yanıma biri oturmayınca mutlu oluyorum çünkü çok mu sohbet sever bi hava vardır zatı alimde bilemiorum ama kim otursa yanıma abuk bi muhabbete girişip konuyu siyasi muhabbetle bitiriyoruz. o dakikada yanımda oturan amcam, abim, teyzem yahut ablam öyle ateşleniyo ki, bütün otobüs bizi dinler oluyo. şayet bu kişi densizse, konuya fütursuzca yorumlar getiriyosa-ki yaşlı amcalar genelde böyle oluyo- benden önce indiği takdirde otobüsteki kimi insanların ''ne konuşturuyorsun şunu yahu?'' tarzı sözlerine maruz kalıyorum. şöyle sessiz, sakin, huzurlu bi otobüs yolculuğu istiyorum mümkünse:s
27 Eylül 2007 16:56
aslan67
ni dimeh efenim:)100 mesaj ödünç vermek mümkün olsaydı seve seve verirdim:)
(: yasemin :) demis ki:
anammm olmadı ya :S forumlara 100 tane mesaj atmam gerekiyormuş efenim, e tabi ben yeniyim doğru :| neyse dolduğunda ilk açtığım başlık o olcak :) teşekkürler tekrardan..
27 Eylül 2007 16:57
aslan67
hayır ama birkaç koltuk daha boş olsa ben de mutlu oluyorum:D
ama her yer dolu bi yanım boş olunca bende bi sorun mu var falan diyorum kendime:Dpsikopatlık işte:D
tutaste demis ki:
yahu neden hüzün kaplasın..gayet de mutlu oluyorum,olurum da:))
hayret bu konuda farklılık var aramızda brother:))
27 Eylül 2007 16:58
aslan67
bu arada benim bahsettiğim belediye otobüsleri..
şehirlerarası otobüslerde tek oturmak tabii ki daha güzel:D
27 Eylül 2007 16:59
tutaste
hayır ama birkaç koltuk daha boş olsa ben de mutlu oluyorum:D
ama her yer dolu bi yanım boş olunca bende bi sorun mu var falan diyorum kendime:Dpsikopatlık işte:D
şimdi sen otobüse ya sabah biniyorsun uykulu uykulu o yüzden bir alınganlık hakim oluyor üzerine..
sonra işin bitiyor yorgun argın evine dönerken yine biniyorsun otobüse yine bir memnuniyetsizlik hakim oluyor sende işte bu sebeplerden dolayıdır ki böyle şeyler geliyor aklına..ben biliyorum:))
yoksa yanın boşmuş doluymuş takacak biri olamazsın sen:))
ne gaz ama:PP
27 Eylül 2007 17:05
heaven sent
oleeyyy ne güzel bi grup oldu bu böle???
27 Eylül 2007 17:05
nazmıcan
ben otobuste oturcak yer yeri de gectim ayakta durcak alan istiorum :))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14684
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.