ciğerlerimizi söktün be aslan.Derinden etkiledi beni bu başlık.Yalnız deilsin merak etme:)
27 Eylül 2007 16:15
maktulren
ben hiç oturmuyorum abi...bombos olsa bile otobüs sanki her an bi yaslı teyzem amcam gelip beni kaldıracakmıs gibi gelio...ewet kaldıracak onlar beni biliorum....oturmuyorum susuyorum....ewet...şizofrenimsi
127 Eylül 2007 16:17
çemberimde gül oya
ben bazen ters ters bakıyorum geçenlere,beni gıcık bulsunlar yanıma kimse oturmasın die :))
27 Eylül 2007 16:17
aslan67
böyle çok ruhani şeyler düşünmeye başlarım o anda:)
içimi fena bir duygu kaplar:)ilerde kuracağım ailenin temellerini falan düşünürüm,sevgi kelebeği olurum:)
carnivor demis ki:
ah be aslanım tam yarama parmak bastın !!!!
metroda bazen düşünürüm.. 4 kişilik karşılıklı yerde tek başıma oturunca üzülürüm neden benn die :(
8)
27 Eylül 2007 16:17
aslan67
heyt bea işte böyle genç delüğanlıların olduğunu biliyordum:)
kunephe demis ki:
ciğerlerimizi söktün be aslan.Derinden etkiledi beni bu başlık.Yalnız deilsin merak etme:)
27 Eylül 2007 16:19
aslan67
otobüste diğer koltuklar eğer boşsa bunu ben de bol bol yapıyorum da işte sorun 50 kişilik arabanın 49'unun dolu olup bir koltuğun yani yanımdaki koltuğun boş olmasından sonra başlıyor:D
çemberimde gül oya demis ki:
ben bazen ters ters bakıyorum geçenlere,beni gıcık bulsunlar yanıma kimse oturmasın die :))
27 Eylül 2007 16:20
thuringwethil
hele şöyle çilingir uzmanları olanlardan:D
göbeği önden gidenler:D
bu çok fena işte..göbekli amcayı otobüse girerken gördüğüm an nolur yanıma gelmesin diye başlıyorum..
yaklaşıyor, yaklaşıyor..evlat bir kay bakalım, burası benimmiş diyor..orda da film kopuyor zaten.. :l
127 Eylül 2007 16:22
neocan
minibüslerde herkesin yanı dolu benimki boşken arada bi hüzün doluyo, evet :D ama minibüste herkes tekli otururken gelip ilk benim yanıma oturanada gıcık oluyorum :D
27 Eylül 2007 16:22
heaven sent
Nedense bnm ağlayasım geliooo!! bi de bnde şöle bi hastalık var erkeklern yanına oturmuom... otobüs tacizinden nasibimi fena aldım da:'(
27 Eylül 2007 16:23
*layka*
tek boş koltuk yanımdaki ise ve ayakta yolcu varsa ama kimse yanıma oturmuyosa........
bak yine kötü oldum:(((
27 Eylül 2007 16:24
aslan67
ulan ben bu konunun grubunu açarım!:D
127 Eylül 2007 16:25
kunephe
bide bitkin ölmüş bi vaziyette otobüste otururken yaşlı bi teyzenin başınızda dikilmesi.Ama yapacak bişey yoktur kalkarsınız.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14684
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.