bide yanınıza kıl birinin oturduğunu düşünsenize manyak olurdu yaa
28 Eylül 2007 12:08
sher!n
yok böyle bişeyyy
28 Eylül 2007 12:08
ange
ablacım sen 16 yaşında boğaziçini mi kazandın??kendimi çok yaşlı hissettim şimdi burda:((( ben 16 yaşında daha lise 2 deydim nasıl oluyo bu??
28 Eylül 2007 13:03
cigdém
ya bi de sevgilisinden ayrılmış ben emekli olayım artık :S
28 Eylül 2007 13:07
secret smile(: l
iyide bende deniyorum onu ama güneş hep yanıltiyo beni:p
28 Eylül 2007 13:11
martello
şehirlerarası otobüste koridor tarafında oturuosam ve yanımdaki şahıs güneş gelmesine rağmen perdeyi sonuna kadar açıyorsa deli olurum:) Zaten konuşmamak için çaba sarfediorum kapatmasını söleyemiorum da :)
28 Eylül 2007 13:21
sweetdreams
benim de yanıma oturan insanlar acaip bi rahat oluyo,anlamıyorum heralde aa muhabbet bi kızdır,geniş bi insandır imajımı veriyorum nedir çözemedim.
Bir keresinde penguenimi okuyordum,bi çocuk oturdu ama yandan yandan dergime bakıyo farkediyorum,ben güldükçe de kendi kendime iyice bi merak ediyo,bi anlık dalgınlık okumayı bıraktığım an istedi dergiyi ''tabi ''dedim verdim yarım saat vermedi dergiyi...
Yine başka bir gün penguenimi okuyorum ve yine tahminen benim yaşlarımda bi çocukla bindik dolmuşa kampüsden,ben yine penguenimi açtım okuyorum-yalnız akıllanmıyorum da hep aynı şey-baktım arkadaş benimle birlikte okuyo gülüyo,ee olmuycak böle dergiyi ikimizin ortasına koydum,birlikte okuduk güldük,''Bak şunu oku çok iyi ''diyo ben ona şunu oku diyom filan,arkadaş ininceye kadar böyle geçti,ama penguen okumadım dolmuşlarda uzun bi süre...
bir gün yine yanımda oturan bi çocuk inmeme yakın ''çok güzelsiniz biliyo musunuz''dedi ben de ''teşekkür ederim öyledir''dedim indim...
bir gün bi teyze güncel konulardan bi konuşmaya başladı İsrail'e kadar vardırdık olayı,türbanlı bir teyzeydi ama gördüğüm en özgürlükçü,en laiklik yanlısı teyzelerden biriydi,feci de kültür mantarı...inmeme yakın bana hayırlı kısmetler diledi ama hemen evlemememi de önerdi...
ve daha bir sürü şey böyle...
sözün kısası bazen yanınıza kimsenin oturmaması da iyi olabilir...:)))
28 Eylül 2007 14:19
martello
örnek 5.1 =şey yanınıza oturabilir miyim penguenim evden lkaçtı da kehkehkeh :P ve daha bissürü salakça muabbet kurma yöntemleri....
28 Eylül 2007 17:25
heaven sent
başlığın altlarda kalmasına gönlüm razı olmadı da son mesajı atiim üste taşiim dedm. günümüzde birbirimizin başlığına sahip çıkmak lazım :)))
28 Eylül 2007 19:11
aslan67
tabii ki yahu dur ben de senin başlığa bir el atayım:)
misery town demis ki:
başlığın altlarda kalmasına gönlüm razı olmadı da son mesajı atiim üste taşiim dedm. günümüzde birbirimizin başlığına sahip çıkmak lazım :)))
28 Eylül 2007 19:28
cigdém
benimkilerden birine de el atsanız :) dünkü çay muhabbeti olabilir :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14684
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.