ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > Otobüste Yanınıza Oturulmamasının Verdiği Üzüntü
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  10  11  12  14  15  16  17  18  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 121 - 132

egemix
egemix
Bu konuda millet ne kadar dertliymiş.İyiki açmışsın başlığı:D
28 Eylül 2007 01:53   mesajın adresini al  

secret smile(: l
secret smile(: l
hiç unutmam ama eryaman otobüsündeyim bigün ama inanılmas bi sıcak war bende oturmuşum tam güneşin geldiği pencere kenarına yanıyorum yanımdada yaşlı bi teyze oturuo elindede bi kaç tane katalog war dediki kzım al bunun bitanesini tut güneşe doğru yanmassın 5. etaba gidene kadr tuttum elimde öyle harbidende iyi oldu yaa..saolsun teyzecim(:
28 Eylül 2007 01:56   mesajın adresini al  

ange
ange
bende çok bozuluyorum ya..bi de oturmayıp ayakta gidiyolar.. vebalı gibi hissediyorum kendimi:(
28 Eylül 2007 01:58   mesajın adresini al  

blnt :)
blnt :)
walla bunu yapan arasıra türbanlı ablalarımız oluyor... ozaman düşünüyorum ulem solesemmı suna acaba korkma ısırmam dıye ama! :)
yolculuk sırasında olunca pek bi hoşuma gidiyo yaya yaya oturuyorum.
bazen güzel bi abla bindimi dolmuşa düşünüyorum hani oturusa belki konuşmak için bahane olur diye ama çoğu zamanda olmuyor tabi. Bende yalnız yolculuğuma devam ediyorum daha mutsuz bir şekilde.
28 Eylül 2007 02:30   mesajın adresini al  

dawidow
dawidow
kalbinde bana yer yoksa güzelim farketmez ben ayakta da giderim :P :))
28 Eylül 2007 09:05   mesajın adresini al  

ssheymaa
ssheymaa
walla ben her durumda yalnız oturmaktan yanayım. otobüsteki bütün koltuklar doluysa ve sadece benim yanım boşsa kendimi farklı hissederim işte fena mı? demekki herkes benden çekinmiş mesela :P
28 Eylül 2007 10:34   mesajın adresini al  

ffile
ffile
bazen yer olmuyo kıro kardeşlerimiz yer weriyo bende oturmak istemiyorum sora bi inatlaşma oluyo walla otur yok oturmam die wel hasıl zorla oturtuyolar beni sinir oluyorum .....
28 Eylül 2007 11:05   mesajın adresini al  

egemix
egemix

secret smile(: demis ki:

hiç unutmam ama eryaman otobüsündeyim bigün ama inanılmas bi sıcak war bende oturmuşum tam güneşin geldiği pencere kenarına yanıyorum yanımdada yaşlı bi teyze oturuo elindede bi kaç tane katalog war dediki kzım al bunun bitanesini tut güneşe doğru yanmassın 5. etaba gidene kadr tuttum elimde öyle harbidende iyi oldu yaa..saolsun teyzecim(:

Bende o tarafta oturuyorum.Binmeden önce ne taraf gölgeyse o tarafa oturuyorum.
28 Eylül 2007 11:43   mesajın adresini al  

! ßlaq~ßerry
! ßlaq~ßerry
hic üzülmüyorum acikcasi
otobüse bindigim zaamn genelde mp3 calarim olur yanimda kulakliklari takar yol boyu sarkilar dinlerm ... bide penceree kenarina oturunca da tamamdir olay :)))
28 Eylül 2007 11:58   mesajın adresini al  

sher!n
sher!n
bence tek kalmak daha ii
28 Eylül 2007 12:04   mesajın adresini al  

sher!n
sher!n
ya hele bide insanın canı sıkkın sa varya ooooooo değme gitsin bea
28 Eylül 2007 12:05   mesajın adresini al  

sher!n
sher!n
insn düşünmek için fırsat buluo
kafa dinlio
28 Eylül 2007 12:06   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  10  11  12  14  15  16  17  18  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 121 - 132

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009