ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > Otobüste Yanınıza Oturulmamasının Verdiği Üzüntü
eziklik uzuntu oturmak otobus
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  14  15  16  17  18  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

aslan67
aslan67
Yine abuk subuk bir başlık daha size:D

Bir tek bu konuda bende mi sorun var bilmiyorum;ama belediye otobüslerinde falan etrafıma baktığımda bütün yerlerin dolu olduğunu görüp,sadece benim yanımın boş olduğunu farkettiğimde içime garip bir hüzün doluyor:D

Size de böyle duyguların hakim olduğu zamanlar oldu mu hiç?:)

Konuyu otobüsle sınırladın mı diyen arkadaşlara cevabım:Tren,tramvay,deniz otobüsü,feribot,vapur,gemi,traktör,jetski gibi araçlar hakkında da yorumlayabilirsiniz:)
 5   27 Eylül 2007 16:03   mesajın adresini al  

thuringwethil
thuringwethil
belediye otobüslerinde bende de oluyor :D
ama uzun yolda daha rahat..hele bir amca falan oturduysa sıçtığının resmidir.. =)
27 Eylül 2007 16:05   mesajın adresini al  

ülkü özcan
ülkü özcan
ben trende sakaryaya gidip gelirken yanımda birinin olmasını hiç istemiyorum..kimse olmadığı zaman yatıp uyuyorum güzel güzel.. (:
 1   27 Eylül 2007 16:05   mesajın adresini al  

6 c: ! $ @ /-/
6 c: ! $ @ /-/
bende yanıma oturmadıklarında mutlu oluyorum =)))
27 Eylül 2007 16:06   mesajın adresini al  

cerberus
cerberus
oturan kişisine gore değişir..adamına gore muamele
27 Eylül 2007 16:07   mesajın adresini al  

ülkü özcan
ülkü özcan
he bide yanımda çok eşya fln varsa minibüslerde onları tutmak için pencere kenarına değilde iç tarafa oturmak zorunda kalıyorum..eğer yanımda kimse yoksa kimse oturmasın diye dua ediyorum yoksa o kadar eşyayla bi daha hareket etmek zorunda kalcam..
27 Eylül 2007 16:09   mesajın adresini al  

carnivor
carnivor
ah be aslanım tam yarama parmak bastın !!!!
metroda bazen düşünürüm.. 4 kişilik karşılıklı yerde tek başıma oturunca üzülürüm neden benn die :(

8)

suigeneris
suigeneris
ben yanım boş olduğu zaman otobüse binipte yanıma oturmasını istemediğim kişilerle göz teması kurmamaya calşyorum:)ama yanıma oturmasını istediğim biriyse köpek yavrusu gibi bakarım:D

elchina
elchina
yooo hiç öyle hüzünlenmedim valla..yolculukta yalnız olmak herzaman iidir:))ne güzel kafa dinleyerek gidiyosun..
27 Eylül 2007 16:10   mesajın adresini al  

(_sheitann_)™
(_sheitann_)™
eğer bi kro nun yanı boş ise öllsemm de oturmam napim ya otobüs giderken üstüme felan değiyo sonra ben yalnız oturmayı tercih ederim belediye otobüslerinde tabikide..
27 Eylül 2007 16:10   mesajın adresini al  

-suz
-suz
kimse yanıma oturmadı mı hezeyanlarla ordan oraya savruluyorum allah düşmanıma vermesin çok fena
27 Eylül 2007 16:14   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
hele şöyle çilingir uzmanları olanlardan:D
göbeği önden gidenler:D

thuringwethil demis ki:

belediye otobüslerinde bende de oluyor :D
ama uzun yolda daha rahat..hele bir amca falan oturduysa sıçtığının resmidir.. =)

27 Eylül 2007 16:15   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  14  15  16  17  18  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009