ben de bunu demek istiyorum yani uzun sürmesi için elbet işliri bilen bir kişi olması gerek ya da mutlaka işleri bilen biri bilmeyen çifte fikir vermelidir.. Her durumda deneyime ihtiyaç duyuyoruz demek istiyorum.. Bu kadar da üstüme gelinmez ki ya:)
(_sheitann_) demis ki:
bence sayısı da önemli ama en önemlisi ilişkinin ne kadar uzun süre yaşandığıdur..
27 Eylül 2007 11:06
hayda.bre
Erkek de kız da severse her şey olur illa deneyim olucak diye bir şey yok.Deneyimi ilk ilişkide de kazanılır.Erkek doyuma ulaşması lazım diyorsun ama hiç o doyuma ulşamadan sadık kalarak evlenenler de var nefsine sahip olamıyarsa daha niye beraber ki.
Emin ol nefsine sahip oldukdan ve çok sevdikden sonra bşrde uyumluysa sorun yoktur.Sorun çıkarsa da zaten olgun bir şekilde her iki tarafda anlayışla sorunu çözmelidir, çözemezler se sorun burda.
27 Eylül 2007 11:08
karmakarisik
peki kabul ediyorum bu konuda fikrimde şimdilik yalnızım:)) o zaman bakalım tartışmaya katılanlar ne diyor, eminim benle aynı fikirde olanlar da var ama tahmin edebiliyorum...;) milletimiz az ve öz lafını boşuna söylememiş :)
27 Eylül 2007 11:12
mila moia
ıcerık ıcerk yaw
27 Eylül 2007 12:26
şıracı
deneyim olmaınca absürd sorunlar yasanabilir ama buda deneim kazandırır..birde şu ya da bu daha ii denemez cünkü insan statik deildir..insandan insana durum deişir..yani bi kız ilk ilişkisinde cok kıskançken 2.ilişkide erkei sıkmamayı öğrenior yani..
27 Eylül 2007 12:29
.mabel.
doğru ilişki: (sevgi+saygı+sabır+sonsuz aşka ulaşmak+uzun süre+ kendini yenileten)- rest of the world :)))))))))))))
127 Eylül 2007 12:41
karmakarisik
bunu yaşadın mı?
.mabel. demis ki:
doğru ilişki: (sevgi+saygı+sabır+sonsuz aşka ulaşmak+uzun süre+ kendini yenileten)- rest of the world :)))))))))))))
27 Eylül 2007 13:27
elchina
arkadaş direkt formul vermiş:))
27 Eylül 2007 15:03
maktulren
Tamam o zaman canım sorun yok...yıllardır bu formulü bulmaya calısıyordum...saol+saol
.mabel. demis ki:
27 Eylül 2007 15:19
aslan67
don lastiği demis ki:
tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan??
27 Eylül 2007 15:21
.mabel.
bunu yaşadın mı? demişin karmakarışık
evet.... :))))))) uzun olsun ilişki sayısından çok,,, ama sıkılırsan bırak ayrıl başkalarını tanı zaten anlarsın kalbinin kimde kaldığını ...gözünde başkalarında kalmaz.... ama tek tavsiye:sıkmıcan karşındakini....oluruna bırakıcan herşeyi..
27 Eylül 2007 17:56
lithium
insanlarla ilişki anlamında bi şeyler yaşamadan da tecrübe sahibi olunur, önemli olan etrafınızdaki insanlara zaman ayırmak..
zaman ayırdığınızda yaşanabilecek en uç şeylerinde nası üstesinden gelineceğini, insanın başına nelerin geleceğini de öğreniyor insan.
ne sayısı ne gücü..
hayat tecrübesidir bence.. kendi mantığındır!
cinselliğe aç bi ülkede yaşarken ben ilişkilerin çok sadakat çevresinde döneceğini sanmıorum.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14675
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.