ayrıca başlığın adındaki ilişkiden kasıt cinsel beraberlik midir?
katılıyorum soruya.
burada ilişkiden bahsediyoruz. cinsel ilişki miydi yoksa kasdettiğiniz?
yok eğer değilse, bir ilişkiyi sağlamlaştıracak unsur olarak cinselliği sunmak yersiz olsa gerek.
ben ilişkiye bütünüyle bakıyorum ve o yüzden insanın içinde olacak dedim.
aşk dediniz, yaşadınız mı hiç? nelere kadir olduğunu biliyor musunuz...
127 Eylül 2007 04:56
don lastiği
tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan??
27 Eylül 2007 05:02
karmakarisik
aşkın neleri değiştirebileceğini çok iyi biliyorum, ve yaşadım. Almanya - Türkiye gibi bir mesafede yaşanan bir ilişki düşün 2sene geçmiş ve kızın 2.sevgilisi erkek ise müzisyen sürekli çevresi kızlarla dolu biri ve deneyim yönünden güçlü... Bu erkek kızla tanışana kadar bir sürü ilişki yaşamamış olsaydı sence 2 sene boyunca kızlardan uzak durabilir miydi?
ritrit demis ki:
ayrıca başlığın adındaki ilişkiden kasıt cinsel beraberlik midir?
katılıyorum soruya.
burada ilişkiden bahsediyoruz. cinsel ilişki miydi yoksa kasdettiğiniz?
yok eğer değilse, bir ilişkiyi sağlamlaştıracak unsur olarak cinselliği sunmak yersiz olsa gerek.
ben ilişkiye bütünüyle bakıyorum ve o yüzden insanın içinde olacak dedim.
aşk dediniz, yaşadınız mı hiç? nelere kadir olduğunu biliyor musunuz...
27 Eylül 2007 05:03
karmakarisik
çünkü soruların sekse yönelik sorulardı...
krozantabl demis ki:
sen benim dediğimi anlamıyorsun yine :) boşver, ne diyim :) şu yazdığın cevapta kaç kere seks kelimesi kullanmana rağmen yine de ilişki seks değildir diyorsun. boşver...
takıl sen ;)
27 Eylül 2007 05:10
ritrit
bak ben yine demin yazdığım altı çizili cümlecikler diyorum...
bu göreceli bişey neden illa bir kalıba sokmaya çalışıyosun?
sen demek ki iradesi zayıf bir insansın. yermek için söylemiyorum. olabilir..
bazı insan birşeye doyarsa ancak gözünde olmaz artık.
bazısı da doymayı düşünmez, bi anlamı kalmaz o zaman çünkü..
bu tamamen hayat görüşüyle alakalı...
27 Eylül 2007 05:19
wolverine
doyuma ulaşmak çok saçma olmuş kusura bakma ama
hangi konuda doyuma ulaşacaksın yemek mi yiyiyoruz....
o ilişki seni doyurmuyorsa eskiden ulaştığın doyumlar sana bi fayda sağlamaz...
doyum dediğin o anda yaşadığın ilişkiden olan beklentilerine bağlıdır...
27 Eylül 2007 06:05
başrahip ve şürekası
Sence hangisi doğru olan? Yeterli deneyimi yakalayıp ciddi bir ilişkiye başlamak mı yoksa ilk aşkına ömür boyu sadık kalacağına inanarak mı daha doğru bir birliktelik sağlanır?
her ikisi de doğru değil.....cinsel açıdan görmüş geçirmiş erkek ilerde sadık kalacaktır ne doğru olur ne yanlış....kişiye göre değişir....öteki tezde de aynı durum söz konusu...o da kişiye göre değişir....
her ilişkinin hacmi,kimyası farklıdır o ilişkiyi oluşturan insanlara göredir bu...birinde yapılabilen çıkarımlarla diğeri doğrulanmaz....
ilişki eşittir seks midir e gelince...benim daha yumuşak bir tabirim var ten teması....bu ilişkiyi yaşayan bireylerin ahlaki ölçütlerine göre şekillenir....sekse kadar gider veya gitmez....ama ten teması olmaksızın bir aşk olmaz....aşkın en iyi iletim şekli budur bence....
27 Eylül 2007 06:22
doğangörünümlüşahin
27 Eylül 2007 06:35
küçük bir kız çocuğu
ikisinin de artıları ve eksileri var..
tek bir kişiyle birlikte olup onun huyunu suyunu hemen hemen her anını bilmek çok güzel bence en azından ona nasıl davranacağını ilirsin.. ama misal ben sevgilimin yeni bir şeylerini de öğrenmek isterim şaşırmak .. üstelik tek bir kişiyle uzun süre birlikte olunca insanın aklı ister istemez başkalarına da kayıyo.. acaba başka biriyle birlikte olsam nasıl olurdu diye..
öte yandan da çok kişiyle kısa süreli birliktelikler yıpratır insanı.. tam ilişkiyi oturttum dediğin anda ilişki biter sonra da işin yoksa toparlan..
en güzeli aseksüellik.. ohh mis ..
27 Eylül 2007 10:12
öcüüüüü
ilişkilerde tamamen hissedilen önemli.her konuda çok olgun olduğunu sanan bi insan öyle bi aşık olur ki bi bakmışınız çocuktan farksız...
27 Eylül 2007 10:22
karmakarisik
doyum saçma ve deneyim önemsiz diyen ERKEK arkadaşlar daha bi dikkatli düşünsün uzak değil kendinizi düşünün, önceki hayatınıza giren kızları ve şuan hayatınızda bir kız olsa bile erkek arkadaşlarınızla yaptığınız konuşmaları!! Yapmayın daha bi dürüst davranalım... Kızlar buna saçma diyebilir çünkü erkek psikolojisinden anlayamadıkları için nasıl biz de onlarınkini anlamıyorsak...
27 Eylül 2007 10:55
(_sheitann_)™
bence sayısı da önemli ama en önemlisi ilişkinin ne kadar uzun süre yaşandığıdur..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14675
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.