ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  İlişkiler  Sayısı mı yoksa gücü mü doğru ilişkiyi sağlayan?
deneyim flort ask seks iliski
Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

karmakarisik
karmakarisik
Hani derler ya deneyimin ne kadar fazlaysa ilerde gerçek sevgilinle o kadar istikrarlı ilerlersin... Yani, çok şey yaşadım, gördüm, bir sürü sevgilim oldu ben nerde nasıl davranılması gerektiğini çok iyi bilirim artık, oldum ben oldum diyen biri mi ileride daha sağlıklı bir ilişki yaşayabilir? yoksa;

Ben zaten ilk aşkımla birlikteyim, onunla o kadar çok şey yaşadım ki şu 5 senede, hiçbirşey beni değiştiremez artık, seviyorum ben seviyorum diyen biri mi? Örnek, 16 yaşında tanışmıştır daha hiçbirşey görmemiş, ilklerini tek bir kişide yaşamış ve ilişkisi 5 sene devam eden biri olsun bu...

Sence hangisi doğru olan? Yeterli deneyimi yakalayıp ciddi bir ilişkiye başlamak mı yoksa ilk aşkına ömür boyu sadık kalacağına inanarak mı daha doğru bir birliktelik sağlanır?
~ 346 gün   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
önemli olan sayı değil,içerik..

ritrit
ritrit
insan ne hissediyorsa odur. mutluysa mutludur. ilişkisi sağlamsa sağlamdır. başkalarıyla kıyaslamaya gerek yoktur.
16 yaşında tanışıp başka birini görmemiş bir insan 5 sene sonunda hâlâ mutluysa, deneyim kendidir zaten.

karmakarisik
karmakarisik
Ben mutlaka deneyim olmalı derim.. İki tarafında deneyimli olması gerekmez ama bir taraf mutlaka çok ciddi bir deneyimden geçmesi gerekir. Ayrıca kız da erkek de bazı şeyleri yaşamış olmalı çünkü yaşın gerektirdiği şeyleri o yaşta yaşamazsa ilerde bu mutlaka farklı arayışlara dönüşecektir...

deneyim diyorum:)

aslan67
aslan67
beraber öğrenirler abi:)zamanla her şey:)

karmakarisik demis ki:

Ben mutlaka deneyim olmalı derim.. İki tarafında deneyimli olması gerekmez ama bir taraf mutlaka çok ciddi bir deneyimden geçmesi gerekir. Ayrıca kız da erkek de bazı şeyleri yaşamış olmalı çünkü yaşın gerektirdiği şeyleri o yaşta yaşamazsa ilerde bu mutlaka farklı arayışlara dönüşecektir...

deneyim diyorum:)

karmakarisik
karmakarisik
peki ya senelerce arkadaşlarının çevrelerinin konuştukları deneyimleri dinlediklerinde kız kız arkadaşlarından erkek erkek arkadaşlarından, bilirsin özel konular.. ya bunlar senelerce konuşulduğunda hiç mi düşünmezler? Bu ne derece büyük bir aşk olabilir ki bunlara dayansın:)

karmakarisik
karmakarisik
4 oldu çoktan:)

krozantabl demis ki:

karmakarışık 3. başlıkta bugün. devam devam :)

ritrit
ritrit
onu dayanmak olarak gördüğünde olay bitmiştir zaten geçmiş ola..

karmakarisik
karmakarisik
bana verebileceğiniz örnekler var mı? ben size bu konuda en az 3 örnek verebilirim, ilk aşklarıyla birlikte başlayan yola ama daha yarıya gelmeden parçalanan evlilikleri.. tabii istisnalar da olur ama bilmiyorum en azından erkek yeterli deneyime ulaşması gerek ki kızın hatalarını oluşmadan giderebilsin...

ritrit
ritrit

karmakarisik
karmakarisik
tamam o zaman itiraf olsun erkek arkadaşlarım da bana kızmasın ama:) Erkek belli bir deneyim yaşamazsa ilerde mutlaka sorun olur... Çünkü kadınlar ve erkekler çok farklı, kadın farklı arayışlar ya da seks konusunda kendini tutabilir ama erkek tutamaz.. Yani bunun içinde olmakla alakası yok tamamen genetik birşey!! kadın seks isteyine karşı koyabilir ama erkek yapamaz... biliyorum saçma gelebilir ama erkek belli bir doygunluğa ulaşmazsa ileride kendini tutamayabilir... saçma ama gerçek!
 1   ~ 346 gün   mesajın adresini al  

karmakarisik
karmakarisik
sormayayım sormayayım diyorum ama yine söyleme zamanı geldi bu bahsettiğin neye göre, kime göre?
açıkça diyorum ki erkek bir çok kızla sevgili olmadan seks yapmadan ilerde evlenmeyi düşündüğü kişiyle uzun süre yapamaz

bir de kadınların madem ihtiyacı yok bu ihtiyaç kimden giderilir ki?
kadınların ihtiyacı yok demedim sadece birini sevdiği zaman ve sevdiği kişiden 1 yıl dahi ayrı kalsa seksi aramaz

bu arada kendini tutamayabilir ne demek? hangi konuda tutamamak?
tabii ki yine seks konusunda tutamaz farklı birisi olsun ister

ayrıca başlığın adındaki ilişkiden kasıt cinsel beraberlik midir?
deneyim sadece cinsellik değildir, seks deneyimi tabii ki en önemli unsur başlımda ama genel deneyimden bahsediyorum davranışlar konusunda, kıskançlıklar, empati... bir ilişkiyi ilişki yapan herşey..

Bu arada İlişki = değildir Seks!

ritrit
ritrit

katılıyorum soruya.
burada ilişkiden bahsediyoruz. cinsel ilişki miydi yoksa kasdettiğiniz?
yok eğer değilse, bir ilişkiyi sağlamlaştıracak unsur olarak cinselliği sunmak yersiz olsa gerek.
ben ilişkiye bütünüyle bakıyorum ve o yüzden insanın içinde olacak dedim.
aşk dediniz, yaşadınız mı hiç? nelere kadir olduğunu biliyor musunuz...
 1   ~ 346 gün   mesajın adresini al  

don lastiği
don lastiği
tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan??

karmakarisik
karmakarisik
aşkın neleri değiştirebileceğini çok iyi biliyorum, ve yaşadım. Almanya - Türkiye gibi bir mesafede yaşanan bir ilişki düşün 2sene geçmiş ve kızın 2.sevgilisi erkek ise müzisyen sürekli çevresi kızlarla dolu biri ve deneyim yönünden güçlü... Bu erkek kızla tanışana kadar bir sürü ilişki yaşamamış olsaydı sence 2 sene boyunca kızlardan uzak durabilir miydi?

ritrit demis ki:

katılıyorum soruya.
burada ilişkiden bahsediyoruz. cinsel ilişki miydi yoksa kasdettiğiniz?
yok eğer değilse, bir ilişkiyi sağlamlaştıracak unsur olarak cinselliği sunmak yersiz olsa gerek.
ben ilişkiye bütünüyle bakıyorum ve o yüzden insanın içinde olacak dedim.
aşk dediniz, yaşadınız mı hiç? nelere kadir olduğunu biliyor musunuz...

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008