Aklım fikrim Beşiktaş Engelliler Basketbol Takımında yönetici veya idari menajer olmaktadır.
Bu konuda az çok bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar bana ulaşırsa çok sevineceğim.
Türkiye ' de futbol çok sevilmekte ama son durumda hali hiç parlak değil.
Bu konu üzerine destan yazılır da gecenin bu saatinde hiç uğraşamam sahur üstü kusura bakmasın başlık açan arkadaş:)
Hayırlı uykular herkese...
28 Eylül 2007 04:42
doğangörünümlüşahin
Satranç da spor olarak geçiyor..Nası bi sporsa artık
28 Eylül 2007 06:03
karmakarisik
beyni geliştirdiği için böyle düşünülüyor, sonuçta kafa da vücudun bir parçası:) benim düşüncem tabii...
doğangörünümlüşahin demis ki:
Satranç da spor olarak geçiyor..Nası bi sporsa artık
28 Eylül 2007 14:30
karmakarisik
uzun zamandır yine hep futbol okuyorum güncel başlıklarda :))
11 Ekim 2007 05:35
skydiver
spor kültürü futboldan ibaret olan bi ülkede yaşadığım için utanıyorum
17 Ekim 2007 23:45
tülbetül
erkeklere göre öyle malesef
17 Ekim 2007 23:49
martello
futbolu sokakta taş teperek öğrenen bi milletin spor bilinci ne olur belli. Keşke çocuklarımızı parantez bacak yapacağımıza yüzme, basketbol, su topuna yönlendirsek de sağlıklı gelişseler. Hem sporu para kazanma aracı olarak görmekten de vazgeçeriz belki:P
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14670
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.