ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  güncel  Protesto...
protesto ataturk kemal mustafa
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

matters.iz
matters.iz
AB Uyum yasaları gereğince devlet dairelerinden Atatürk resimlerinin kaldırılmasını protesto ediyoruz!

İzmir kurtulmuş, çok tatlı bir yorgunluk, Ankara'ya hareket edecekler... Trene binerler ve kompartımana çekilirler.
Ertesi gün, yaveri, Atatürk'ün kompartımanının kapısını çalar. Atatürk, yorgun, bitkin bir halde kravatını yıkamaktadır. Yaveri: Paşam bu ne hal, hiç uyumadınız herhalde; niye böylesiniz, der.
Çocuk, kompartımanıma yastıkla battaniye koymayı unutmuşsunuz, kolumu yastık yaptım ağrıdı, setremi yastık yaptım üşüdüm, uyumadım kalktım, der.
Yaveri: Aman Paşam! Birimize haber vereydiniz; hemen size bir yastıkla battaniye getirirdik, der.
Ve bir ülke kurtarmaktan dönen komutan tarihi bir cevap verir:
Geç fark ettim, hepiniz en az benim kadar yorgundunuz, hiç birinize kıyamadım. Önemli olan benim uyumam değil; milletimin rahat uyuması.

ATAMIZ SAYESİNDE NE KADAR RAHAT UYUYORUZ Kİ; HALA UYANAMADIK ?
 7   ~ 339 gün   mesajın adresini al  

matters.iz
matters.iz
Lütfen bu konuyla ilgili cevremizde olabildigince fazla kişiyi bilgilendirelim....Bana da mail gelmiş önemli gördügüm için baslık actım....saygılar
~ 339 gün   mesajın adresini al  

güveeen
güveeen
Ne yaparak protesto ediyoruz?

hayda.bre
hayda.bre
Çok güzel uyutuyorlar diziler :)

sphinx®
sphinx®
avrupa birliği bizi almıyodu....sanki...
~ 338 gün   mesajın adresini al  

bl@ir
bl@ir
turkiyede her 2 kisiden 1 i bunu istedi... protesto etmek pek bir ise yaramiyorda yaramayacakta! zamninda bize duseni yerine getirmedik gibi geliyor bana!
Kimi kime sikayet edecegiz?

sweetdreams
sweetdreams
uzun zamandır gündemde olan bir konu,ne zamandır istiyorlardı bunu...bu ülkede iki şeyden korkuyorlar sadece Kemalizm ve TSK...bu ikisini de hallettiler mi istedikleri gibi at koşturcaklar...keşke elimizden bişey gelse...:((

serd@l
serd@l
elimizden bisi gelir gelmesine de once üzerimizde ki battaniye ve yastıktan kurtulmalıyız..rahatımız yerinde, kim niye oynatsın bi tarafını ?

comandante
comandante
Yanlış hatırlamıyorsam bunu başlatan Tercüman gazetesiydi değil mi? Bu olayuı bu güzel hikaye ile ilk orada okumuştum galiba.

sweetdreams
sweetdreams
Ne yapmamız gerekiyo elimizden ne gelir...ha milyonlar toparlanıp meclise yürüsek ne olur?? Elimizden başka ne gelir?Ülkede demokrasi var ya(!) Al işte demokrasi...
''Demokrasi dünyanın hiç bir yerinde yoktur,demokrasi için çaba göstermek vardır''
kimindi hatırlamıyorum ama böyle bir söz vardı...

s£®d@l demis ki:

elimizden bisi gelir gelmesine de once üzerimizde ki battaniye ve yastıktan kurtulmalıyız..rahatımız yerinde, kim niye oynatsın bi tarafını ?

kunephe
kunephe
protesto var dediler geldim abi.

carnivor
carnivor
ımm şeyy kemm kümm..

bu yazıyı öncelerdenn okumuştumm bi yerlerde...

hatırlatıın için saoll...

sanırım sende mailden alıntı yaptın...

arada bi hatırlatmak lazım ama haklısınn

rus ruleti
rus ruleti
evet bu yazıyı okumuştum ben de bir yerde ama buna kim nasıl cürret edebilir? ya ab haddini aştıda geçiyor bile yani bukadarınada kimse müsade edemez askerimiz ne güne duruyor?

witchontheroof
witchontheroof
ya böyle bişi uyum yasalarında var ama -epey önceden de gün yüzüne çıkmıştı- bu şuursuzluğu bizim ihtidarımızın bile yapacağını zannetmiyorum. artı yapamazlar !

anthony casso cesare
anthony casso cesare
Arkadaşlar bu işin kanıtları nelerdir forward mailden gayri olanlar?

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008