ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  sinema-tv  Ocean's Eleven & Twelve & Thirteen
bernie mac aksiyon komedi ed kross catherine zeta jones julia roberts al pacino andy garcia matt damon george clooney brad pitt ocean s thirteen ocean s twelve ocean s eleven
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 13

aslan67
aslan67
Ocean's Eleven

Profesyonel bir soyguncu olan Danny Ocean (George Clooney) tam bir aksiyon adamıdır. Hapishaneden şartlı salıverilmesine henüz 24 saat kalmışken bile, bir sonraki soygun planının son rütuşları yapmaktadır. Vazgeçemediği 3 kuralı uygulayarak yapaçaktır soygununu; kimseye zarar verme, haketmeyen kimseden çalma ve oyunu kaybedecek hiçbirşeyin yokmuş gibi oyna.

Danny dünyada görülmemiş incelikle hazırlanmış kumarhane soygununun organizasyonluğunu yapaçaktır. Bir geceyarısı, Danny ve özenle şeçilmiş işlerinde muhteşem 11 adamı Terry Benedict'in (Andy Garcia) Los Angeles'ta sahip olduğu 3 kumarhaneden toplam 150 milyon USD çalacaklardır.Danny'nin eski karısı Tess (Julia Roberts) ile çıkmaya başlayan Terry, kuşkusuz daha fazlasını da haketmiştir O'na göre.

Şimdi Danny istediği parayı ele geçirmek için hem hayatını hem de Tess ile tekrar barışma şansını riske atmaktadır. Yine de herşey Danny'nin ince elenen planına uygun gelişirse, iki arzusu arasında seçim yapması da gerekmeyecektir.

Yönetmen :Steven Soderbergh
Senaryo :George Clayton Johnson, Jack Golden Russell
Oyuncular :George Clooney, Brad Pitt, Julia Roberts, Matt Damon, Andy Garcia
Filmin Türü : Komedi, Polisiye
Orijinal Adı :Ocean's Eleven
Yapımcı Firma :Warner Bros
Yapım Yılı :2001
Yapım Ülkesi :ABD
Orijinal Dili :İngilizce
Filmin Süresi :116 dakika
Resmi Sitesi : http://movies.warnerbros.com/
Vizyon Tarihi :15.02.2002

Bu serinin en mükemmel olanıdır..Süper bir planla Andy abimi üç kağıda getirmişlerdir..Bütün oyunculuklar şahanedir..Tek tek ayırmaya gerek yoktur..imdb puanı 7.5/10'dur..

Ocean's Twelve

Danny Ocean ve hızlı ekibinin acımasız işadamı Terry Benedict’in Las Vegas kasasını boşaltarak tarihin en cüretkâr ve kârlı soygununu gerçekleştirmelerinin üzerinden üç yıl geçti.

Ekip üyeleri soygundan elde ettiği 160 milyon doları paylaştıktan sonra, gözlerden ırak ve yasalara uygun sakin bir yaşam sürmeye çalışsalar da; bu hiç kolay olmamakta, bu durum da Danny’nin karısı Tess’i sıkıntıya sokmaktadır.

Birinin kendilerini Benedict’e gammazlamasıyla, düzgün yaşamak seçenek olmaktan çıkar. 160 milyon doları faiziyle birlikte Benedict’e geri vermezlerse sonları hayırlı olmayacaktır. Üstelik Ocean’ın Onbiri’nin peşindeki tek bela da Benedict değildir..

Yönetmen :Steven Soderbergh
Senaryo :George Clayton Johnson, Jack Golden Russell
Oyuncular :Brad Pitt, Catherine Zeta-Jones, George Clooney, Ed Kross, Julia Roberts
Filmin Türü : Komedi, Aksiyon
Orijinal Adı :Ocean’s Twelve
Yapımcı Firma :Warner Bros
Yapım Yılı :2004
Yapım Ülkesi :ABD / Avustralya
Orijinal Dili :İngilizce
Filmin Süresi :125 dakika
Resmi Sitesi : http://oceans12.warnerbros.com..
Dağıtıcı Firma :Warner Bros

Ocean's Eleven'ın yanından bile geçemez belki;ama yine de bu filmdeki plan da takdire şayandır..imdb puanı da 6.0/10'dur..Performanslar parmak ısırtıcı olmasa dahi beni çok da sıkacak bir film olmamıştır..

Ocean's Thirteen

Danny Ocean ve çetesinin bugüne kadarki en hırslı ve riskli kumarhane soygunlarını gerçekleştirmeleri için tek bir neden olabilir: Kendilerininkini korumak.

Acımasız kumarhane sahibi Willy Bank, Ocean’ın ilk çetesinden Reuben Tishkoff'a oyun oynayınca, Danny ve çetesi bir kez daha bir araya gelir ve Bankayı soyup soyamayacaklarını görmek isterler.

Yapım Yılı: 2007
Süre: 122 dk
Oyuncular:George Clooney(Daniel Ocean),Brad Pitt(Rusty Ryan),Matt Damon(Linus Caldwell),Ellen Barkin(Abigail Sponder),Al Pacino(Willie Banks),Bernie Mac(Frank Catton),Casey Affleck(Virgil Malloy),Scott Caan(Turk Malloy),Elliott Gould(Reuben Tishkoff),Shaobo Qin(Yen),Don Cheadle(Basher Tarr),Edward Jemison(Livingston Dell),Andy Garcia(Terry Benedict),Carl Reiner(Saul Bloom)
Yönetmen:Steven Soderbergh
Senarist:Brian Koppelman,David Levien
Müzik:David Holmes
Görüntü Yönetmeni:Steven Soderbergh
Kurgu:Stephen Mirrione

Bu filmi bugün izlediğim için bu başlığı açma gereksinimi duydum..Bana göre serinin ikinci filminden daha güzel,birincisinden ise biraz daha kötü..imdb puanı da bunu verdiği 7.2/10 ile doğruluyor..Bu sefer kadroya bir de Al Pacino gibi süper bir oyuncu daha dahil oluyor..Las Vegas'ın büyülü atmosferinde bir soygun daha gerçekleşiyor..
~ 347 gün   mesajın adresini al  

cerberus
cerberus
şimdilik birtek 13 lüsünü izledim cok begendim...11-12 onlarıda izlemeyi düşünüyorum...

canbo
canbo
tüm seriyi izledim en güzeli 11 açık ara farkla

(_sheitann_)™
(_sheitann_)™
seri bence çok güzel ben de izledim ama en güzeli bana sorarsanız 13.
ee kadro sağlam tabi..

aslan67
aslan67
benim ilk mesaj çok uzun olduğu için yorumlarım görülememiş olabilir o yüzden bir de buraya yazayım:P

ocean's 11>ocean's 13>ocean's 12:D

*lokum*
*lokum*
banu alkan buna şey demişti:

Eleven's Twelve... :D ahuahuahuaua

ritrit
ritrit
*lokum* demis ki:

banu alkan buna şey demişti:

Eleven's Twelve... :D ahuahuahuaua

yok artık :D:D:D

hiç birini izlemedim bu arada :)))

lithium
lithium
son çekileni izlemedim ama diğer ikisinin hastasıyım:)

'ekaitz'
'ekaitz'
ocean's fortyfive i izlemeyi düşünüyorum
~ 346 gün   mesajın adresini al  

godmode
godmode
ocean's thirteen yoktur..

ocean's eleven 3 vardır..

çemberimde gül oya
çemberimde gül oya
tanrımm şu ilk baştaki adama bitiyorum yaa

bıktımmm
bıktımmm
ocean's tüm serilerine baktım çok profesyonelce olan soygun planları veee tabikide george clooney çok tatlıı:))

souvereign jr.
souvereign jr.
serinin son filmini izlemedim ama 11deki soygun muhteşem planlanıyor. 12deki lazer dansı da göz doldurucu. o anda çalan şarkıyı Atv Ana Haberde kullanıyo zaten... :) çok severim soygun filmlerini.
son filmde ayrıca Al Pacino da varmış. ayrı bi hava katıyordur kesin...
~ 345 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 13

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008