lider fidel castro lafının ırzına geçip sol turhancılı diye bir şey attın, üstünede alakasız dhkpc türü şeyler ekledin..
yani ne diyorsun belli değil...biraz düşün öyle yaz..
sen benim yazdıklarımı düşün öyle cevap yaz
1 Ekim 2007 13:02
pfelconte
işte demek istediğim de buydu
uaxoy demis ki:
ÇILGIN FİZİKÇİ denen kardeşim sen ve senin gibiler sadece ÖZENTİ. adam cocacola yı yurdısından alıyo adına kuba cola diyo sizde buna gerçek sosyalizm diyonuz...biz bu ülkeyi seviyoruz diyoruz bize faşist diyonuz rejimi değiştirmeye çalışan sen gibilere(sakın ole bişey demiyom deme yukarda belirtmişin) devrimci diyonuz..biz ATATURKTEN bahsediyoruz siz yarım yamalak bilgilerinizle fidel den(che yi amerikalılara sattığı soylenen)...sana sosyalist ekonomiyi anlatmak isterdim ama ne kadar takıntılı olduğunu tahmin ediyorum...onun için go kuba
1 Ekim 2007 13:03
pfelconte
ağzın iyi laf yapıyor senin
tebrik ederim.
işine geldiğinde taş atmak. en başından beri yaptığın şey bu zaten.
sorduğum hiçbir soruya doğru düzgün cevap vermedin.
yok ben şunu okudum, sen şunu okumadın
yok sen şusun, ben buyum
bişey bilmiyosun, öğren de gel.
seninle düzgünce tartışabileceğimi sanmıştım ama şimdiye kadar gördüğüm en geri kafalı adamsın
elkordobes demis ki:
dev-sol
dhkp-c
tikko
daha yazıyım mı?
birbirimizi kandırmayalım
sen saçmalamayı ve cehaleti meslek edinmiş bir cehalet erbabısın
1 Ekim 2007 13:06
cassio
Arkadaşlar bu başlığın altında duygusal yazılmış yazılar gördüm.Biraz realist olalım arkadaşlar.İkinci dünya savaşından sonra dünyada iki adet süt ülke vardır.Bunlardan birisi Küba diğeri de Türkiye dir.Küba ya Amerika karışamaz.Türkiye ye de Rusya karışamaz.Eğer alt yönetim olsa dahi bir etki çabasına girişirse dünyada nükleer savaş çıkar.Bundan dolayı Türkiye deki sol antiamerikancı olabilir...Fakat yanılgıya düşmemek gerek.Bu ABD nin planıdır.Çünkü heryerde öcü olarak göstermesi gerekmektedir.Bundan dolayı düşman olarak göstermesi gerekenlerin de kendi kontrolü altında olması en mantıklısıdır.Çünkü ülke yönetimini yaratacağı kaos ortamlarıyla rahatlıkla değiştirmelidir.Bu bağlamda 1980 darbesi olmuştur.İşin ilginç olan kısmı şapkasını alıp giden adam BİDERBERG üyesidir.Zaten darbenin ABD nin politbürosu olan CFR de planlandığını tartışmaya bile gerek yoktur.
Daha ilginç olan 80 darbesine kadar ismini kimsenin bilmediği Aydın Doğan darbeden 40 gün sonra Hürriyet gazetesinin sahibi olmuştur.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14641
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.