ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > Anlat İstanbul
kudret sabanci gokhan kirdar nurgul yesilcay idil uner ozan guven erkan can ismail hacioglu mehmet gunsur altan erkekli ozgu namal azra akin fikret kuskan nejat isler cetin tekindor anlat istanbul
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

aslan67
aslan67
Anlat İstanbul, İstanbul ortak paydasında kesişen beş hikâyeyi karşımıza çıkarıyor. Her hikâyenin, evrensel düzeyde tanınan beş Batı masalından ('Fareli Köyün Kavalcısı', 'Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler', 'Külkedisi', 'Uyuyan Güzel' ve 'Kırmızı Başlıklı Kız') esinlendiği film, senaristi ve yönetmenlerinden Ümit Ünal'ın ifadesiyle, Batı diye Doğu diye bir ayrım olmadığını, insanın gerçek masalının dünyanın her yerinde aynı olduğunu yüzümüze vuruyor.

Yapım Yılı: 2004
Oyuncular:Altan Erkekli(Hilmi),Azra Akın(İdil),Çetin Tekindor(Ahmet Mümtaz Taylan),Ayça Varlıer(Banu),Fikret Kuşkan(Rafet),Güven Kıraç(Mimi),Özgü Namal(Şenay),Nejat İşler(Ramazan),Ozan Güven(Takip eden adam),İdil Üner(Melek),Nurgül Yeşilçay(Saliha),Mehmet Günsür(Rıfkı),Erkan Can,İsmail Hacıoğlu
Yönetmen:Ümit Ünal,Kudret Sabancı,Selim Demirdelen
Yapımcı:Erol Avcı
Müzik:Gökhan Kırdar

Film hakkındaki bilgilerden de anlaşılacağı gibi kadro güzel değil..muhteşem..yıldız akıyor sanki..Çetin Tekindor,Nejat İşler,Fikret Kuşkan,Altan Erkekli,Erkan Can..bla bla bla..süper bir kurgu..5 farklı olayı çok güzel işliyorlar..imdb puanı 7.7/10..çoğu sinema sitesinde ise bu oran 8.8 ila 9.5 arasında seyrediyor..
26 Eylül 2007 13:03   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
26 Eylül 2007 13:06   mesajın adresini al  

aynen_kanka
aynen_kanka
azra akın çokk güzel bu filmde :))
26 Eylül 2007 13:06   mesajın adresini al  

gülin l'angelo
gülin l'angelo
çok güzel bi film yaw =)
26 Eylül 2007 13:07   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
istanbul'un muhteşemliğini bir kez daha gözler önüne seren şahane film..
26 Eylül 2007 13:07   mesajın adresini al  

öcüüüüü
öcüüüüü
sonunda biri ölüyodu ya çok üzülmüştüm yanlış hatırlamıosam
26 Eylül 2007 13:29   mesajın adresini al  

gıro ®
gıro ®
güven kıraç'a dikkat bu filmde...güzel oyunculuk...
26 Eylül 2007 13:40   mesajın adresini al  

seytan ucurtmasi
seytan ucurtmasi
güzel film...
26 Eylül 2007 13:45   mesajın adresini al  

başrahip ve şürekası
başrahip ve şürekası
izlemedim....
26 Eylül 2007 14:14   mesajın adresini al  

serd@l
serd@l
bende izlemedim..çok şey mi kaçırdım acaba ?
26 Eylül 2007 14:30   mesajın adresini al  

atalay
atalay
izledim. o kadar beğenmedim. çünkü kadro çok güçlü, daha iyi bir şeyler bekliyordum.
film bittiğinde eee ne oldu şimdi demekten kendimi alamadım.
tamam 5 hikaye birbiryle kesişiyor, hayatın gerçeği, benimde başıma gelen şeyler oldu böyle kesişen ama bir sonuca bağlansa daha güzel olmaz mıydı?
hayatta her şeyin bir sonuca bağlanması gerekmiyor ama bir film yapılıyorsa ve bu kadar güçlü bir kadro varsa bu daha güzel olabilirdi diye düşünüyorum
26 Eylül 2007 14:53   mesajın adresini al  

tınmaz melaike
tınmaz melaike
istanbul aşığıyım ve burada geçen her filmde biraz farklıdır genelde .neden bu karmaşık şehire bağlanır ve yaşayabilir insanlar anlaşılmıyo en başında ama bAğımlılık yapıyo devamında herkeste .anlat istanbulda güzeldi oyuncularında hakkını yememek lazım bnce kadro süperdi.....
26 Eylül 2007 15:09   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009