büyük göğüsten büyük göğüse fark vardır. bkz: Pamela Anderson ona büyük göğüs yakışıyo fakat bu kadında çok iğrenç durmuş. kusmak üzereyim :S:S
26 Eylül 2007 17:50
züreyy-fa
iyi kağıt saklar ondan korkmuşlardır belki şkjlfdgsfdş
26 Eylül 2007 17:59
kunephe
bende bu saçma konunun en bktan yorumunu kim yapıcak diye bekliyodum.
kirikkalplipalyalço demis ki:
iyi kağıt saklar ondan korkmuşlardır belki şkjlfdgsfdş
26 Eylül 2007 18:04
zebra finch
ne var bunda :/ herkesin göğüsü kendine size ne oluyoo :D:D
26 Eylül 2007 19:12
kapsül
orda bi kadın yok ki sadece göğüs var :))
26 Eylül 2007 20:19
tutaste
merak ettim ve okudum..evet böyle bir haber bekliyordum..bazı bayanların başına gelen bir durum..dalga geçilecek bir durum yok bence..ha ama olayın geçtiği mekan ve olay hakkında geyik döndürülebilir..ben o kadar yetenekli değilim o da ayrı..
benim tuhafıma giden burada yapılan yorumların gereksizliği..mesela: kıskandın mı????????
şimdi şuraya karşı cinsten birinin başına gelen buna benzer bir olay koysak resmi de olsa,şöyle bir yorum görmek hoşunuza gider mi merak içindeyim..nasıl bu kadar anlamsız olabiliyoruz anlayamıyorum..aanlamak da istemiyorum!!
326 Eylül 2007 20:33
tutaste
yahu bunları yazıyorum sonra da kendini beğenmiş olarak nitelendiriliyorum..
evet razıyım buna kimse kusura bakmasın..
26 Eylül 2007 20:35
züreyy-fa
bende bu saçma konunun en bktan yorumunu kim yapıcak diye bekliyodum.
yanıtı sende gizli..!
artı
saçma buluyosan neden sende yorum yapıoysun,bak,çık git..!
126 Eylül 2007 21:39
züreyy-fa
şkjlfdgsfdş
artı bu ifadeyi saçmalama yorumların sonuna koyuyoruz biz genelde kantinde,sen ciddiye aldıysan o da ayrı..!
Yanına gelen bir kadın görevlinin kıyafetinin tahrik edici
o kıyafet tahrik ediciyse ben de Brad Pitt'im, gerçi kıyafeti değiştirsin tabii, göz zevkini bozuo
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14634
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.