ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > aktivite > Botanik Hareket'in Yarısı İzmir'de
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  14  15  16  17  18  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 193 - 204

cigdém
cigdém
bendeki resimler space de mevcut :)
22 Ekim 2007 14:25   mesajın adresini al  

yuvayıkan24
yuvayıkan24
ah ,eve varıp güzel bi uykuyu çekmenin ardından soluğu burda aldığımı söylemeliyim :)
şimdi öncelikle bizi sabırla bekleyen arkadaşlarımdan özür dileyerek başlamak istiyorum. İzmir'de saf saf dolanan tipler olarak ,mekanlar arası geçişte yaşadığımız sıkıntıyı, cami durağından bi önceki durakta inip aradaki yolu yürüdüğümüzü söyleyerek ,zaten geç kalmış olduğumuz bir buluşmaya istemeden de olsa iyice gecikerek katılıyor olmanın ezikliğini yaşadığımı belirteyim dedim, oyh uyandım dedim di mi ,cümleler berbat :)
arka sokak adlı mekanı insanlar bulmasın diye yapmışlar adeta :)

Bu aksiliklere cumartesi gecesi kalacağımız arkadaşımızın bilinmeyen bir yerde içip içip sızması ve iptal olması sonucu gece 2:30 suları can ın başka bir arkadaşını arayıp duruyor olmamız da eklenince her bişey iyice alt üst oldu orda zaten :)
buluşacağımız gün Bornova 'dan Balçova'ya kadar gidip sonra ordan Alsancak mevkiilerine geri döndük ,eşyalarımız Balçova'da kalmıştı. Ordan oraya koşturduk durduk buna rağmen epeyce beklettik ,tekrardan özür :)
umarım beklediğinize değmiştir dostlarım :)
çok tatlı insanlar vardı çünkü, biz tanıdığımıza memnun olduk ve fırsat olursa tekrar tekrar görmeyi isteriz :) yani keşke daha sık buluşabiliyor olsak, çok güzel vakit geçirdik çünkü, gerek otobüs sohbetlerimiz ,gerek lokantadakiler olsun :)
ben yine de ini ve cini kafalayıp onlarla beraber top oynayabileceğimi idda ediyorum :)
otobüs de otobüs olalı,hiç görmedi böyle keder :)
prenses peri ablam nasıl tatlı ama ya :) bir de güzel gülüşü var ,Allah uzun ömür versin kendisine :)

souvereign kardeşimle de iyi anlaştık ,arada çarpıcı sohbetlerimiz oldu :) sonra tavla oynayışını görünce aman dedim :D
o nasıl bi tavla maçıydı öyle :D 3.ligde futbol maçı seyrediyor gibiydim :D
bir de canım Çiğdem ablam da izlemeye çalışıyordu uzaklardan :)

luteus a da bize yolun sonuna kadar eşlik ettiği için ayrıca teşekkürler :)
her ne kadar son yarım saati telefonda dayısına ekran kartı ile ilgili birşeyler anlatıp kendini kahrederek geçirmiş olsa da :D zaman zaman anlattıklarına yetişemediğimi itraf etmeliyim :) sonra 12 ytl ye yediği hamburger hakikaten hepimizin içinde bir tatlı (!) hüzün bırakmıştır :)
12 ytl ye hamburger mi olur :) yok efendim çift köfteymiş de tek köfte olunca 7,5 oluyormuş ööeehh :)
vedalaşma faslında da bana telefon gelmiş olmasına üzüldüm ama tanışma faslını geçtik artık, daha sık görüşebiliriz imkanlar el verdiğince :)
hoş, o daisy denen dünyalar tatlısı kız İzmir'de durduğu sürece görüşmek kaçınılmaz :)

her buluşmada çok kalabalık olacağız diye bir şey yok, benim için rüya gibi bir izmir yolculuğu oldu ama doyamadım sevdiceğime :)
gelenler az ve öz idiler ,gelmek isteyip de gelemeyenlerle de başka buluşmalarda artık görüşmek dileğiyle :)
oldukça iyi vakit geçirdim ,umarım gelen arkadaşlarım da eğlenmişlerdir..

bu arada lost un sonu kısmında umarım yanlış bir yerden duyum almamışımdır :D yanlışsa söylediğim imajıma sürülen kara bir leke olarak hafızalarda kalıcaktır :P
herkese çok teşekkürler, iyi ve mutlu kalın ,dün gördüğüm gibi :)
22 Ekim 2007 16:07   mesajın adresini al  

cigdém
cigdém
ben o kadar beklediğime değeceğini biliyordum, sizleri gördükten sonra kaç saat sizi beklediğimizin hiç önemi kalmadı :)
ii ki geldiniz :)
izmir sizi çok sevdi :)
22 Ekim 2007 16:28   mesajın adresini al  

yuvayıkan24
yuvayıkan24
ben de dönmeyi istemezdim ama hayat böyle ablacım :)

bu arada luteus ,bir şey demiyorum ama anladın sen :)
22 Ekim 2007 16:38   mesajın adresini al  

cigdém
cigdém
luteus bize resimleri yollllaaaaa :)))
22 Ekim 2007 16:39   mesajın adresini al  

luteus
luteus
hehee isteyin diskoya gidelim :D 12 YTL çift ince köfteli hamburger yedim o mu koyar bana... :Dzuhahahahahahhahaah

resimleri atıcam tamam. hatta siteme koyucam girin alın :)

bende sizleri çok sevdim.... bu arada flamestrike bana karo 6 yı anlatmadın alacağın olsun... bırak sen LOST' u :)

ANLADIM SENİ :D
22 Ekim 2007 18:22   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
değişik bi gündü ama 4-1den 5-4 yenebilirdim ünsal'ı ama kıyamadım tavlada. :P zar gelmedi allah kahretsin. oyunumuzu beğendiğin için teşekkürler arif. :) bi daha bekleriz. o otobüste çocukları az gülme krizine sokmadın :D
22 Ekim 2007 19:58   mesajın adresini al  

cigdém
cigdém
egemen resimlere ulaşman için bi güzellik düşünüyorum birazdan bakalım :)
22 Ekim 2007 20:06   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
aldım çok sağol :) aaa o foto nası yani :O
22 Ekim 2007 20:17   mesajın adresini al  

cigdém
cigdém
aldıysan taam :) görünmüyo tam ama anladınız siz onu :D
22 Ekim 2007 20:26   mesajın adresini al  

cigdém
cigdém
http://www.speedyshare.com/719268872.html
yine de koydum ben bi yerlere hadi bakalım paylaşım olsun :)
22 Ekim 2007 20:27   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
gerçekten izmir'de görmek istediğim insanlarla tanışmaktan dolayı çok memnun oldum..hepiniz süpersiniz..daisy,prenses peri,luteus,souvereign,kemanjı..hepinizi istanbul'da görmek dileğiyle ayrıca:)

beklettiğimiz için özür dileriz ayrıca:)
22 Ekim 2007 23:14   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  14  15  16  17  18  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 193 - 204

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009