ha s.ttr bnde izmirdeydşm ya
geç haberim oldu yoksa katılırdık satürnüs'ümle..
21 Ekim 2007 19:23
esra goksel
buluşma hala sürmekte sanırım...bende izmire 4 sularında geldm ..leş gibi olduğumdan buluşmaya katılıp siz güzel insanlara eziyet çektirmek istemedim :P
21 Ekim 2007 21:31
cigdém
4te değil zaten 6da buluşuldu :)
21 Ekim 2007 22:22
lord of drinks
sağlık olsun. bi dahakine artık;)
21 Ekim 2007 22:38
souvereign jr.
ben eve yeni geldim :D ama biz botanik olduk valla... çiğdem sen gittin bornovada küçükparkta türk bayraklarıyla göstericiler çıkartma yaptı. ayakta alkışladı bütün millet...
21 Ekim 2007 22:44
cigdém
ewvet yeni botanik izmir tayfasıdır :) kök saldığımız için bu adı kendimize daha çok yakıştırdık biz :)))
nedenleri daha sonra detaylarıyla anlatılacaktır :))
aydın gözümüz seni aradı ama neyse artık :)
egemen ben korkardım zaten , gittiğim ii olmuş :))
ünsal bırakacak mı ist. tayfasını servise :)
21 Ekim 2007 22:50
yarıotomatikmandalin
oha lan ben nası farketmedim o aktivite zımbırtısında bunu ezgi sen de hiç sölemiyosun neyse artık bi dahakine
21 Ekim 2007 22:52
souvereign jr.
ünsal kaldı , bırakacaktır mutlaka. onlara da yazık gurbetteler.
21 Ekim 2007 23:26
cigdém
şimdi mesaj attım :) ii yolculuklar olsun onlara :) sağolsunlar, çok beklettiler ama değdi :)
21 Ekim 2007 23:37
esra goksel
ee kimler vardııı??
22 Ekim 2007 00:50
cigdém
ömer can arif ezgi ben ünsal egemen birsen :)
22 Ekim 2007 01:01
luteus
esra zaten bi sen yoktun !...
güzeldi. en son biz bahçeşehir tayfası ile baş başa kalınca biraz daha atraksiyon dolu saatler yaşadık. hepsi cana yakın ama plansız insanlar canım :D
plansız derken saatlerinde gelmediler ondan dedim. yoksa pırlanta gibi çocuklar .... kardeş olduk hepsi ile çok sevdim onları. harikalar. umarım 10 kasımda istanbul da bende olurum.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14621
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.