ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Her zaman düşünmüşümdür,hafızamı şu anda kaybetsem acaba neler olurdu diye..
Hayatta yapayalnızsın,ne anneni ne babanı tanıyorsun..Bir anda birisi çıkıp geliyor ve ben senin sevgilindim diyor..falan filan..(içimizden 'ulan ben bu hatunu ne ara yapmışım' da deriz kesin:D)..
Şu saniyede hafızanızı kaybetseniz neler düşünüyor olurdunuz?
Kendi adıma söyleyeyim,galiba sonbahar yapraklarıyla dolu bir sokakta 2 yanında ağaçların bulunduğu bir yolun ortasında bembeyaz bir ışığa doğru gidiyor olurdum:P:D
aynı bizim burak'ın fotoğraflarındaki gibi:)
125 Eylül 2007 21:50
daisy=) **solminör**
abi yemn ederim aynı şeyi bnde dşünmüştüm he..ayrıca allaım böle bir şeyi dşünmek için hakikaten manyak olmak gerekir diodum...
şimdi bu drumda..
1.ben manyaksam aslan67 de manyak=)
2.ona manyaklık değil hayalgücünün snırszlığı denir
3.bu tip şeyleri dşünceğinize oturun ders çalışın..
25 Eylül 2007 21:52
cigdém
bazen düşünüyorum da iyi de olabilirdi, karşıma kim çıkarsa seni tanımıyorum demek :D
25 Eylül 2007 21:53
denizhan
öncelikle memento filmi aklıma geldi.
ama tabii orada başroldeki karakterin sabit bir hafızası vardı. geçirdiği kazadan sonra yaşadığı herşeyi belirli periyotlarla unutuyordu. olsa da izlesek
25 Eylül 2007 21:54
nn
hakşaketn ilk yarım saat gayet eğlenceli olurdu tabi şimdiki hafızayla o anı 3.gözle izlicez...ama sonrasında ne bilimmm..kasıcı yaa çok...bölesi gayet iyi..
25 Eylül 2007 21:55
daisy=) **solminör**
bir de şu var...ya bir anda çevremdeki insanlar insal diilde uzaylıya dönüşüverrse bana saldırırlarsa dediğim de oluyor=)
valla aslan67i bilmem de sen gerçekten manyaksın daisy
25 Eylül 2007 21:56
heaven sent
bn heralde bu çocukla nie çıkıodum acaaba derim??
25 Eylül 2007 21:57
aslan67
:D ne var la ezgigil olur olur:)olmuyor mu,ya bugün allah korusun bir araba gümletseydi de hafızamızı yitirseydik:D
25 Eylül 2007 21:58
ülkü özcan
ahh kaybetsem keşke..hatırlamasam hiç bişeyi.. :S :S
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14617
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.