ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
daha önceden gördünüz, fakat tanışmadığınız birini rüyanızda görmek fikirsizlik(mantıklısızlık)midir?yada ruyada fikir(mantık) aramak ne kadar doğrudur?
görüşlerinize ihtiyacım var!!!
125 Eylül 2007 00:43
gıro ®
İNSAN
Rüyasında tanımadığı bir kişiyi gören insan işlerinde birisinin yardımını alacak demektir. Rüyada insan eti yemek de hareketlerinize dikkat etmelisiniz; aksi taktirde çok zarar göreceksiniz anlamındadır.
bilinçaltında yer edinmişsindir rüyanda ortaya çıkmıştır bi şekilde sende bir etkisi olmuştur belki de düşünmüşsündür bi şeylerinden etkilenmişsindir nedeni bu olabilir
25 Eylül 2007 00:45
ver pacıno
yok hoca bence gördügün kişiden etkilenmişsin bilinç altına yerleştirmissin ve bu bilinç alti görüntüleri rem saatinde yani insan beyninin ruya görmeye en musait oldugu anda beyninin o kişiyi hayal etmesi bütün olay bu .. mantikla bi ilişkisi yok sadece psikolojik...
25 Eylül 2007 00:47
fanfan
yok hayır hiç mantıksız değil, ben de görmüştüm.
rüyalar aslen ikiye ayrılırmış, bilinçaltının etkisiyle gördüğümüz rüyalar (ki bunlar önemsiz gruba giriyor,günlüj hayatta başımıza gelen şeylerin üzerimizde bıraktığı etkilerden kaynaklanan. bu tarz rüyalarda gün içinde başına gelmiş bir olaydan önemsiz bir ayrıntı bile dehşet verici bir kabusa dönüşebiliyor) ve yorumlanması gereken, günlük hayatla ilgisi bulunmayan rüyalar. ikinci grup rüyalar 'haberci' diye tabir edilen rüyalarmış..işte bunları rüya tabircisine yorumlattırabilirsin:) ilk grup ise anlamsız, ilk grup sana rahatsızlık veriyorsa psikolojik danışmandan yardım almak daha mantıklı:)
25 Eylül 2007 00:49
*lokum*
sık olan bi durumdur...
...tir edip yaşantımıza devam edilmelidir...
25 Eylül 2007 00:52
blueeyes1907
fanfan demis ki:
yok hayır hiç mantıksız değil, ben de görmüştüm.
rüyalar aslen ikiye ayrılırmış, bilinçaltının etkisiyle gördüğümüz rüyalar (ki bunlar önemsiz gruba giriyor,günlüj hayatta başımıza gelen şeylerin üzerimizde bıraktığı etkilerden kaynaklanan. bu tarz rüyalarda gün içinde başına gelmiş bir olaydan önemsiz bir ayrıntı bile dehşet verici bir kabusa dönüşebiliyor) ve yorumlanması gereken, günlük hayatla ilgisi bulunmayan rüyalar. ikinci grup rüyalar 'haberci' diye tabir edilen rüyalarmış..işte bunları rüya tabircisine yorumlattırabilirsin:) ilk grup ise anlamsız, ilk grup sana rahatsızlık veriyorsa psikolojik danışmandan yardım almak daha mantıklı:)
yok hayır benim gördüğüm ruya kabus değil tam aksine hayal bile edilemeyecek kadar muhteşem bi ruyaydı demek doğru olur sanırım...ama bilinç altı konusunda etkilenmiş olabilirim=)
25 Eylül 2007 00:55
ülkü özcan
ne rüyaymış yahu.. (:
225 Eylül 2007 00:57
fanfan
tamam muhteşem de olabilir ben onu örnek olarak vermiştim. bilinçaltı kaynaklıysa yorumlamana gerek yok bundan behsediyorum:)
25 Eylül 2007 01:01
witchontheroof
şimdi rüyaya göre değişir bu. mesela ben geçen gün yiğit özgürü gördüm rüyamda -oy oyy canım benim şok şeker- şimdi gelde bunda mantık ara :D
yok ki. adama hayranım gördüm işte :D
25 Eylül 2007 01:05
başrahip ve şürekası
hiçbr rüya haberci değildir azizim hurafelere inanmayın.....rüyaların tamamı bilinçaltının eseridir.....
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14601
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.