bulursa banada haber werde mewcut arkadasları gönderip öle biriyle cıkayım
reju demis ki:
Evet arkadaşlar, ev ahalisinin artan populasyonu, ve dar gelen yaşam alanı nedeniyle dış göç yaşanacaktır.
Gün geçtikçe genişleyen ankaralı çevremizin yaşattıgı zor günler nedeniyle yeni bir eve çıkmak istegi içindeyim. 3 kişi çıktıgımız yolda 300 spartalıyı yenebilecek bir ordudan daha fazla kişinin eve akın etmesi beni cidden strese sokuyor. Abazalıgın tavan yaptıgı bir günün ardından kız arkadasımla eve gelip yatacak yer bulamamam , bu kararı almamda en önemli etkendir.
Ev arkadaşında aranan özellikler :
- Kira ve faturalar gibi bilimum giderin kendine düşen payını zamanında karşılayabilecek bir aileye sahip olması.
- Hertürlü ev işini kardeş payı şeklinde üstlenmesi. ben bulaşık yıkamam abi ,midem kalkıyor dememesi.
-Mümkünse asosyal olması , odasına kapanıp saatlerce cıkmaması.
-Eve ailesini getirmemesi.
-2 ay sonra çekip gitme olasılıgı olmaması.
3 Ekim 2007 21:21
randall flagg
evet... şansa bak..
siteye, aranıza yeni katıldım arkadaşlar.. bu ilk mesajım..
herkese merhaba..
tam da bi ev arakadaşı ilanı vereyim, belki bulurum diye yeni topic açayim dedim.. bi baktım birisi benden önce açmış topic i..
ankarada ev arkadaşı arıyorum diye..
hemen daldım tabi.
neyse kısa keseyim sadete geleyim..
ben de ev arakdaşı arıyorum...
yurtta kalıyorum şu anda.. ve bıktım artık yurttan.. bu ne yaf çocuk gibi yatma kalkma saati belli son giriş saati belli.. iğrenç..
gazideyim ben.. kimya mühendisliği..
ama gazi diyince aklınıza gelen önyargılar gelmesin.. alakam yok o aklınıza gelen tayfayla..
orda arkadaş şartlar yazmış bir takım.. onlar bana uygun hepsi..
sadece aileniz gelmesin diyo..
arada bi (seyrek.. çok değil) erkek kardeşim gelebilir.. öss ye hazırlanıo..takılır benle 3-4 gün.. sonra gider zaten.. size bi rahatsızlık vereceğini sanmam..
anne baba gelemez zaten.. çalışıo ikiside..
asosyal olsun maddesine de gülüyorum.. :))) gülme sebebimi eğer tanışırsak özelden sölerim :))
her neyse... ciddiyim ben..
yalnız öle pahalı evlere gelemem.. 500 - 600 milyonluk evler maksimum.. benimde tek şartım bu..
haa bi de fazla her şeye karışmayan bi ev arakadaşı olsun canımı yesin... öle işte.. bi de lost izlesin.. lost muhabbeti yapıcak adam lazım bana :))))
görüşürüz arkadaşlar :)))
4 Ekim 2007 17:04
randall flagg
ahaha bu avatarı kim ekledi yaaa... komik olmuş... sanırım resimlere yüklediğimiz hedeleri direk avatar yapmış sistem... :)))
neye bakıyodum acaba yukarıya... merak ettim..
4 Ekim 2007 17:05
randall flagg
alice çok zeki gördüm seni...
dikat et japonlar kaçırmasın.. üzülürüz..
sosyomatta da mı buldun... vayy...
orda geyik yapıorm.. çok gayriciddi bi havam var..
bi sözlükte ciddiyimdir zaten.. :))
geriye kalan bütün internet geyik...
bi de burda yeni çocuk olduğum için ciddi gibi görünüyorm.. ilerde ne olur bilinmez..
ev konusunda çok ciddiyim ama.. ev konusu başka..
kurtulmam lazım artık yurttan.. yeter yaa.. bu ne.. yolcudan kaçarmış gibi çıkıorm saat 23:30 oldu muydu... artık ben de gece 2 ye kadar orda takılam istiyorum :'(((
4 Ekim 2007 18:53 ~ 4 Ekim 2007 18:54
randall flagg
evet beni alice gönderdi.. hamili kart yazmaya gerek yok randall dedi.. selamımı söle tanırlar beni dedi...
alice hanımın selamı var...
bana bi ev bulmanız lazımmış abi.. acilmiş abi..
yani alice hanım dedi bunu...
alice.. varya hani.. wonderland felan...
alice in wonderland..
o işte..
büyük biri yani..
dünyaca ünlü..
wizard of oz'da da vardı.. çok büyük biri..
4 Ekim 2007 19:25 ~ 4 Ekim 2007 19:26
randall flagg
:))))))))
ciddi olacak yer vardır olmicak yer vardır...
her yere göre bir davranış şekli olur..
ciddi değilim internette derken 'ara oğlanı' da değilim heralde :))))
gerektiği kadar... her şeyin bir ölçüsü var.. ölçüyü kaçırmam merak etmeyin..
şunu da ekliyim
en başta 'ben' gelirim..
'ben' herkesten daha kıymetliyim..
en başta kendimin eğlenmesi lazım..
millet eğleniyo mu diye kaygı duymam internet gibi ortamlarda..
çok fazla duymam yani..
bunu öğrenmem biraz acı oldu hayatta ama öğrendim artık..
bilmiyorm.. belki yanlış düşünüyorm ama.. öle işte..
4 Ekim 2007 19:56
randall flagg
ehehe 3 gün oldu galiba.. başlığın sahibi görmedi sanırım...
ya da gördü ama tipten kaybettik..
neyse canımız sağolsun.. :))))
eğer fikir değiştirirse burdaım ben :))
7 Ekim 2007 00:46
ruzar
ba$lığın sahibi ya$adığı evde kalmaya devam edecek ... 4.müz evden çıkıyor , ona da bi oda olacak artık . falan filan...Ama senle tanı$sak görü$sek ; bulunduğumuz evden çıkıcaz , 4+1 eve çıkabiliriz alabiliriz yani seni de ..
20 Kasım 2007 20:39
ruzar
yavru$... seni de alak bizim eve.. Ama yani aramızda barınabilmek adına çok fazla güzelsin.. karı$mam .
aıhstjahstjth
21 Kasım 2007 22:51
reju
reju çekilmez yazan kişi rejuyla kaç satır msnden sohbet etmiş onu bi belirtsin. msnden kişilik tahlilimi yapar oldunuz sanal alem çıtırları
28 Kasım 2007 04:10
oflu
ARKADASLAR ŞAKA BİR TARAFA BANA ACİL EV LAZIM BANA ULAŞIN (OFLU)msn e de yazabilirsiniz?ahmet_87_68@hotmail.com KISA ZAMANDA CVP BEKLİORUM
22 Nisan 2008 19:09
messiniyen
ankara'da olanlar için, benim de ev arkadşına ihtiyacım var .. eğer ilgilenen olursa özel mesaj atsın lütfen bana ..
2 Mayıs 2008 01:00
lucarelli bop
gel bizde kal bumerang ciddiyim :)
boomerang ¹³ demis ki: benim de eve ihtiyacım var.. :D
2 Mayıs 2008 10:26
eterlielbisemudguard
-Mümkünse asosyal olması , odasına kapanıp saatlerce cıkmaması.
bu ne yahu ev arkadasımı kedi mi arıyosun ben anlamadım :Pp
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14583
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!