gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Seri İlanlar - ankarda ev arkadası lazım
 Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
$ahßaz mari.... =))
$ahßaz mari.... =))
ankarada ev arkası problemi... evde artan populasyon sebebiyle... ev ahalisinden reju yenı eve cıkma kararı almıstır... gereklı acıklamayı kendısı yapacaktır =)

24 Eylül 2007 03:05 ~ 24 Eylül 2007 03:08  mesajın adresini al  
$ahßaz mari.... =))
$ahßaz mari.... =))
arkadasım yazsanıza ...ben ben ben ... beni sec beni sec tarzı bi$iiiLer.. =)))

24 Eylül 2007 03:15  mesajın adresini al  
panik_yok
panik_yok
gerekli açıklamayı bekliyoruz

24 Eylül 2007 03:16  mesajın adresini al  
reju
reju
Evet arkadaşlar, ev ahalisinin artan populasyonu, ve dar gelen yaşam alanı nedeniyle dış göç yaşanacaktır.

Gün geçtikçe genişleyen ankaralı çevremizin yaşattıgı zor günler nedeniyle yeni bir eve çıkmak istegi içindeyim. 3 kişi çıktıgımız yolda 300 spartalıyı yenebilecek bir ordudan daha fazla kişinin eve akın etmesi beni cidden strese sokuyor. Abazalıgın tavan yaptıgı bir günün ardından kız arkadasımla eve gelip yatacak yer bulamamam , bu kararı almamda en önemli etkendir.

Ev arkadaşında aranan özellikler :
- Kira ve faturalar gibi bilimum giderin kendine düşen payını zamanında karşılayabilecek bir aileye sahip olması.
- Hertürlü ev işini kardeş payı şeklinde üstlenmesi. ben bulaşık yıkamam abi ,midem kalkıyor dememesi.
-Mümkünse asosyal olması , odasına kapanıp saatlerce cıkmaması.
-Eve ailesini getirmemesi.
-2 ay sonra çekip gitme olasılıgı olmaması.

24 Eylül 2007 03:19  mesajın adresini al  
$ahßaz mari.... =))
$ahßaz mari.... =))
ii iste klasik ev arkadası daa ii sini mi bulcanız lean

24 Eylül 2007 03:22  mesajın adresini al  
lord of drinks
lord of drinks
zor.. yani ben ailemi getirdiğimde ''ne ayak lan'' diyen birisi olsa külahları değişirdim şahsen.
o maddeyi çıkar bence.

reju demis ki:

Evet arkadaşlar, ev ahalisinin artan populasyonu, ve dar gelen yaşam alanı nedeniyle dış göç yaşanacaktır.

Gün geçtikçe genişleyen ankaralı çevremizin yaşattıgı zor günler nedeniyle yeni bir eve çıkmak istegi içindeyim. 3 kişi çıktıgımız yolda 300 spartalıyı yenebilecek bir ordudan daha fazla kişinin eve akın etmesi beni cidden strese sokuyor. Abazalıgın tavan yaptıgı bir günün ardından kız arkadasımla eve gelip yatacak yer bulamamam , bu kararı almamda en önemli etkendir.

- Kira ve faturalar gibi bilimum giderin kendine düşen payını zamanında karşılayabilecek bir aileye sahip olması.
- Hertürlü ev işini kardeş payı şeklinde üstlenmesi. ben bulaşık yıkamam abi ,midem kalkıyor dememesi.

24 Eylül 2007 03:30  mesajın adresini al  
$ahßaz mari.... =))
$ahßaz mari.... =))
aile getirmekten kasıt... tabiki gelicek de... geldimmi 2 ay kalırlarsa da ne ayak lan derim yane =)))

24 Eylül 2007 03:41  mesajın adresini al  
reju
reju
zor.. yani ben ailemi getirdiğimde ''ne ayak lan'' diyen birisi olsa külahları değişirdim şahsen.
o maddeyi çıkar bence.

kısa süreli ziyaretler kabulümüzdür illaki. kimseye lan ananın babanın ne işi var ögrenci evinde demeyiz. ama abi finaller başlayacak , anne gelse bi düzene girsek 2 hafta yemegimizi falanda yapar ha? lafını kabul etmiyoruz. aslında alışkanlık haline gelmedikçe bu bile kabulümüzdür. Maddeler açıktır , nettir ve degişiklik yapılmayacaktır.

mümkünse asosyal olsun maddesi espriden ibarettir , asosyal arkadaşlar gocunup nasıl öyle konuşursun milletin sosyal yaşamıyla diye yırtınmasın .

24 Eylül 2007 03:43  mesajın adresini al  
lord of drinks
lord of drinks
ok pardon. zira aile getirmemesi yazıyor. ondan dedim. hayırlısı diyelim.

24 Eylül 2007 03:53  mesajın adresini al  
reju
reju
=)

24 Eylül 2007 03:55  mesajın adresini al  
lord of drinks
lord of drinks
ha bi motivasyon olsun, benim ev ark ımla da kantinde tanıştık.
gayet de ii anlaşıoruz yani.
olmaz diye bişey yok.

24 Eylül 2007 03:56  mesajın adresini al  
reju
reju
buarada illa eve çıkmak isteyen birini bulup bi eve çıkacaz diye bişey yok. kurulu düzeni olan , ve evine +1 arayan arkadaşlarlada görüşebilirim.

24 Eylül 2007 04:01  mesajın adresini al  
-can-
-can-
Aslinda bi konusabiliriz.

reju demis ki:

buarada illa eve çıkmak isteyen birini bulup bi eve çıkacaz diye bişey yok. kurulu düzeni olan , ve evine +1 arayan arkadaşlarlada görüşebilirim.

24 Eylül 2007 08:30  mesajın adresini al  
auxara
auxara
asosyal olmaması demeseydin sana ii birini önerebilirdim.sen de ev arkadaşı deil eve köpek arıosun sanki hiç sesini çıkartmayacak falan.ne bu böle bi evi paylaşıosanız ikiniz de birbirinizin arkadaşlarını çekeceksiniz yani

reju demis ki:

1 defa alkışlanmış (1)  24 Eylül 2007 18:01  mesajın adresini al  
auxara
auxara
devamını şimdi okudum.pardon..
bahsettiim kişinin arkadaşları -ki benim de arkadaşlarım olur.gelirler kalırlar arada bi.çok da eğlenceli olur (sınav dönemlerinden söz etmiorum).hatta sen de eğlenirsin onlarla yani..

24 Eylül 2007 18:03  mesajın adresini al  
don lastiği
don lastiği
ben ev arkadaşımı ankaraya yollasam da kurtulsam?

24 Eylül 2007 20:17  mesajın adresini al  
reju
reju
görüşmek isteyenler mesaj atsın , msn adresimi ve telefon numaramı vereyim.

24 Eylül 2007 23:42  mesajın adresini al  
reju
reju

ne hmm?

fralulet.gozde demis ki:

hmm>>>

25 Eylül 2007 17:14  mesajın adresini al  
$ahßaz mari.... =))
$ahßaz mari.... =))
hueheuehu.. oglumuz cok düzenli temiz tertiplidir..

26 Eylül 2007 05:00  mesajın adresini al  
the end
the end
reju gel bise takıl evde sanada yer var :)

26 Eylül 2007 08:40  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008