hiç güzel deil..... alexin roveşata geldi aklıma da ondan diyorum :D amatorlerle kıyaslarsa güzel sayılır
işte buna anca ahah haha denir :D
sende göz var mı göz ?
24 Eylül 2007 02:04
jan
çok sağlam bi gol : ) ama lincoln ün payı unutulmamalı..
24 Eylül 2007 02:06
ne alaaka
bayaadır böle güzel gol görmediydim gözümün pası silindi. hele hakan ın afadersiniz aptallıklarından sora..
maçı izlediğim için az kalsın pişman oluyodum ki vazgeçirdi:)
tek kelime ile süper bence yoruma bile gerek yok.hele hele fb li olan arkadaşlar hiç ..... mümkünse bu başlıktan uzak dursunlar......
24 Eylül 2007 13:58
mr ako
fenerbahçeliyim, bu başlıktan uzak durmuyorum üstüne üstlük bu güzel golü attığı için de ümit'i takdir ediyorum...
24 Eylül 2007 18:03
zıbank
GS nin son şampiyonluğunda Manisaya İzmirde attığı bir gol vardı Ümit'in o gol gibisi yok! gelmiş geçmiş en iyi goller içinde ilk 10 a girerdi herhalde keşke BJK de olsaydı...
24 Eylül 2007 20:56
zıbank
24 Eylül 2007 20:59
windowsmediaplayer
Bu göle güzel demiyenin alnını karışlamak lazım..Çüş artık..Tamam fanatiksinizde bi yere kadar yanii..
24 Eylül 2007 22:20
souvereign jr.
oha o ne biçim vuruştur bekletmeden çakmış. harika vallaa..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14577
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.