ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Yönetmenliğini Özer Kızıltan’ın yaptığı ve gösterime girdiği tarihte büyük tartışmalara neden olan ‘Takva’ Oscar’da Türkiye’yi temsil edecek
Senaryosunu Önder Çakar yazdı. Allah sevgisi ve korkusunun işlendiği ‘Takva’nın yönetmenliğini ise Özer Kızıltan yaptı.
Filmde, kendi halinde yaşayan inançlı bir insan olan Muharrem’i canlandıran Erkan Can büyük beğeni toplamıştı. Takva, vizyona girdiğinden itibaren hem sinema hem politik çevrelerde olumlu-olumsuz tepkiler almış, büyük tartışmalara neden olmuştu.
Antalya Altın Portakal’da 8 ödül alan film, Canada Toronto Film Festivali’nde de ‘Kültürel Yenilik’ ödülü verilmişti. Takva, son olarak Kosova’da 13. sü düzenlenen Saray Bosna Film Festivali’nde en iyi film ödülünü almıştı.
film bence cok güzeldi ama bana göre oscara bu tarz filmlerle cıkmamamız lazım
ya sizce?
23 Eylül 2007 03:41
rogerian
aynen sana katılıorum biraz kötü bir reklam oluyo gibi gelior bana zaten diğer ülkelerin bize bi önyargısı var bu filmle keşke çıkmasak dediğin gibi burda eleştirdiğim film değil sadece dışarının gözünden yanlış yorumlara açık olması
23 Eylül 2007 03:45
solitary man
ya bence de oscara daha iyi filmlerle gidebiliriz ama.. bu erkan can harbiden oscar lık adam bence ya:))) gemice filmini unutamıorm açıkçası:D
23 Eylül 2007 03:47
kafamagöre
solitary man demis ki:
ya bence de oscara daha iyi filmlerle gidebiliriz ama.. bu erkan can harbiden oscar lık adam bence ya:))) gemice filmini unutamıorm açıkçası:D
erkan can harıka adam bencede oscarlık yani yanlız o film gemide değilmiydi?
ya dini filmlerle avrupanın karşısına cıkınca düşünleri iyice kötüleşiyor bence..
23 Eylül 2007 03:54
solitary man
ya zaten bizi sevmiolar:) bi de isa falan bak ramazan ramazan hala milletin diniyle imanıyla oynuolar.. vermezler o filme oscar zaten.. ama erkan can süper :)
bi de ewt gemide filmin adı:) yanlış yazmışm :)
abi takvayı diilde gemideyi yollasak olmazmıydı ya:D
takvanın konusu çok garip ya.. kim düşünmüş nasıl düşünmüş.. günahamı girmiş iyi mi yapmış anlamadım ama:p
23 Eylül 2007 04:19
helianthus
onlar bu filmi bizim anladığımız gibi anlamazlarki.. tamam artık alırlar çamağı ellerine başlarlar oynamaya...
23 Eylül 2007 04:33
eligible bachelor
Takva bence süper bi film, anlatmak istediğini anlatış biçimi, oyunculuklar, teknik olarak kamera açıları, ışık herşey süper ama elin amerikalısı filmin konusunu nasıl değerlendirir onu bilemiyorum işte hem adamlar bu tip tarikat işlerinden bi haber hem de yani hiç de demek istemediin bişey ama dışarıya yollanacak filmde de fatihten başka bi semt ve sarıklı insanlardan başka fazla tip gözükmüyo nerdeyse cidden yanlış bi tanıtım olabilir
23 Eylül 2007 11:57
çokrail
losing my demis ki:
erkan can harıka adam bencede oscarlık yani yanlız o film gemide değilmiydi?
ya dini filmlerle avrupanın karşısına cıkınca düşünleri iyice kötüleşiyor bence..
AKP nin başa geçmesi düşüncelerini çoktan kötüleştirmedi mi zaten?
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14546
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.