valla arkadaşlarımın fotolarıma yorum yapması hoşuma gider doğrusu.. ztn tanımadığın insanlar da pek yazcak bişi bulaamaz.. haaa bazıı işgüzarlar var amaa onlarıda salla gitsinn :))
23 Eylül 2007 00:01
lithium
sanırım kastedilen özel msj ile gelen..
ya da en azından ben öle düşünerek yorumladm..
çemberimde gül oya demis ki:
eğer fotoğrafına sadece arkadaş listendekiler yorum yapabiliyosa muhabbet kurmaya yaramaz..hediye gibi düşünülebilir bence bi arkadaşının fotoğrafına yorum yapması bunu da mı eleştiriyosunuz artık...
23 Eylül 2007 01:14
rogerian
YB die bir sendrom ben buldumm:) yawşama bozukluğudur açılımı başka bir açıklaması yok abi :D
23 Eylül 2007 01:25
utanmaz'adam'
tamam bi daha yapmam...(dikkat,bu bir başlığa cevaptır.)
23 Eylül 2007 01:46
boomerang ¹³
kişisel fotoğraflara yapılan yorumlar sadece o misallendirdiğin eksende yapılan yorumlar değil..
bloodlust demis ki:
kişisel fotoğraflarımıza yapılan yorumların amacı nedir?(misal, bu resimde çok ii bakmışsın tişörtün güzelmiş güneş gözlüklerin yakıyo vs..)
23 Eylül 2007 02:01
hafriyat
mesela ben şöyle yorumlar yapıyorum hacı.
-içimden ama-
güneş gözlüklü fotoğraflar - neden?
sevgiliyle fotoğraflar - neden?
kendi kendine çekilen fotoğraflar - yalnız olmalı veya ego delisi olmalı
aynaya tutup çekilen fotoğraflar - show off,anladık malın güzel
çocukluk fotoğrafları - duygusal olmalı,retro olmalı
bol photoshoplu fotoğraflar - sanatsal bir çaba içinde olmalı,marjinal kaygıları olmalı
gibi şeyler.
23 Eylül 2007 04:32
krozantabl
silme tuşu var bir de siliniyo böyle gayet kolay
23 Eylül 2007 04:47
tutaste
güneş gözlüklü fotoğraflar - neden?
olamaz mı? sevgiliyle fotoğraflar - neden?
çok mu garip? kendi kendine çekilen fotoğraflar - yalnız olmalı veya ego delisi olmalı
senin yok mu? aynaya tutup çekilen fotoğraflar - show off,anladık malın güzel
buna ben de deli oluyorum haklısın.. bol photoshoplu fotoğraflar - sanatsal bir çaba içinde olmalı,marjinal kaygıları olmalı
biraz değişikliğin kime ne zararı var? çocukluk fotoğrafları - duygusal olmalı,retro olmalı
seviyor olamaz mı?
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14528
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.