çemberimde gül oya demis ki:
eğer fotoğrafına sadece arkadaş listendekiler yorum yapabiliyosa muhabbet kurmaya yaramaz..hediye gibi düşünülebilir bence bi arkadaşının fotoğrafına yorum yapması bunu da mı eleştiriyosunuz artık...
22 Eylül 2007 17:56
bİtt®
boş durma boşluğu doldur!!!
22 Eylül 2007 17:57
kafamagöre
bu ne be nasıl bı forum :)
22 Eylül 2007 18:00
dogujan
ben şimdi bi arkadaşımın resmine yorum yapacam hani bu arkadaşlık sitelerindeki gibi cnm çok şekersin bi kere versene evet bu ona güzel bir hediye olur.sanal arkadaşlık sanal aşk çarşı hepsine karşı
çemberimde gül oya demis ki:
eğer fotoğrafına sadece arkadaş listendekiler yorum yapabiliyosa muhabbet kurmaya yaramaz..hediye gibi düşünülebilir bence bi arkadaşının fotoğrafına yorum yapması bunu da mı eleştiriyosunuz artık...
122 Eylül 2007 18:20
tutaste
Allah Allah..kapat profilini yabancı kimse yorum yapamasın..bu kadar kolay yani..hem profilini açıp hem de yapılan yorumlara sitem etmek ya da o yorumları yadırgamak nasıl bir mantıktır..eğer açıksa profilin,profiline giren herkes istediği gibi kullanıp yorum yapabilir anlamına gelir bence ki bu durumda yorum yapması da gayet normaldir..
benim anlamadığım bu eleştiri nedendir??
22 Eylül 2007 18:22
arethusa
bi tek ben mi mutlu oluorum resimlerime yorum yapılınca :S
22 Eylül 2007 19:11
devilsting
''Resimlerime çok yorum yapıyolar.. Sıkıldım'' tarzında tuhaf bi ego tatmini niteliği taşıyan bi konu..
22 Eylül 2007 19:37
şekeyy pancayııı=)
benim de resimlerime çok yorum yapılır ama herkesinkini kabul etmem.daha doğrusu hiç tanımadığım bir insanın iltifatı açıkçası pek hoşuma gitmez dolayısı ile silerim samimiyetimin çok olmadığı kişilerin yorumlarını
22 Eylül 2007 21:33
tsigalko
şekeyy pancayııı=) demis ki:
benim de resimlerime çok yorum yapılır ama herkesinkini kabul etmem.daha doğrusu hiç tanımadığım bir insanın iltifatı açıkçası pek hoşuma gitmez dolayısı ile silerim samimiyetimin çok olmadığı kişilerin yorumlarını
omzundaki güvercin mi? al sana yorum..:p
22 Eylül 2007 21:53
sweetdreams
yapılsa noolcak ki?
22 Eylül 2007 21:59
constantinopolis
yapacak bi işin yoksa süper bir meşgale:)) kiki
22 Eylül 2007 22:11
yavruş :)dişikartal
ben yorum yapmayı sefiom yapılmasını da seviorum ztn profilim dışarıya kitlii sadece arkadaşlarım yapabilio iştee ne şikayet edilir kiii ? arkadaşlarında yapmasını istemiosan çek git yaneee :p
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14528
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.