allah aşkına butepkini bana açıkla uysalhan? bezdirdiniz ya tartışılmıyor hiçbişe..aman düzeltilmeyin toz konmasın üstünüze padişah çocuğusunuz hepiniz...hey allam bir gun de espriye alın dalmısım valla diyin bir gün ya!!!!!!!..yüzünüze vurulsun nolcak??? boomerang suratınıza fırlatasım geliyor demiş haklı cocuk haklı olana fırlat demesini de bilirim!
ne bu eleştriye kapalılık
bak sinirlendim yemin ederim
21 Ocak 2008 05:38
çutee-libertine-
niye tepkini sildin???
21 Ocak 2008 05:39
uysalhan
emin ol, bir dili iyi bilmenin inceliğinden filan değildir; yabancı dilde eğitimi hayatımıza sokanların hizmet ettikleri mantık.
çöktü çökecek olan bir eğitim sistemine sahibiz. her an taklit etmeye, güçlüye yaranmaya doğru gidiyoruz.
uçmasını bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın diye bir fıkra da vardır.
daha kendi dilimizde eğitimi sağlayamamışken, yabancı dilde eğitime geçersek, ne eğitim sistemimiz kalır, ne de öğrenmeye-anlamaya-kazanmaya çalıştığımız bilimden bir .ok anlarız. . .
21 Ocak 2008 05:43
çutee-libertine-
ne alaka konuyu saptırdın ben de yabancı dilde eğitim istemiyorum o konuda hemfikiriz zaten..
az once sildiğin tepkine sinirlendim ben!
21 Ocak 2008 05:46
uysalhan
sinirlenmene gerek yok. yaptığım kabalığı ilk sayfaları okuduktan sonra farkettim. . .
21 Ocak 2008 05:49 ~ 21 Ocak 2008 05:49
çutee-libertine-
iyi sevindim
21 Ocak 2008 05:58
souvereign jr.
düşünün abd'de eğitim dilinin japonca olduğunu?
saçma dimi?
22 Ocak 2008 22:14
eterlielbisemudguard
yabancı dilde eğitime bende karşıyım fakat yabancı dille eğitime değilim. kesin benden önce yazan birileri vardır ama tartışmaları okumadığım için yazıyorum. eğer bi alanda iyi olmak istiyorsak bu sadece türkçe kaynakları okuyup anlamaktan geçmez ki çoğu kaynağın ingilizcesi olduğuna göre ingilizce ile eğitim mantıklıdır. ama ingilizce eğitim asla.. he yüzde 30 yeterli midir? hayır değildir bunuda söyleyebilirim...
22 Ocak 2008 22:18
eterlielbisemudguard
bayragı topragı olmayan ve az bır kesım tarafından kullanılan bır dılle egıtım vermenın ne anlamı var kı
ilk sayfalarda böyle bi yorum gördüm bilmiyorum kim yazdı ve neden yazdı ama bir dilin dil olması için kurallara ihtiyacı vardır,kitabının basılabilir olması gereki ve bunun gibi bir sürü kural. ben yabancı dilde eğitim bi tek fransızca veya ingilizce olur demiyorum zaten bunada karşıyım ama dil olma kavramı bayrakla vs. ile ölçülemez... bu da naçizane kendi fikrimdir eğer bildiğim azıcık bişey varsa yorumumu da yazarım diyorum... ve umuyorum kimse yanlış anlayıp üzerime çullanmaz..
22 Ocak 2008 22:29
eterlielbisemudguard
kimse birisi yorumu üzerine bişeyler yazsında kalp kırsın diye yazmıyodur diye düşünüyorum sadece bi fikir alışverişi amaç... bu konudaki hassasiyet herkeste var sanıyorum en azından büyük çoğunlukta ama nedense hareketlenme yok bizim aramızda sınıflarımızda okullarımızda vs. ayrıca bende yazarken sadece kendi düşüncemi belirtmek için yazdım başka hiç birşey için değil bundan herkes emin olabilir... boomerangı neden kota olarak aldım bana yazdığı için ona bi cevap niteliğinde olduğu için değil...
boomerang ¹³ demis ki:
yorumlarının açıklamaları yorumlarımda var mudguard.. :o)
bir de bu başlık altında ciddi kalp kırabilirim, çok hassasım..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14514
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!