ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > kampüs hayatı > yabancı dilde eğitim

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

abbas
abbas
Senin yazdığın o uzun yazının hiç bir önemi yok. Çoğu boş, çoğu hikaye, kuru sıkı yazmışsındır.. Sen kimsin çocuk, sen nesin ? Önemli olan bu.
22 Eylül 2007 02:53   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
losing my, tartışılan anayasaydı..

ve günümüzde böyle bir tehdit var biliyorsun ki.. işte kanunlara göre böyle bir üniversite açmak yasak değil..

yasaklarsın orası ayrı o yüzden söyledim.. konu ile direkt alakalı değil..
22 Eylül 2007 03:00   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³

lan bir siktir git.. :D

abbas demis ki:

Senin yazdığın o uzun yazının hiç bir önemi yok. Çoğu boş, çoğu hikaye, kuru sıkı yazmışsındır.. Sen kimsin çocuk, sen nesin ? Önemli olan bu.

22 Eylül 2007 03:02   mesajın adresini al  

abbas
abbas
Ben yabancı dilde eğitim alıyorum.. Türkçesini okuyup, sınavda fransızcasına çeviyorum. Ben adam değilim. Hiç biriniz değilsiniz. Kendi ülkenizde, başka bir dilde eğitim alıyorsunuz. Ama en azından ben, okuduğum derslerin Türkçesini biliyorum.. Tiksiniyorum, yabancı dilde eğitimden..
 1   22 Eylül 2007 03:06   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
ha şöyle.. :D

abbas demis ki:

Ben yabancı dilde eğitim alıyorum.. Türkçesini okuyup, sınavda fransızcasına çeviyorum. Ben adam değilim. Hiç biriniz değilsiniz. Kendi ülkenizde, başka bir dilde eğitim alıyorsunuz. Ama en azından ben, okuduğum derslerin Türkçesini biliyorum.. Tiksiniyorum, yabancı dilde eğitimden..

22 Eylül 2007 03:44   mesajın adresini al  

abbas
abbas
Az kaldı, az..
22 Eylül 2007 03:46   mesajın adresini al  

mesmerant
mesmerant
bayragı topragı olmayan ve az bır kesım tarafından kullanılan bır dılle egıtım vermenın ne anlamı var kı

O zaman Turkce egitim de verilmesin abi.Turkce de dunyanin az bir kismi tarafindan kullaniliyor.

Konuyla alakasini nasil kurdugunu idrak edememis olsam da sunu soyleyeyim: Kurtce konusan insanlarin hatirladigim kadariyla bayraklari da topraklari da var.Sen ve ben ne kadar TC vatandasiysak onlar da o kadar cunku.
 1   22 Eylül 2007 04:47   mesajın adresini al  

por una cabeza tango
por una cabeza tango
ingilizce eğitim bi yere kadar iyi
yurtdışındaki pek çok kaynaktan da internet ya da kitaplar aracılığıyla yararlanabiliyoruz böylece
bence asıl sorun
bu kadar çok mezuna yeterli kapasitede iş sağlanıyo mu?
ki muazzam bi teknoloji açığımız var
kocaman da bi nüfusumuz
napsak napsak da bu ikisini pişti yapsak ?

ki yine belli başlı fabrikalar(ımız/ın)da zaten teknik dil ingilizce
buyrun bi de burdan yakın ^_^
22 Eylül 2007 07:23   mesajın adresini al  

züreyy-fa
züreyy-fa
yabancı dilde eğitim yanlış olabilir ama Türkiye şartları buna itmiştir artık,yani Türkiye şartlarında bir yerde gerekli.Balık baştan kokar,keşke kokmasaydı...!
22 Eylül 2007 11:20   mesajın adresini al  

arethusa
arethusa
evet dersleri ingilizce işliyoruz ama eğer bu iş bulurken bi kriterse derslerin ingilizce işlenmesi bizim için bi artıdır...

ben şikayetçi değilim olmasa da olurdu hiç bi durumdan rahatsız değilim..
 1   22 Eylül 2007 11:21   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
aynen katılıyorum..alkışını da yolluyorum..

Amaç insanları bilgiye sonuna kadar doyurmak değil midir?Neden birilerinin öğretilenleri anlamamaları için direnilir..Bilimin dili mili yoktur..Ayrıca sözde ingilizce eğitim verilen okulumuzda(!) derslerin %75'inin türkçe olması ve hala resmi kayıtlarda eğitim dilinin ingilizce olarak gösterilmesi hangi akla hizmet bir davranıştır çok merak ediyorum?
22 Eylül 2007 11:31   mesajın adresini al  

o6uz
o6uz
Lan çok şey yazmak istedim ama tartışıp bi yere varamayacağımı bildiğim için susuyorum =)

Özerle zamanında tartışmıştık uzun uzun, tekrarlamayacam =)
22 Eylül 2007 12:20   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008