ha bide işer öle söndürürdük
e tabi çiş bitince zıçtık
abi onu ben de denedim;ama daha da alevlendiriyordu bea:D
21 Eylül 2007 19:57
-glycerine-
bn balkondan aşağı işemiştim ama bunu yaptığımda 20 yaşındaydım :)
21 Eylül 2007 19:58
akyyy
içki içmişindir sen
aslan67 demis ki:
ha bide işer öle söndürürdük
e tabi çiş bitince zıçtık
abi onu ben de denedim;ama daha da alevlendiriyordu bea:D
21 Eylül 2007 19:58
aslan67
içki içmişindir sen
doğrudur:)mesela amcam 7 yaşımdayken beni zorla dizinin dibine oturtmuş önüme de koca 70liği ve yanında da bir tabak fıstığı koymuş beni alkolik yapmıştır:D
sonra o kafayla annemlerin üzerine salmıştır,heyytt dağılın hulaynn diye naralar attığım söylenir konu komşu tarafından:D
21 Eylül 2007 20:02
under a violet moon
ayy ben küçükken misafirin kahve fincanlarını tek tek parmaklayıp dibindeki kahveyi yermişim :))ıyyy yaa zevke baaak :D
21 Eylül 2007 20:02
tutaste
senin yine iyimiş beni at kovaladı ya ahahhahahahhaha
sokakdan aşağı iniyordum arkadaşlara bakıyordum sola baktım yok sağa bi baktım adiler atı kovalıyorlardı taş atıyorlardı tabi malum at ta benim üzerime doğru kaçacak yer yok koşşşşşş :D artık endimi taşların üzerine atmışım :D
ama senin at korkmuş da kaçmış..bariz senin üstüne gelmemiş..benim adi hayvanat horoz direk kin besledi bana..
alt kata ayakkabımı silmeye inmiştim..ne bileydim horoz düşecek peşime..siliyorum ayakkabıyı horoz üstüme geliyor..bir adım iki adım derken ayağa kalktım horoz bi uçtu ben çığlık çığlığa bahçede aldım soluğu..bi baktım peşimden geliyor şerefsiz..uça uça hem de..deniz kıyısına kaçtım ne yapayım..kumda koşmak kolya mı feleğim şaştı ama horoz hala peşimde..döndüm dolaştım eve koştum çığlıklarla..annem boğazından tuttu hayvanı da kurtuldum..şunacağızcık boyuyla beni yiyecekti geberesice..iki gün sonra yine düştü peşime bu sefer çok koşmadım babam vardı yanımda o kurtardı..sonra da gönderdiler hayvanı..benden nefret etmişti sanki babasını öldürdüm..
21 Eylül 2007 20:07
rus ruleti
apartmandaki zillere basıp kaçardım
kirli arabalara beni yıka yazardım
kağıttan tabak bardak yapar evcilik oynardım
mahallemizdeki durmuş adlı sürekli kavga ettiğim çocuktan dayak yerdim çünkü hep dalga geçerdim benden büyük olunca şaçımı çekerdi:(
birde ozamn birinci katta oturuyorduk derya diye bir arkadaşım vardı anasınıfına gidiyordum ozaman annem evde yoktu kapıyıda kitlemiş(aslında çok tehlikeli)onu balkondan çekmiştim ne azar işitmiştim ozaman..
30ağustosta ateş yakardık akşamları çevredeki kadınlardan birde azar işitirdik yok is uçuyorumuş falan diye
bazen sokak ortasında şarkıcılık oynardık ben bağıra bağıra şarkı söylerdım ayy ne utanç verici durum
birde annem evden gidince onun gece kıyafetlerini falan giyerdik kızkardeşimle sonra vitrinden ayaklı içki bardaklarını alıp şerefe yapardık birde kırmıştım takım bozuldu diye yine azar işitmiştim tabi annem hiç bilmedi neden kırıldığını :)
21 Eylül 2007 20:07
camellia
ben küçükken erdal inönü den çok korkarmışım ne zaman televizyonda görsem korkudan kıçımı döner ağlarmışım =))
21 Eylül 2007 20:12
lord of drinks
karınca yuvasına hafif sersemletilmiş bi çekirge atmak... sonra da tepesine üşüşen yüzlerce karıncaya ne kadar dayanacağını incelemek...
sonra da parça parça karınca yuvasına taşınan çekirgenin akibetini izlemek.
21 Eylül 2007 20:12
camellia
bi de hemen hemen her çocuk gibi ben de karınca ve duvardan dökülen kireçleri yedim :))
21 Eylül 2007 20:13
tutaste
ay ya çekirge deyince aklıma geldi..teyyare böcekleri vardır bilir misiniz bilmem..helikoptere benzerler kocaman..onları yakalardık.. özellikle hava kararmaya yakın çıkarlardı meydana..sonra onların kuruğuna ip bağlardık uçurtma niyetine uçururduk..yazıkmış be hayvana..
21 Eylül 2007 20:16
carnivor
*Çağlaya dalardık (hatun çağla olsa fena olmazdı onada dalardık)
*sokak köpeklerini besler kedi kovalardık
*giden servis arabalarının arkalarına takılırdık
*evlere torpil atardık (çok tehlikeli bi .ok yaptıımızı yakalandıımızda anlamıştık)
*teravih diye camiiye giderdik, canımız sıkılınca caminin sigortalarını kapatırdık
*evde kimse yokken sokak köpeklerini eve sokup şampuanla yıkar kurutur pirelerini temizlerdim
*sapanla ...
vs.vs.vs.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14502
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.