benim peşime dövüş horzu düştü ya:((
üstelik de orta okuldaydım:((
bütün denizkıyısını ve bahçeyi ben önde horoz arkada koşmuştuk..adi hayvan!:)
21 Eylül 2007 18:59
tosi
Mesela Kapının iki tarafına ayaklarımızı koyarak en tepeye çıkmak herkesin hayatta en az bir kere yaptığı olaydır:D
benim çocukluğum böyle geçti tepede dururdum canım sıkıla kadar gayet maymun gibi bi çocukluk yaşadım..
bahçelievlerde oturuyoduk giriş katta bahçede ağaçlar vardı ağacın tepesinden evdeki televizyonu izlerdim.sapancada italyan kamplarında ciddi bi yokuş vardır macera olsun diye kuzenle bisikletle yokuş aşağı bırakırdık kendimizi tepetaklak olurduk tabi yara bere içinde..
bir gece yine kuzenlerle gaza gelip evdeki malibuyu içtik en büyük bardakla ben içtim herkes kustu ben kusmadım sanırım karizma yapmaktı derdim sonra merdiven pervazlarından ters şekilde kaymaya çalıştım ve düştüm çenem yırtıldı ve o yaz 3 ay kolum alçıda gezdim..
yükseklik korkum vardı cama çıkardım aşağı bakardım..
21 Eylül 2007 19:01
the_ruach
ömer küçüklük fotonu koooooy:D:D:D:D
21 Eylül 2007 19:03
aslan67
ablamı da hindi kovalamıştı:Dmuhaha
tutaste demis ki:
benim peşime dövüş horzu düştü ya:((
üstelik de orta okuldaydım:((
bütün denizkıyısını ve bahçeyi ben önde horoz arkada koşmuştuk..adi hayvan!:)
21 Eylül 2007 19:06
aslan67
ahan da bu tipimle yuvarlandım merdivenlerden:D
bu poz verdiğim yer de mersin-taşucu:D
-manik depresİf- demis ki:
ömer küçüklük fotonu koooooy:D:D:D:D
521 Eylül 2007 19:08
tutaste
ahahahahah..
süper lan.
hahahahahah..ay ayyyy ayyy!!
çok şeker lan bu çocuk:))brother..ay çok güldüm:))))))))))))))))))))
derede boğuluyordum bi kere de ben..ne gündü be..
okuldan çıkmışız dere kenarına gittik..annemlerin haberi yok..daldık dereye ama derin yer..ana falan diyorlardı..kızın boyunu aştı diye kız bi çullandı üstüme..gidiyordum az kalsın..başkası tuttu çekti kzı da kurtuldum..o günden sonra dereye hiç girmedim..
denizde de çok boğulacak oldum ama olsun..deniz ayrı..vazgeçilmezim benim..
21 Eylül 2007 19:18
zebra finch
bende balkona çıkar insanların kafasına su döküp sonra eğilirdim :/:D
bi de muhabbet kuşum vardı bitane uyuzz hiç sevmezdim :D radyoyu kafesin yanına koyup sonuna kadar açardım sesisi hayvan çıldırırdı kendini yerlere vururdu sadist miyim ne:/:/
21 Eylül 2007 19:20
tutaste
oyun oynamak için köydeki evin üstüne çıkardık..o kadar çimenlik ağaçlık alan varken sen git evin üstünde oyna..düştük tabi..benim kuzenle..o bizden büyüktü ben gelin olmuştum o da beni kucağına almıştı..gerisini hatırlamıyorum..gözümü açtığımda yerdeydik:))
21 Eylül 2007 19:22
bad religion
221 Eylül 2007 19:23
ertu '
arkadaslarım tukurugunu yere degdırecek kadar ındırır sonra gerı cekerlerdı bı turlu yapamamıstım :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14502
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.